Всім, привіт.Ділюся з Вами враженням від використання суміші “Dr.Oetker” для приготування тірамісу. Відверто скажу, що сумнівалася, щодо смакового ефекту, адже крем з використанням маскарпоне доволі складно "перемогти". Проте, яким було моє здивування від отриманого результату. Адже смак і консистенція просто ДОВЕРШЕНІ. Готувала крем, як вказано на наліпці упакування. Проте використала тільки вершки. Без додавання молока. Збилися швидко, до ідеальної консистенції. Додала правде, ще кілька крапельок ванільного екстракту . Що створило ніжну нотку ванілі. Для посипки використала пачку гарячого шоколаду з смаком горіху. А декорувала срібними кульками.Спершу думала, що вони будуть твердющими, але, через кілька годин вони не втрачаючи форми, стали ніжними і смачними.
Висновок.Тепер використовуватимму лише продукцію “Dr.Oetker” для приготування крему Тірамісу.Це смачно, легко, та фінансово вигідно.