Naliya
Naliya
Expert - Blogger
Reviews Naliya
Comments Naliya
Likes received
11 Like
16:32 18.04.2024
inna_petrushki_family

Солодкі сни, я на вас чекаю

раптово дійшло свого завершення, а я так і не встигла до кінця зрозуміти наскільки дієвий цей препарат. Добре розумію важливість повноцінного та якісного сну, але останнім чамом маю великі проблеми з ним. Схоже, що постійний стрес дає про себе знати і про повноцінний 8-годинний сон мені залишається лише мріяти. Тому була дуже рада побачити себе в списках учасників і покладала великі надії на цей препарат.
Однак початок тестування припав на складний час, коли ворог кожну ніч нещадно лупив ракетами і шахедами по Харкову, тож звичайно ніякого ефекту я не помітила. По-друге, моя проблема в тому, що я прокидаюся ближче до ранку і вже не можу заснути, а ввечері мене просто вирубає, тому засинаю я і так чудово. І наступний тиждень я старанно відмічала в щоденнику коли я прокидалася вночі і скільки не спала. Потім я зрозуміла, що роблю цим тільки гірше, бо ще більше розбуркуюсь дивлячись на годинник і намагаючись запамʼятати час 🫣 То ж не робіть моєї помилки і не ставтесь занадто відповідально до заповнення щоденника сну 😉
Потім до мене прийшла думка приймати засіб не звечора, а вночі, коли прокидаюсь і лежу без сну (адже виробник обіцяє легке засинання). То ж я поставила спрей біля ліжка і почала свій експеримент. Наскільки він вийшов вдалим розкажу в наступному відгуку.
Review has 1 comment
Naliya
Все залежить від самих нас...В мене також хронічна привичка вже з років 10 пізно лягати (раніше півночі або часу ночі я не лягала-я творча і натхнення якраз приходе вечором ) а останні два роки через переживання за чоловіка на 0,часто засипаю і під ранок...коли неспокійно на душі або дехто на виїзді...але різницю засипання і тривожності під час сну із Мелоксоніном я відчула значну. я навіть декілька днів не приймала і знову відчула розбитий стан свій а почала знову приймати і знову більш краще почувалась ...але все індивідуально і в кожного свій організм =)
To leave a comment you need Sign in
01:01 14.04.2024
Julia S.

Не впевнена, що працює

Пройшлася по відгуках інших учасників - усі як один хвалять Мелоксонін. А я от навіть не знаю, що позитивного написати у відгуку в соцмережах. Може я - якесь виключення або ж неправильно застосовую спрей. починала з одного впорскування, а потім перейшла на два, бо не відчуваю ефекту. По дозуванню мелатоніну тут усього лише 1 мг. Напевно, це не погано, бо малим дозуванням важче собі зашкодити. Проте на одному відомому сайті з вітамінами дозування для дорослих 3, 5 або 10 мг, а 1 мг - дитяча доза. Нехай навіть у двох пшиках 2 мг - я поки не бачу ефекту. Засинаю не дуже довго, але так було і до тестування. Точніше, бувало дуже багато випадків коли не можу заснути годинами через якийсь стрес, але на щастя у місяць перед тестуванням було більш-менш ок. Але щодо глибини сну, то теж не бачу ніяких змін. Згідно фітнес-трекера, час глибокого сну не змінився. Ба більше, по відчуттях стало трохи гірше. Прокидаюсь, якщо чоловік встав за якоюсь потребю, і кожного раз коли він хоч трохи похропує. Вранці почуваюсь трохи розбитою, важко прокинутися. Нема відчуття, що гарно відпочила навіть після 7 годин сну. Індекс якості сну знизився з 14 до 11 при використання спрею. З можливих причин бачу такі:
-недостатнє дозування спрею.
-пізнє вкладання (мені не вдалося це виправити)
-нестійкий режим дня (їжа, прогулянки, фізичні навантаження в різний час).
-іноді їжа незадовго перед сном (але як правило це склянка кефіру)
-недостатньо фізичних навантажень. У день коли я три години їздила на велосипеді - ніяких проблем зі сном, спала чудово. аж проспала сирену і обстріл.
Review has 7 comments
_Ekaterina_
я помітила, що він має накопичувальний ефект, можливо, Вашому організму його треба більше?
_Ekaterina_
я помітила, що він має накопичувальний ефект, можливо, Вашому організму його треба більше? І є ще нюанс, який я не побачила в інструкції: його треба пшикати в темноті, коли вже вклалися спати. Інакше мелатонін не діє
Julia S.
_Ekaterina_, іноді я пшикала, лягала у ліжко і ще щось читала на телефоні. Думаю, через це міг не подіяти. Щодо накопичувального ефекту - також можливо. Щоденник сну, який нам прислали, має 30 днів. Було би добре мати можливість писати відгуки не через 2 тижні, а пізніше. Для більшої об'єктивності
Naliya
Можливо ви маєте індивідуальне сприйняття організмом . Я наприклад дуже відчула різницю позитивну. Я років із 8 не маю графіка сну і режиму а остані 2 роки ще думки за чоловіка і оновлення чи в мережі був…вибили мене зі сну зовсім. При тестуванні я вперше за 2 роки відіспалась (правда якби ще не моя часта мігрень та алергія на цвіт,була б як новий огірочок ) і да я не прибрала зовсім сидіня в тел ад поки не засну,це моя звичка хронічна вже 24/7 в обнімку з тел..
_Ekaterina_
Julia S., згодна. 30 днів
_Ekaterina_
Julia S., згодна. 30 днів. Спробуйте убрати телефон і залишити тишу в кімнаті і голові, якщо це можливо
Julia S.
Через 20 днів тест на індекс якості сну показав 7 балів - Відсутність клінічно виражених симптомів безсоння. Виявляється, чим менше - тим краще. І після 10 днів тест показав незначне, але покращення. Мені дійсно не вистачило 2 тижні на тестування аби справді побачити якийсь результат від Мелоксоніну
To leave a comment you need Sign in
00:28 09.04.2024
Naliya

https://naprobu.ua/projects/solodki-sni-zaporuka-zdorov-ya/

Розпочала тестування 1 квітня,отримавши напередодні якраз. Дякую за можливість сайту, адже давно хотіла спробувати щось подібне а все не наважувалась, а постійне порушення сну часто вибиває з колії, і на сон клонить вдень, бо ночі не спалося.

Саме в такий момент коли сну явно не мала б через думки та переживання.
(припало тестування на момент коли в чоловіка завершилась відпустка і зазвичай після деякий час,взагалі важко і відповідно сну також не має, але не цей раз. Цей раз разом із допомогою Мелоксоніну, мені вдалось легше пройти цей етап і цей виспатись.

Загально багато років вже не можу нормалізувати свій сон і лягаю пізно.А з декретом взагалі сон порушений, а ще додаткові переживання за чоловіка,який далеко оберігає наш сон від металобрухту літаючого , то взагалі буває так що не сплю зовсім.
і можу лягти в 4 ранку і в 6 ранку а потім в 16 дня мене вирубує спати.

Перші два дні я не дуже помічала результат дії, а от на 3тю ніч, я швидко заснула,навіть не чула нічної тривоги, що зазвичай я чую і очікую відбою. Ці ночі явно крепший сон і нема оцих нічних думок які не дають заснути. І я здивовано прокинулась, бо не памʼятала навіть як заснула, так як так швидко що навіть накрутити думки не встигла =)
Якогось негативного впливу я не помітила,все як зазвичай лише швидше засипати почала і здається більш наче як бодріше почуваюсь,більше бажання щось робити а не думати (сама страждаю на мігрені, які також припали на момент тестування).
Приємний ментоловий смак, не противний, як бувають ліки...використовую по 1 розпилюванню. Доречі хочу відмітити легке та зручне використання у вигляді спрей, дуже зручно, не потрібно думати як ту пігулку чи сироп запити. Пшик і спати :)
Review has 2 comments
🐼Yanka🐼
те ж саме було і зі мною першої ночі після прийому, так швидко заснула, не встигла зануритись в думки, які постійно не дають спати.
Naliya
🐼Yanka🐼, так так...саме вимкнення думок дає цей спокій..а так поки не передумаєш всі думки по поличкам..то і не заснеш....а тут раз і вимкнулась ця функція...і наскільки легше виспатись стало =)
To leave a comment you need Sign in
10:13 08.04.2024
Anna_Nic

1 тиждень тестування позаду

Приймаю Мелоксонін перший тиждень. Помітила, що якість сну стала краща. Я прокидаюсь в ночі так само часто, але швидко засинаю. Раніше так не получалось. В мене Мелоксонін виклиувє сильну сонливість. Прокидаюсь гарно відпочившею. Справжнім откровенням для мене стала брошура:"Персональний план сну". В принипі-то я знаю, що може вплинути на сон, але ніколи на це не звертала уваги. Декілька років тому швидко засинала, та  навпаки мені не вистачало часу щоб виспатися. Зараз ситуація кардинально інша... Що я вичитала в брошурі: 1) За 8 годин до сну не пити каву, тобто якщо плануєте відправитись спочивати о 22, остання філіжанка кави має бути не пізніше 14. Довелося відмовитись від кави в другій половині дня) 2) За 4 години до сну не виконувати фізичні вправи, на жаль фітнесом я можу займатися лише в проміжку від 20 по 22 години, і завжди вважала, що після якісного тренування, я краще засну, як виявилось, це не так. На сьогодні для мене це проблема, оскільки доведеться товстішати, але гарн спати, або навпаки. Але в мене ще сад, 7 клумб та ділянка городу, на якому я часто влітку до темряви працюю, коли є час, тож як це вирішити я поки не знаю.3)Вимкнути гаджети - як правило я засинаю з телефоном в руках, читаю новини, передивляюсь контент в соцмережах і засинаю, від цієї звички важко відмовитись, але я це зробила). Намагаюсь вести щоденник в Персональному плані сну, мені в цьому дуже допомогає смарт-годинник, який фіксує сон та фізичні навантаження. Результатом задовлена. Однзначно відчуваю, що проблема зі сном може бути вирішена. Продовжую тестування.
Review has 2 comments
Naliya
От в мене така ж проблема, без гаджету я не засипаю вже років з 10...в більшості записав під якийсь серіал або відео в мережі на якому засну...і це може бути в 3 ночі або в 5 ранку що аж мене виручить на сон (і це було випробування для мене відмовитись хоч на трохи менше від гаджету...плюс за 2 роки звичка постійно оновлювати позначку в мережі чоловіка, вже як на автоматі заходжу в любу секунду і дивлюся чи є в мережі...бо це хоч єдине що трохи заспокоює...от і ночі так само можу дивитись серіал і пробувати заснути і на автоматі перейти і перевірити...А от ці дні то трохи менше руки тягнулись перевіряти постійно гаджет в даному напрямку.
Naliya
От в мене така ж проблема, без гаджету я не засипаю вже років з 10...в більшості записав під якийсь серіал або відео в мережі на якому засну...і це може бути в 3 ночі або в 5 ранку що аж мене виручить на сон (і це було випробування для мене відмовитись хоч на трохи менше від гаджету...плюс за 2 роки звичка постійно оновлювати позначку в мережі чоловіка, вже як на автоматі заходжу в любу секунду і дивлюся чи є в мережі...бо це хоч єдине що трохи заспокоює...от і ночі так само можу дивитись серіал і пробувати заснути і на автоматі перейти і перевірити...А от ці дні то трохи менше руки тягнулись перевіряти постійно гаджет в даному напрямку.
To leave a comment you need Sign in
10:13 08.04.2024
Anna_Nic

1 тиждень тестування позаду

Приймаю Мелоксонін перший тиждень. Помітила, що якість сну стала краща. Я прокидаюсь в ночі так само часто, але швидко засинаю. Раніше так не получалось. В мене Мелоксонін виклиувє сильну сонливість. Прокидаюсь гарно відпочившею. Справжнім откровенням для мене стала брошура:"Персональний план сну". В принипі-то я знаю, що може вплинути на сон, але ніколи на це не звертала уваги. Декілька років тому швидко засинала, та  навпаки мені не вистачало часу щоб виспатися. Зараз ситуація кардинально інша... Що я вичитала в брошурі: 1) За 8 годин до сну не пити каву, тобто якщо плануєте відправитись спочивати о 22, остання філіжанка кави має бути не пізніше 14. Довелося відмовитись від кави в другій половині дня) 2) За 4 години до сну не виконувати фізичні вправи, на жаль фітнесом я можу займатися лише в проміжку від 20 по 22 години, і завжди вважала, що після якісного тренування, я краще засну, як виявилось, це не так. На сьогодні для мене це проблема, оскільки доведеться товстішати, але гарн спати, або навпаки. Але в мене ще сад, 7 клумб та ділянка городу, на якому я часто влітку до темряви працюю, коли є час, тож як це вирішити я поки не знаю.3)Вимкнути гаджети - як правило я засинаю з телефоном в руках, читаю новини, передивляюсь контент в соцмережах і засинаю, від цієї звички важко відмовитись, але я це зробила). Намагаюсь вести щоденник в Персональному плані сну, мені в цьому дуже допомогає смарт-годинник, який фіксує сон та фізичні навантаження. Результатом задовлена. Однзначно відчуваю, що проблема зі сном може бути вирішена. Продовжую тестування.
Review has 2 comments
Naliya
От в мене така ж проблема, без гаджету я не засипаю вже років з 10...в більшості записав під якийсь серіал або відео в мережі на якому засну...і це може бути в 3 ночі або в 5 ранку що аж мене виручить на сон (і це було випробування для мене відмовитись хоч на трохи менше від гаджету...плюс за 2 роки звичка постійно оновлювати позначку в мережі чоловіка, вже як на автоматі заходжу в любу секунду і дивлюся чи є в мережі...бо це хоч єдине що трохи заспокоює...от і ночі так само можу дивитись серіал і пробувати заснути і на автоматі перейти і перевірити...А от ці дні то трохи менше руки тягнулись перевіряти постійно гаджет в даному напрямку.
Naliya
От в мене така ж проблема, без гаджету я не засипаю вже років з 10...в більшості записав під якийсь серіал або відео в мережі на якому засну...і це може бути в 3 ночі або в 5 ранку що аж мене виручить на сон (і це було випробування для мене відмовитись хоч на трохи менше від гаджету...плюс за 2 роки звичка постійно оновлювати позначку в мережі чоловіка, вже як на автоматі заходжу в любу секунду і дивлюся чи є в мережі...бо це хоч єдине що трохи заспокоює...от і ночі так само можу дивитись серіал і пробувати заснути і на автоматі перейти і перевірити...А от ці дні то трохи менше руки тягнулись перевіряти постійно гаджет в даному напрямку.
To leave a comment you need Sign in