Хочу поділитися враженнями від киселів, які потрібно готувати, а не просто заливати кип'ятком.
Їх ми почали варити після того, як закінчилися екземпляри швидкого приготування).
Першим позитивним моментом є те, що цукор необхідно додавати самому, а значить можна сміливо регулювати його кількість. Хоча мені 3 столових ложок, згідно рецепту, було якраз достатньо - і не дуже солодко, і не кисло. Але тут варто зазначити, що води я додала в 2,5 рази більше, аніж зазначено в рецепті. Бо якщо дотримуватися інструкції на пакуванні, то, як на мене, кисіль виходить дуже густий, такий, що не пити, а їсти).
Другий не менш важливий нюанс - це природність смаку. На правду, лише киселі марки Dr. Oetker мають цю дуже важливу властивість і цим заслуговують мою беззаперечну довіру та щиру рекомендацію друзям і знайомим!)