Review

09:17 01.12.2017
Maria2416
Нарешті і мені доставили набір експерта для тестування пральної машини Beko WTV 8634 XC0. Хочеться зразу ж поділитись візуальними враженнями від неї. 1. Зовнішній вигляд: Виглядає «по багатому», гарно, але, як на мене не зовсім практично зроблена дзеркальна дверка- найдрібніші пошкодження поверхні або відпечатки пальців буде видно зразу(тому запасіться засобом для миття скла/дзеркал :-) жартую-виглядає БОМБЕЗНО) Для відкриття дверки потрібно прикласти силу, так як відкривається/ закривається туго. Прилягає щільно-гарантія того, що під час прання не буде протікань. 2. Габарити: машина за розмірами велика ВхШхГ=84х60х54, в зв’язку з чим перед купівлею рекомендую виміряти розміри приміщення де вона буде стояти, так як в моїй ванній кімнаті стала «впритик» 3. В комплекті прийшла додаткова насадка для рідкого порошку( спочатку я не знала що це за чудо-пластмаска- в попередній машині в мене її не було), яка забезпечує збереження порошку до прання безпосередньо у контейнері для мене актуально, так як використовую у побуті тільки його. 4. Дисплей достатньо інформаційний-температура, кількість оборотів та час прання відображається великими символами і їх добре видно. Також великим плюсом, особисто для мене, є те, що протягом циклу прання на дисплеї відображається, який саме процес відбувається: прання/полоскання чи віджим. 5. Так я вже прала нею), то хочу сказати, що вона настільки тихо працює, що можна поставити навіть у спальні :-), при віджиму, навіть при кількості оборотів 1200/хв, вона не рухається, не стрибає – таке враження, що приклеєна до підлоги. Це мої спостереження за день використання, буду тестувати різні режими, обов’язково поділюсь своїми враженнями
Review has 11 comments
Модератор Ольга
Maria2416, після такого першого відгуку-знайомста чимало наших учасників, які слудкують за тестуванням замисляться, про придбання такої помічниці. Щодо дверцят - у моїй пралці такі ж, дзеркальні. Відбитки та краплі на них видно дуже добре, але вони просто відмиваються. А от пошкоджень за майже 10 років немає зовсім, хоча так, видно їх було б добре. Щодо габаритів ми попереджали з самого початку - машинка дійсно трошки більша стандартних розмірів, але ж і загрузка у неї не маленька. От про насадку хотілося б більше подробиць - не у кожного вона є. Можливо відео чи просто фото оглад були б доречними. А от про віджим - це фантастика - не злітає наче літак? Не стрибає? Мабуть, і тут без відео не обійдеться :) Чекаємо подальших спостережень.
Maria2416
Все пізнається в порівнянні, так от вона в порівнянні з моєю старою машиною-чудо техніки, щоб не бути голослівною пізніше додам відео та фото підтверждення по пунктах,які описувала вище. Як я й говорила, досвід користування 1 день, тому описала те,що кидається в очі на перший погляд.
lebed_sa
вона не рухається, не стрибає – таке враження, що приклеєна до підлоги.Вот это класс, а то моя как начинает прыгать- так ховайся :)) все с нее слетает, если не убрала, и она сдвигается вперед соответственно :)) так что я думаю это очень хорошо, что эта машинка - не рухається, не стрибає !
Модератор Ольга
lebed_sa, це точно :) У моєї сестри така ж ситуація. Я їй телефоную, а вона каже :"Сиджу на пралці поки віджимає, бо як не сяду - стрибає по усій ванній кімнаті". Залишається лише співчувати в такій ситуації.
Maria2416
Я спочатку думала, що вона вимкнулась або ж зламалась, але коли завершилось прання-була дуже-дуже приємно вражена-речі були практично сухі. Для тих, хто любить прати в нічний час або просто набридло як стрибає і гаркотить ваша пральна машина рекомендую придбати Beko WTV 8634 XC0!!!!
Sofik
Моя тоже прыгает так, что иногда становится страшно :)
vika7sta
Щось і мені не віриться! Хочу глянути відео віджиму! Поки не побачу на власні очі, не повірю! ;)
Maria2416
Моє перше відео (не судіть строго) з віджимов 1200 об/хв https://www.youtube.com/watch?v=t6VMGAY642Y&t=13s спеціально поклала в кришку коробочку з тінями, щоб всі побачили, що вона дійсно не стрибає(коробочка до кінця прання там пролежала)
Модератор Ольга
vika7sta, відео декількох Експертів саме з функцією віджиму вже є - переконуйтеся :)
vika7sta
Побачила, але не вірю..... Як таке може бути??? Дійсно речі, що стоять зверху, навіть не поворухнулись! Оце техніка, починаю Вам заздрити! Сама не реєструвалась в проекті, так як нещодавно купили нову машинку. Так коли вона починає віджимати, поспіхом біжу в ванну кімнату, щоб та не розбила скло душової кабіни. Машнка, хоч і стоїть на гумових ніжках (купквали для того, щоб вона не їздила по плитці), стрибає так... не передати словами! Ех... Треба було реєструватись, а може б і я стала щасливою володаркою цієї чудо-машинки за таку помірну ціну ;) Вітаю! Наступна моя пральна машинка, мабуть буде від Веко!
Sofik
Да, даже не верится, что такое может быть )
To leave a comment you need Sign in