🐼Yanka🐼
🐼Yanka🐼
Expert
Reviews 🐼Yanka🐼
Comments 🐼Yanka🐼
Likes received
33 Like
22:50 29.04.2024
🐼Yanka🐼

Не дай емоційному вигоранню перемогти!

Отримала посилку. Дуже вчасно, як раз коли почалась автошкола. Сподіваюсь, що пам'ять та увага покращаться. Приступаємо до тестування.
Review has 0 comments
16:23 23.04.2024
🐼Yanka🐼

Список учасників

Дуже рада знову побачити себе в списку учасників. З нетерпінням чекаю посилку, щоб спробувати цей засіб.
Review has 0 comments
17:26 18.04.2024
🐼Yanka🐼

Підсумки тестування Мелоксаніну

Я дуже рада, що спробувала цей препарат. Безсоння пішло відразу. Прокидатися стала в один і той же час. Сон став міцним безперервним. Зник головний біль та дратівливість. Пробудження стало легше, без ломоти в тілі та слабкості. Немає необхідності з ранку "розгойдуватися", я легко відразу приступаю до справ. Почуваюся спокійною та врівноваженою. Мінусів не знайшла.
Review has 0 comments
23:13 14.04.2024
🐼Yanka🐼

Актуальна проблема

Нещадавно задалась ціллю отримати права. Записалась в автошколу і зрозуміла, що мені дуже важко сконцентруватись на чомусь, постійно відволікаюсь, не запам'ятовую нову інформацію. Проходжу кожного дня тести і розумію, що більшість питань я провалюю тільки через свою неуважність. Дуже б хотілось спробувати цей засіб.
Review has 0 comments
23:07 14.04.2024
🐼Yanka🐼

Зміни сну

За 2 тижні використання Мелаксоніну відчутні сильні зміни. В мене були проблеми саме з засинанням, могла майже до ранку крутитись і не заснути, коли вже заснула, то все ок, не прокидаюсь посеред ночі, але саме заснути дуже важко було. Мелоксонін вирішив мою проблему одним лише пшиком. Засинаю за пів години і прокидаюсь в гарному настрої. Проходила тестування до початку і сьогодні. Результати супер я вважаю. Дві ночі я не використовувала засіб, їздила в інше місто і забула його вдома, але вже і без нього засинаю швидко. Якщо знову виникне ця проблема тепер я знаю, як її швидко вирішити.
Review has 0 comments