Marianna_kara
Marianna_kara
Connoisseur
Reviews Marianna_kara
Comments Marianna_kara
Likes received
12 Like
10:14 14.04.2020
Natysik ;)

Печалька ???

И снова удача не моей стороне((( ну мы не огорчаемся купим в магазине и будем печь ;)
Review has 4 comments
julia111maslo
Ничего,значит повезет в другом проекте- не менее интересном)
Marianna_kara
Не огорчайтесь,наверняка повезёт в другом проекте? Я тоже уже все необходимое для Пасхи купила как раз этой фирмы, особенно мне нравятся из бусины для декора))
Wow
julia111maslo, я себя так постоянно утешаю
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
To leave a comment you need Sign in
10:47 14.04.2020
Julietka

Засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Я в обмороке)))
Как я рада что я попала в список экспертов.
Спасибо большое за доверие.
Review has 15 comments
Інна Білань
Вітаю!! Ви в одному з найприємніших тестувань!!
Julietka
incya, дякую щіро. Так ТМ Dr. Oetker справжній помічник для кожної господині. Перед Пасхой дуже доречний набор)))
Marianna_kara
Вітаю)) Так приємно бачити, коли експерти щиро радіють можливості тестування)) Бажаю смачного тестування❤️
Інна Білань
Воно смачне буде в всіх! Як дівчата почнуть писати відгуки, то натхнення готувати приходить саме по собі!
Julietka
Marianna_kara, як же тут не радіти? Голова забита тепер думками що буду випікати☺
Julietka
incya, готуйте блокноти для рецептів ☺☺☺
Julietka
Я частенько роблю стіни рецептів, або виписую цікаві✍А потім готую?
Julietka
*скріншоти
citadelle
Julietka, і мені рецептик)
Julietka
Я ще в роздумах. Рецептів багато. Не знаю з чого першого почати
Інна Білань
Цього року вперше паску пекла в принципі. І з дріжжовим тістом бавилась вперше. Вийшло смачно. Поєднання двох рецептів : Панеттоне за рецептом Енді шефа і ще якоїсь дівчини з ютуба)).
Julietka
incya, з дебютом Вас?
Інна Білань
Дякую!!! Мої нащадки її струбили в перший вечір))). Певно таки смачно вийшло.
Інна Білань
Зараз як бачу рецепти з дріжжами,то вже не сахаюсь)))
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
To leave a comment you need Sign in
11:20 14.04.2020
НАСТоящаЯ мелодиЯ

Вітаю експертів)

Дуже приємно бачити себе в списку експертів! Від душі вітаю всі хто в нього потрапив! Всім хто бажав та не побачив себе в омріяному списку не засмучуватися, обов'язково ще будуть нові тестування та вам пощастить!
В очікуванні відправки можна скласти список смалоків, які ми буде готувати разом з “Dr. Oetker”)
Review has 2 comments
Marianna_kara
Бажаю смачного тестування? Будемо очікувати на ваші кулінарні відгуки))
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
To leave a comment you need Sign in
18:12 13.04.2020
Інна Білань

Про дріжжі..

І так,нині спекла пасочки пробні, Панеттоне. Вперше паску, вперше дріжжове тісто, вперше Панеттоне. Вийшло смачненько, пухкенькою, без осічок на кожному етапі. Реклрендую!! Дріжжі зачотні!
Review has 9 comments
Jullsie Julls
Використовую такі для хлібу та французької Брітні, - завжди тісто підходить!)
Інна Білань
JuliePavlova, французська Брітні - звучить як героїня мелодрам)). А що то є? Поділіться рецептом. Мо' і я спробую
Jullsie Julls
incya, ахахах, то телефон виправив, а я не побачила))) французька бріош) це такий солоденький хліб. Відрізняється від звичайного тим, що у складі є ще цукор, молоко та вершкове масло. Ніжний, ароматний, діти його обожнюють)
Marianna_kara
Дрожжи у них чудесные, в связи с карантином решила хлев впервые испечь, так с сухими дрожжами Dr. öetker не то, что у меня, у мужа с первого раза хлеб в духовке получился)) Я в шоке сегодня была)
Інна Білань
JuliePavlova, рецепт в неті найду?
Jullsie Julls
incya, у мене для хлібопічки Кенвуд такий рецепт: Молоко 200 мл, Яйця 2 шт, масло вершкове топлене - 120 Гр. ; борошно: 500 Гр., сіль - 1.5 чайної ложки, цукор - 60 Гр., сухі дріжджі - 2 ч. ложки.
Jullsie Julls
incya, в хлібопічці виходить ну дуже смачний!) але думаю, що можна ви пекти і у духовці у формі. Підіймається дуже!
Jullsie Julls
І скоринку я обираю завжди світлу, бо вона і так рум'яна виходить. Тому треба обережно із температурою, якщо в духовці
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
To leave a comment you need Sign in
18:21 13.04.2020
AGrin

Амоній Dr. Oetker +рецепт

Так як даного продукту немає у наборі для тестування, а з попереднього свого відгуку зрозуміла, що багато хто не знає, що це і з чим його їдять - вирішила зробити на нього огляд.
Амоній саме цієї ТМ використовую вперше і була приємно вражена. В порівнні з іншими фірмами амоній dr. Oetker має менш виражений неприємний запах, порошок гарно перемелений, без кристаликів. З іншим амонієм бувала таке, що він в процесі зберігання мокріє і вивітрюється, в цьому такого недоліку немає.

Рецепт печива:

1 ст цукру, 3 яйця, 25 грам вершкового масла, 1 пакетик амонію dr. Oetker, борошно скільки візьме тісто. Все перемішати, замісити тісто як на вареники. Розкачати товщиною не більше як 0,5 см і вирізати фігурки або просто порізати на квадратики.
Випікати при t 180 C, приблизно 12 хв(це вже залежить від духовки).
З порції виходить багато смачного і простого в приготуванні печива.
Також з цього тіста можна зробити коржі, перемастити сметанкою і вийде смачний тортик.

На фото видно наскільки підіймається тісто в процесі випікання.

Надіюсь мій відгук буде комусь корисним.
Review has 11 comments
julia111maslo
Дякую за рецепт,такий простий,та впевнена що смачний. Пішла гуглити що таке амоній)
Byaka69
Ви даєте печево дитині?
AGrin
Byaka69, так, потроху практикуємо blw прикорм, знайомимо з дорослою їжою. Малюку в травні вже рік буде. Він відкусив 2 горошинки, почесав зубки, погрався) думаю фабричне дитяче печиво з пальмовою олією і тим же цукром не несе більшої користі, ніж домашня випічка.
AGrin
Byaka69, мікродоза не завадить. Але якби він його дуже їв, то я б не дала. А так як малоїжка, то не хвилююсь за це. В нас 90% продуктів, які пропоную - син відправляє на підлогу)
julia111maslo
AGrin, может распробует когда подрастет) моему 2,3года, съедает все мучное что есть в дома, очень оюбит. Причем и даём по немножку
juli_marcs
Вот это интересненько) Выглядит очень аппетитно, нужно попробовать приготовить
AGrin
julia111maslo, в нас максимум, що їв з мучного - половинку дитячого печива, але це було один раз під настрій, і кілька разів може вкусити хліб, теж під настрій. А так йому більше подобається розкришити, розім‘яти ручками)
AGrin
juli_marcs, спробуйте, не пожалкуєте)
vikusha
Буду знати для чого амоній. Дяку
Marianna_kara
Интересно, а чем разница между обычным разрыхлителем и Америки. Всегда беру Разрыхлитель и ванильный сазан этой фирмы, а амоний действительно даже не знала для чего использовать. Мы малому тоже все предлагаем понемногу, но у нас облизнёт и отложит в сторону, а то и вовсе выкинет. Я думаю домашнее печенье по составу лучше, чем некоторые Специализированные детские
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
To leave a comment you need Sign in