Інна Білань
Інна Білань
Super Expert
Reviews Інна Білань
Comments Інна Білань
Likes received
105 Like
03:21 11.02.2022
Інна Білань

Вітаннячка!!

Дівчатка, вітаю з перемогою тестуючих! Бажаю гарних личок, настрою. А нам чесних відгуків. А заявку подала, але моя косметолог вирішили зробити мені якийсь пілінг животворящий)). Мені б, навіть при виграші певно сироватки не можна було б ще тиждень-другий. Тому тому що не пройшла не засмутилась). Ще раз всім гарного тестування!!!
Review has 2 comments
02:35 04.02.2022
Інна Білань

Класне тестування!

Кожна дівчинка чи її 15 чи трошки за 15))) завжди хоче бути красивою. Особливо коли треба до чогось підготуватися, до свяиа-ресторану-простокожногодня). Думаю це тестування буде корисним багатьох. І тестуючи в читаючи відгуки!!
Review has 4 comments
01:28 30.11.2021
Інна Білань

Досвідчений юзер))

Я, напевно, як більшість баришень цього сайту на кухні проводжу левову частку свого домашнього часу). Раніше, коли була молода і красіва))), не мала сім'ї і дітей , то мої походи в кухню обмежувались чайником і мікрохвильовою. Іноді, ну дуже іноді, я щось дійсно Варила))). Але все змінилось , я з одної стала повноцінною сім'єю з чотирьох чоловік, які постійно щось не проти їсти)). Діти ростуть, чоловік теж не відказується))).
Розвела собі тьму каструль, форм, пательнів, баняків і можу в тому всьому, вивчаю рецепти. І готую, печу, запікаю, збиваю.
Моя перша плитка була верхом мистецтва радянського технопрому. Вона була жахливою))). З появою іншої, вже з електричною духовкою, зрозуміла, що то я кулінарний інвалід, а духовка така))).
Зараз ще далі все пішло вперед. Хочу тестувати нову поверхню (без геморойних решіток вверзу, які не відмиєш) і нову духовку, яка точно краща за мою зарашню!!!
ПС: моя кузня готова до будь-яких позитивних перемін!!!!
Review has 12 comments
00:18 09.10.2021
Інна Білань

Продовження...))

Наше тестування було швидким як вистріл))). На двох дітей, по дві трубочки в день. Трубочки закінчились якось раптово)). Малим то однозначно сподобалось, навіть дуже. Смаки зайшли всі, особливо лісові ягоди.
Сподобались нашим друзям. Помогли нам його (тестування) завершити.
Відповідно, враховуючи сезон, прикупили ще по дві упоковки. Тому що що: тому що то класна штука!!!!
Review has 2 comments
03:43 29.09.2021
Інна Білань

Наш перший тест-драйв!

Тестування перше і всі наступні пройшли успішно!! Малі в захваті від трубочок як таких. Для фанатів вищезгаданих самоє оно)). Смаки зайшли всі, дещо кисліше, дещо солодше, але сподобалось все. Малих тішило, що напій виходить смачним, як сік чи солодка вода. Мене тішило, що в ньому ще й користь присутня, якщо вірити складу.
Review has 0 comments