MarianaKitsul
MarianaKitsul
Expert - Blogger
Reviews MarianaKitsul
Comments MarianaKitsul
Likes received
12 Like
13:58 23.04.2024
MarianaKitsul

Закінчила тестування

Дуже задоволена результатом. Нарешті я виспалась як слід) немає вічної втоми, недосипання) я з легкістю засинаю ввечері, більше не прокидаюсь без причини вночі))
Review has 0 comments
12:51 03.04.2024
MarianaKitsul

Отримала посилку

Всім привіт) я вчора тільки отримала посилку 👌🏻 поки тільки ознайомилась із продуктом і умовами споживання 💪🏻
Сьогодні планую перший день споживання 😎
Сподіваюсь що скоро буду щаслива і позбудуся вічної втоми і розладу сну🤞🏻
Review has 0 comments
01:00 14.01.2024
MarianaKitsul

Завершення тестування

Я отримала задоволення від цього тестування. Сьогодні ще раз зробила собі кисіль зі смаком полуниці зі шматочками фруктів. Ну це мега смачно) дякую dr.oetker за те, що відкрили для мене ще один свій продукт 🤍
Review has 0 comments
01:43 08.01.2024
MarianaKitsul

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

Надзвичайно вражена смачним десертом. Дітям подобаються без кусочків фруктів, а я навпаки у захваті саме від тих, що з кусочками. Крім того ще й готуються швидко. Але найголовніше те, що я поринула у спогади з дитинства, коли на подвір'ї у бабусі смакували кисіль. Розповідала дітям, що в нашому дитинстві це були смаколики.
Я дуже задоволена тестуванням, бо відкрила для себе новинку) Я і раніше користувалася продукцією від Dr.Oetker, але киселі не купляла. Тепер знаю що це дуже смачно і іншим рекомендую.
Review has 0 comments
19:51 08.08.2022
MarianaKitsul

Результати

Я дуже задоволена результатом цього тестування. Сироватка дала дуже хороший результат для моєї шкіри. Шкіра стала ніжною та зволоженню. Це чудовий продукт, який я рекомендую всім своїм знайомим. Доречі через всі події не користувалася 2,5 місяці, так як забула взяти з собою за кордон. Після приїзду додому відчула різницю в догляді. Сироватка дійсно має позитивний вплив на шкіру.
Review has 1 comment