pomin
pomin
Experienced expert
Reviews pomin
Comments pomin
Likes received
79 Like
10:48 08.05.2024
pomin

Не дозволь собі забути!

Вітаю всіх! Дуже швидко отримала тестувальну посилку, яка складалась з пакування дієтичної добавки “Мемопрув” та пари рекламних проспектів з інформацією про біоактивну суміш та дослідження, на пакуванні достатньо інформації, яка викладена доступно і зрозуміло. Ознайомившись з інформацією, почала приймати добавку згідно інструкції (1 табл на добу) Головне тепер не забувати приймати)
Поки що зарано робити будь які висновки, але за тиждень прийому з'явилось стійке бажання гарно виспатись, розумію, що гарний сон має велике значення, але не завжди є така можливість, на жаль.
Review has 0 comments
18:28 23.04.2024
pomin

Мемопрув

Юююху!!! Вітаю всіх учасників і себе також! Очікую посилку, буду тестувати!❤️
Review has 1 comment
18:01 21.04.2024
pomin

Мемопрув актуальний

Всім бажаю удачі! Давненько я не приймала участі в тестуванні, скучила) Підкупає, що Мемопрув містить суміш з амінокислот, отриманих з натуральних джерел, які моделюють ріст нервів у добре функціонуючому мозку та має природне походження, не містить стимуляторів. Треба спробувати, бо здається у кожного другого СЕВ, нажаль.
Review has 0 comments
13:17 08.03.2023
pomin

Avon зворушливий

Всім гарного весняного настрою 💚 Як давно не приймала участі у тестуванні і дуже скучила.
Тестування з мамою це так зворушливо🤗 так по весняному ніжно) Бажаю всім мамам міцного здоров'я і побільше позитива навкруги ♥️
Вдачі всім учасникам!
Review has 4 comments
02:47 19.08.2022
pomin

avon_naprobu

як чудово! новий проект! тільки хотіла писати, що не зважаючи на зайнятість та настрої різні, так не вистачає нових проектів, дуже сумувала) всім гарного настрою та успіху
Review has 1 comment