Мрійниця
Мрійниця
Connoisseur
Reviews Мрійниця
Comments Мрійниця
Likes received
1 Like
21:04 27.12.2023
Мрійниця

Тестування завершено

Смачне тестування закінчилося, а отже, пора писати фінальний відгук.
Швидкорозчинні киселі - то любов для мене і донечок з першого ковтка. Справа в тому, що після звичайного киселя у мене дуже пече язик, а від тих, що у пакетиках - ні. Тому цей напій я вживаю лише з брикетів та пакетиків. Тепер я знаю, який я буду брати - малиновий чи полуничний, той, що готується 30сек.
Смак дуже насичений, не хімічний, аромат також. Шматочки ягід і густина - вражаючий мікс гарячого напою. Хоча, я б назвала його десертом, бо густина така, що ложка стоїть)))))
Кісіль, що треба варити, також сподобався на смак, просто з ним трошки більше мороки)))
Читала, дівчата тут пишуть про ненатуральний склад - чесно, склад я не читала. Не так часто я вживаю такого роду продукцію, щоб задумуватися про склад - іноді організм просто треба побалувати чимось шкідливим.
Тому ставлю тверду 12 киселям від Dr.Oetker і дуже радію, що змогла протестувати їх.
Review has 0 comments
18:15 15.12.2023
Мрійниця

Смачні киселі

Не знала, чи заповнилася моя заявка чи ні, тому що в цей період були збої на сайті. Але приємно здиввалася, коли побачила лист на пошті та себе у списках.
Справа і тому, що я особисто можу пити лише кисіль з пакетика. Від зварених самостійно дуже пече язик, тому все, що у пакетику - пробую. Це напій дитинства,, бабуся часто готувала. Дитина моя теж полюбляє цей напій.
Отримали свій набір для тестування: перші враження гарні - густий, не приторно солодкий, з часточками ягід. Нам з дітьми сподобалися. Ще дегустуємо і формуємо враження. Більш розгорнуто поділюся трохи згодом.
Review has 0 comments
21:16 02.12.2023
Мрійниця

Обожнюю продукцію Oetker

Скільки років знайомства з цією фірмою, скільки всього створено смаколиків, а от кисіль не смакувала. Навіть не бачила (а може не звертала увагу). Хоча діти люблять кисіль саме з брикетів чи пакетика. Точно знаю, що це смачний продукт, адже ще нічого з асортименту мене не розчаровувало.

П.С. не знаю, чи відбувалися оновлення сайту чи якісь зміни, але помилка ОК замість точного вказання що не так трошки напрягає. Зверніть, будь ласка, увагу розробників. Тому що взагалі чомусь відгук не додається.
Review has 1 comment
10:49 02.04.2023
Мрійниця

Відгук

Тестування в розпалі і вже можу зробити свої висновки.
Помада - стильний, гарний футляр. Зручний, міцний (не відкривається у косметичці просто так). Помада у мене матова, але на губах виглядає морквяною (додаю фото). При цьому перед заповненням анкети гортала онлайн каталог, і дивилася відтінки. Не співпадають. На губах не відчувається, але б не сказала що губи супер зволожені. Не надто стійка, проте і не з'їдається одразу. Аромат та смак - мені сподобалися.

Парфуми. Хотіла презентувати мамі, але аромат їй не сподобався (вона у мене дуже примхлива до запахів). Стійкі, вистачає одного пшику, і весь день він присутній. Не нав'язливий , але трошки не мій. Мені взагалі дуже важко обрати свій аромат. Хоча коли користуюся, то від нього не болить голова, а під кінець дня взагалі не відчуваю запах, що свідчить що аромат таки підходить. Флакон класичний, квадратний, ковпачок відкривається туго, але це добре.

Чи буду надалі користуватися? Помадою так точно, але підберу більш підходящий тон, а от парфуми під питанням.

В цілому тестуванням задоволена, тому що порівняла з тим, що купувала до цього і фірмою AVON і враження позитивні.
Review has 0 comments
20:55 27.03.2023
Мрійниця

Перші враження

Посилочка прийшла ще в суботу, але дійшла до пошти я лише сьогодні після роботи. З яким же нетерпінням я відривала пакуночок. І що б ви думали - пшикаю я парфуми на руку, а вони не пахнуть.
Я ще раз і ще - аромату немає 😢 забігають діти у кімнату, питають, "мама, а що так смачно пахне?" а я не відчуваю. Уявіть, як прикро. Мій ніс заклало так, що пройшла година, а я зараз парфумів так і не відчула. Переможець по життю)))
Помада явно не нюд, а більш морквяний колір - я такий не купую собі, але буде цікаво використати її у житті - при сонечку в штучному освітленні. Починаю тестування.
Review has 7 comments