Чудо тірамусу-крем від Dr.Oetker
Готується неймовірно просто і швидко. Ніжний і повітряний як хмаринка, просто тане.
Інгредієнти:
- печиво савоярді (я готувала власноруч, хоч і вийшло тільки із другої спроби)
- Молоко 200 мл
- Вершки 15% 100 мл
- Суміш Tiramisu Crema від @Dr
- Кава 250 мл
- Ром 50мл
- Какао порошок
1. Заварює о каву (свіжозмелену/розчинну побажанню). Чекаємо поки кава остигне до кімнатної температури, потім добавляємо алкоголь.
2. Готуємо крем.
Все робимо так як написано на коробці. Беремо 200 мл холодного молока додаємо до нього 100 мл вершки 15%, збиваємо до невеликого запустіння. Після додаємо суміш Tiramisu Crema і збиваємо, з початку на не великих оборотах міксера, поступово добавляючи їх. В мене сам процес збивання зайняв пришки більше часу ніж написано в інструкції, 5-7 хвилин до гарного загустіння.
3. Тепер збираємо наш тірамісу.
Печево обомокуємо в каві (пару секунд), вкладаємо на дно форми.
4. Шар печива покриваємо кремом і розрівнюємо. Повторюємо шар.
5. Фінальний етап.
Десерт прикрашаємо какао-порошком.
Після десерт відправляємо до холодильника, мінімум на 2-3 години.
P.S Для приготування печива Савоярді, я також використовувала ваніль від Dr.Oetker, результатом задоволена.
Сам процес приготування мені сподобався, швидко і смачно.
На черзі Творопиш⚡️