Vasulena
Vasulena
Newbie
Reviews Vasulena
Comments Vasulena
Likes received
0 Like
05:58 19.10.2015
Vasulena
Всі засоби Nivea "Блиск і об'єм" випробувані, всі враження і коментарі висловлені, залишилося лише зробити висновок. Не буду знову перераховувати всі переваги та деякі недоліки цих засобів, коротко лише опишу свої враження. ТМ Nivea вразила. Не чекала таких результатів від косметики масмаркету. Волосся блискуче і доглянуте, об'єм з допомогою фена добувається легко, ніяких алергічних чи побічних реакцій немає. Результат став помітним десь через 1.5 -2 тижні. Я задоволена результатом і тим, що всі засоби мені підійшли. Особисто я всі три засоби можу з чистою совістю радити для користування. Останнім часом все більше популяризується думка, що варто не економити на своїй красі, купувати дорогі бренди, натуральні засоби, а ще краще - відвідувати салони. Завдяки засобам Nivea вкотре переконалася, що не все втрачено, що експериментувати і шукати щось якісне і доступне варто. Дякую порталу Naproby.com за тестування і знайомство з серією "Блиск і об'єм". На колажі на фото 1 - волосся після користування шампунем і ополіскувачем Nivea "Блиск і об'єм" при штучному освітленні. на фото 2 - волосся при денному світлі, а на фото 3 - використанні всі три засоби.
Review has 1 comment
17:30 18.10.2015
Vasulena
Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від використання лаку для волосся Nivea "Блиск та об'єм". Шампунем і ополіскувачем задоволена дуже, тож до лаку теж рука тягнулася охоче. Взагалі ТМ Nivea зробила вдалий хід, випустивши комбінацію догляд+стайлінг, бо коли всі засоби доповнюють один одного, результат досягається швидше і якісніше. Підтримую дівчат, які писали про зручність флакончика у користуванні. Він гарно лягає в руку, палець аж проситься натиснути на кнопочку, плюс - відсутність ковпачка, який лише створював би додатковий клопіт. Спеціально сфотографувала лак Nivea поряд з іншим лаком у стандартному флаконі. Візуально лак Nivea привабливіший. Єдине, що порадила б виробнику, це випускати різні об'єми лаку (75мл, 150мл наприклад), адже бувають різні ситуації і потреби у покупців різні. Я лаком користуюся рідко, тож мені підійшов би і маленький флакончик. Оскільки волосся в мене коротке, від лаку мені потрібна фіксація кінчиків після укладки (я волосся підкручую донизу, а воно весь час норовить задертися догори) і позбавлення від пушіння в сиру погоду. Сирої погоди в нас ще не було, а от з фіксацією кінчиків лак справляється. На фото волосся з лаком вже пізно ввечері. Фіксація надійна, при цьому не дерев'яна (перший раз було якось незвично, муляєш волосся, а воно м'яке, аж не вірилось, що той лак щось буде тримати). Блиск від шампуню і ополіскувача під лаком не тьмяніє. Є одне зауваження. У мене занадто потужний розпилювач у лаку, він реально б'є потужним струменем метрів на 2 і прибиває волосся. Щоб покропити голову зверху, я направляю флакон вверх, пшикаю і просто чекаю, поки лакова росичка осяде мені на голову. В тих відгуках про лак, які я читала, такого нюансу не зустрічала, може це лише в мене так. Після застосування лаку Nivea не хочеться пошвидше мити волосся, достатньо розчесатися. Волосся, звісно, стає трошки жорсткішим, але того жаху, що зазвичай буває від лаку сильної фіксації, немає. Підсумую: лак Nivea Блиск і об'єм ідеально підходить для щоденного застосування. Прикропити зверху, щоб окремі волосинки не стирчали, зафіксувати кінчики чи чолку. Волосся не пересушується, не стає ламким, не втрачає блиск і еластичність. Для святкових зачісок лак не застосовувала, тож тут не маю що сказати. Лаком задоволена, єдиний недолік - розпилювач, який дуже прибиває волосся.
Review has 0 comments
09:33 17.10.2015
Vasulena
Третій тиждень користування шампунем та ополіскувачем Nivea Блиск і об'єм приніс лише позитивні враження. Я вже ділилася своєю думкою про шампунь, тож сьогодні черга ополіскувача. Від засобів в першу чергу чекала саме блиску, бо "об'єм"-поняття досить абстрактне, кожен його уявляє по-своєму. Сам шампунь обіцяного діамантового блиску не дав. А от разом з ополіскувачем десь через півтора тижня я помітила, що волосся справді переливається, особливо при штучному освітленні. Воно блискуче, гладеньке, виглядає доглянутим. Волосся зараз не фарбоване, однак мало хто вірить, що воно може так блищати без фарби. Крім того стало легше сушитися феном, бо кругла щітка не плутає і не рве волосся, легенько ковзає. Саме волосся слухняне, гарно лягає і піднімається, тож часу на сушку витрачаю менше. Користуюся засобами через день, якщо лінуюся, то рідше, але вигляд зачіски в такому разі вже не дуже. В деяких дівчат на фото бачила, яку кількість ополіскувача вони використовують за раз для не дуже довгого волосся, і я здивована. Засіб від Nivea справляється зі своїм завданням і в невеликій кількості. Він добре розподіляється по волоссю, легко змивається. Я не тримаю його на волоссі (це не маска), роблю все по інструкції, наношу повністю на всю довжину і шкіру голови. Обтяження немає, ніякого свербіння чи неприємних відчуттів теж. Мені подобається запах всієї лінійки " Блиск і об'єм" і, чесно кажучи, не дуже цікавить склад та дія кожного компонента. Все-таки я ці засоби не у бабки на ринку придбала, їх виготовляє солідна компанія, продукцією якої вже багато років користуються люди, і наче ні в кого не позеленіла шкіра і не виросла третя рука. Щодо питання об'єму я не можу бути об'єктивною. Моє волосся справді пишне, але я не можу однозначно сказати від чого: після засобів Nivea чи від користування феном. Підстриглась не так давно і не знаю, яким би було моє волосся в такій довжині з іншими засобами. А без фена сушити волосся не хочеться, бо воно з одного боку завивається не так, як би хотілось, тож змушена виправляти недоліки феном. На останок підсумую, що серією Блиск і об'єм задоволена. Не очікувала, що тестування принесе такі хороші результати. Виникає лише одне питання: чому ополіскувача лише 200 мл? З особистого досвіду знаю, що подібні засоби закінчуються раніше за шампунь, а тут ще й не долили. Тож виробнику варто звернути на це увагу. Враженнями про лак для волосся поділюся в наступному відгуку.
Review has 3 comments
07:48 12.10.2015
Vasulena
Сьогодні трішки експерименту: тестую лише шампунь Nivea Блиск і об'єм, без ополіскувача. На фото шампуню видно, що обіцяє виробник, а на фото мого волосся видно результат використання самого шампуню. Волосся добре очищується, бо шампунь гарно вспінюється. У мене він працює з першим нанесенням (читала відгуки деяких дівчат, які жалілися, що шампунь треба наносити по два рази, бо з першого ніякого результату), піна пишна і стійка, волосся аж рипить. При цьому воно м'яке і легеньке, що мене дуже здивувало. Я думала, що після такого очищення, на голові у мене будуть дротики, але ні: легко розчесалося, добре було сушити. Щодо алмазного блиску, то після шампуню без ополіскувача я його не побачила. Волосся у мене нефарбоване, недавно підстрижене і ще не пошкоджене, тож має свій блиск (добре вимите, тож блищить). Написано, що блиск посилюватиметься з подальшим використанням, тож буду чекати. Об'єм також мені видався таким же, як і після будь-якого шампуню: після миття волосся легеньке, підняте, а наступного дня плоске, як доска. Роблю висновок, що шампунь Nivea Блиск і об'єм сам по собі добре очищує волосся, робить його м'яким, розсипчастим, легеньким. Ефекту намагнічування волосся не помітила (однак я користуюся спреєм-термозахистом при сушці феном, а спрей має антистатичний ефект). Однак заявленого алмазного блиску він не дає, тож у тандемі із ополіскувачем отримуємо кращий результат.
Review has 0 comments
19:02 08.10.2015
Vasulena
Тестирую шампунь и ополаскиватель nivea "Блеск и объем". Сегодня небольшой фотоотчет о действенности средств. Фото 1 - сразу после мытья: волосы помыты средствами по инструкции, без экспериментов, и высушены феном в обычным мне способом (то есть без начесов, укладок, подкручиваний) с использованием спрея термозащиты. Фото 2 - на второй день. Обьема уже никакого нет (подушка сделала своё тёмное дело :) ), но голова не выглядит грязной, волосы не превратились в сосульки, а значить и мыть снова не надо. Вывод: средства Nivea очищают волосы, придавая объём на один день, а блеск и чистоту на 2-3. Для меня это неплохой показатель, потому что не люблю каждый день возиться с волосами, тем более на роботу сейчас не хожу. Объём, который обещает производитель, я представляла поэфектнее, но за мягкие и лёгкие волосы прощаю это недоразумение.
Review has 0 comments