Наталія Іванова
Наталія Іванова
Newbie
Reviews Наталія Іванова
Comments Наталія Іванова
Likes received
1 Like
22:22 05.05.2023
Наталія Іванова

Квітнева пропозиція від Avon

Хочу поділитись з усіма своїм новим та цікавим досвідом! 😍
Нещодавно компанія Avon обрала мене для тестування своєї продукції та надала косметику на пробу, а тепер я зобов'язана написати справедливий та незалежний відгук, адже користувалась даними засобами цілих 2 тижні! Детальніше про кожен з них.
🔴 Крем для шкіри навколо очей «Енергія Протінолу». Отримала його в доволі цікавому форматі зі зручним дозатором-помадкою, тому тестувати цей засіб було максимально приємно. Він не залишає жирного блиску чи липкості, а в перші хвилини після нанесення відчувається незначний охолоджувальний ефект, який потім зникає. Протягом дня шкіра виглядає зволоженою та доглянутою. Хочу зазначити, що маю дуже чутливі очі, але подразнень чи алергії не виявила.
🔴 Парфумна вода TTA Wonder для Неї. На жаль, вона не викликала в мене якогось вау-ефекту. З першим використанням я помітила, що ковпачок не дуже надійно закриває флакон, навіть може злетіти, коли покладеш у сумочку. Піраміда композиції: неролі, бергамот, кедр. Аромат квітковий і кисленький водночас, але стійкості чи шлейфа немає зовсім. Це нагадує туалетну воду, а не парфумну, бо звучить лише 2-3 години. Коли залишаються нижні ноти, то одяг ледь-ледь пахне одеколоном. Не купила б цю водичку ні собі, ні комусь на подарунок.
🔴 Багатофункціональна туш для вій 5-в-1. Цей продукт зміг сподобатись мені з першого дня, хоч я і вибаглива та звикла до інших брендів. Подібних щіточок ще не використовувала, тому було цікаво, як вона впорається зі своїм завданням. Можу з впевненістю сказати, що дана туш майже ідеальна: насичена, не створює ефекту лапок павука, не перебивається, а "ріжки" на кінчику щіточки допомагають профарбувати навіть найвіддаленіші вії. Протягом дня (14 годин) взагалі не осипається, немає ніякого ефекту панди та алергічних реакцій. Змивається дуже легко міцеляркою чи простою водою за 2 хвилини, і це дійсно рекорд серед всіх аналогічних засобів, які в мене були. Додала фото вій у форматі "до" та "після". Коли закінчиться туш, обов'язково куплю собі ту саму. ❤️
Дякую компанії Avon за таку приємну колаборацію!
Review has 0 comments
11:57 25.04.2023
Наталія Іванова

Перші враження про продукцію

Всім привіт! Поки ще триває тестування, продовжуватиму і надалі перевіряти засоби, але хочу поділитись першими враженнями.
1. Туш дуже крута, одна з найкращих, яка в мене була, хоч я дуже вибаглива у засобах і мала навіть люксові бренди в арсеналі. Наноситься дуже легко, щіточка бомба, не залишає грудочок і не осипається.
2. Кремчик для очей чудовий, має приємну текстуру, зволожує та робить шкіру ніжнішою.
3. Парфумована вода пахне непогано, та й в цілому я люблю різні запахи, але стійкості у неї фактично немає. Верхні ноти та ноти серця відсутні вже за декілька годин. Нижні ноти чути ще ввечері, але якщо принюхуватись до одягу. Аромат не шлейфовий взагалі, оточуючі його не чують, тому мені дуже дивно сприймати, що це характеристики саме парфумованої води, а не туалетної. Наступного дня запах ще сидить на одязі, але пахне чоловічим одеколоном. Поки тестувала лише вдома, буду тестувати протягом тижня ще на вулиці для повної картини.
Review has 2 comments
09:59 20.04.2023
Наталія Іванова

Новий досвід

Всім привіт! Досі не віриться, що я стала учасницею програми. Для мене це новий досвід, я ніколи раніше не займалась подібними справами. Трішки хвилююсь.
Review has 1 comment