Катя Бурдак
Катя Бурдак
Експерт
Відгуки Катя Бурдак
Коментарі Катя Бурдак
Отримано лайків
39 Like
Катя Бурдак

Киселі від Dr.Oetker_враження після тестування_необхідно готувати

Хочу поділитися враженнями від киселів, які потрібно готувати, а не просто заливати кип'ятком.
Їх ми почали варити після того, як закінчилися екземпляри швидкого приготування).
Першим позитивним моментом є те, що цукор необхідно додавати самому, а значить можна сміливо регулювати його кількість. Хоча мені 3 столових ложок, згідно рецепту, було якраз достатньо - і не дуже солодко, і не кисло. Але тут варто зазначити, що води я додала в 2,5 рази більше, аніж зазначено в рецепті. Бо якщо дотримуватися інструкції на пакуванні, то, як на мене, кисіль виходить дуже густий, такий, що не пити, а їсти).
Другий не менш важливий нюанс - це природність смаку. На правду, лише киселі марки Dr. Oetker мають цю дуже важливу властивість і цим заслуговують мою беззаперечну довіру та щиру рекомендацію друзям і знайомим!)
У відгука 1 коментар
Катя Бурдак

Киселі від Dr.Oetker_враження після тестування_швидкорозчинні

Прийшов час ділитися враженнями від дегустації киселів) тут експертами виступили всі члени сім'ї: найголовніші та найвибагливіші - донька і чоловік, які киселів не люблять ні в якому вигляді. Я ж, насправді, інколи полюбляю зварити домашнього вишневого - це моя ностальгія за минулим, коли прабабуся варила зі свіжих ягід, переважно черешень чи вишень і загущувала його борошном. Магазинних ми ніколи не купували, бо я доволі скептично відношуся до того, що там може бути нормальний склад, а не періодична таблиця. Тому була приємно здивована, коли після заварювання колір та аромат киселю був природнім, в міру солодким, зі шматочками фруктів і, на правду, дуже смачним! Абсолютно всім сподобалося!
Дійсно, дані киселі - це дуже хороша альтернатива, коли, в ностальгії за літом, хочеться ароматного фруктового напою, але ліньки варити багато. Тому киселі від Dr.Oetker - це моє дуже вдале відкриття: швидко, смачно і не шкідливо)
У відгука 0 коментарів
Катя Бурдак

Ентерол Імуно_фінал тестування

Так співпало, що я одержала можливість протестувати новий для себе пробіотик Ентерол Імуно, після лікування антибіотиками.
Зазвичай при антибіотикотерапії я використовую пробіотики, в складі яких є лактобактерії, а також збільшую обсяг вживання кисломолочних продуктів.
Тому використання препарату, основою якого є дріжджі Saccharomyces boulardii , для мене новий досвід. Хоча з університетського курсу мікробіології мені відомо, що S. boulardii підтримує та відновлює нормальну флору кишечника і тому класифікується як пробіотик. Крім того, дані мікроорганізми володіють природною стійкістю до антибіотиків, підвищують ферментативну функцію в кишечнику, а також мають антимікробну і антитоксинну дію.
Даний пробіотик приймала згідно інструкції – по 1 капсулі вдень після їжі протягом 14 днів. На момент старту прийому минуло два тижні після антибіотикотерапії.
Щодо складу продукту, окрім ліофілізованих мікроорганізмів, діючими речовинами є також вітаміни D, C та Zn. І хоч їхня концентрація менша аніж допустима добова доза, все ж раджу зважати на цей фактор. Особисто я щоденно приймаю 2000 МО вітаміну D. Враховуючи, що у капсулі Ентерол імуно також наявний 10 мкг (400 МО) даного вітаміну, прийом довелося відкорегувати.
Капсула прозора, виготовлена з гідроксипропілметилцелюлози, і це беззаперечна перевага перед желатиновими капсулами, оскільки вона підходить для тих, хто не вживає продуктів тваринного походження.
Єдине, що капсула немаленька, тому, на це також варто звернути увагу.
Перевагою даного продукту беззаперечно є його умови зберігання, адже, на відміну від більшості пробіотиків, він не потребує зберігання у холодильнику.
Щодо ефекту після прийому: однозначно гірше не стало), а якщо серйозно, то зникла важкість в шлунку, покращився загальний стан. Тому дану дієтичну добавку не варто оминати увагою, якщо в цьому є така потреба, звичайно після консультації з лікарем.
Особисто я точно не буду більш така категорична, що пробіотики при антибіотикотерапії це лише лактобактерії, S. boulardii також є ефективними в даній ситуації.
У відгука 3 коментарі
Катя Бурдак

Киселі від Dr.Oetker_знайомство

Вчора одержала на дегустацію цікаву і смачну продукцію від Dr.Oetker. З даним виробником знайома вже давно, колись, зокрема, тестувала продукцію для випічки, але киселів ніколи не купувала. Якщо чесно, навіть не звертала на них увагу, бо для мене така продукція - це дуже багато цукру, хім.барвників та ароматизаторів. Тому вчора була приємно здивована, що склад продукту доволі непоганий, в якості барвників використовуються натуральні речовини - антоціани, кармін тощо, також в складі заявлені шматочки сушених фруктів. Саме приготування доволі легке і швидке. Тому, зважаючи на пору року та погоду, саме час посмакувати таким напоєм з літнім настроєм). А враженнями про дегустацію поділюся згодом.
У відгука 0 коментарів
Катя Бурдак

Ентерол Імуно_початок тестування

Трохи менше тижня тому отримала на тестування пробіотик, що сприяє відновленню мікрофлори при прийомі антибіотиків та підвищенню імунітету, - Ентерол Імуно. Капсули зручні у застосуванні, нейтральні на смак, приємного кольору (сама капсула прозора, добре видно капсульну масу). Важливим позитивним аспектом є те, що капсули не містять титану діоксиду, який вже заборонений в харчовій промисловості і готується заборона і у фарм.виробництві.
Щодо терапевтичного ефекту напишу згодом.
P.S. Враження щодо двотижневого прийому нижче в коментарях. Оскільки я переплутала дати можливості публікування. Щиро перепрошую і запрошую ознайомитися з моїм фінальним відгуком!
У відгука 3 коментарі