abilivnenko
abilivnenko
Newbie
Reviews abilivnenko
Comments abilivnenko
Likes received
1 Like
20:21 09.04.2024
abilivnenko

Тестування

Цікаво чи мене оберуть кандидатом у тестуванні. Бо я впринципі не стресую, а от проблеми з пам‘яттю присутні 🥺 чоловік навіть з мене сміється коли я не можу пригадати про що вчора говорили 🥲
Хай там як оберуть мене чи ні, всім бажаю мати файну пам‘ять))
Review has 0 comments
10:27 30.12.2023
abilivnenko

Як заповнити звіт учасника?

Доброго дня! Я вперше приймаю участь у тестуванні на сайті напробу юа і не зовсім розумію всіх нюансів. Підкажіть де заповнити звіт учасника? Пише що він має бути в особистому кабінеті. Я заходжу в нього, потім у вкладку "проекти" і там де проект з кисілем є кнопка "заповнити звіт" я натискаю і мене перенаправляє на головну сторінку проекту. Що робити далі?
Заздалегідь дякую за допомогу
Review has 7 comments
17:08 27.12.2023
abilivnenko

Підсумок тестування

Завершила тестування киселів dr.oetker. Я вже написала 2 відгуки, один про швидкорозчинний кисіль і один про кисіль який потрібно готувати на плиті. Тут я хочу підсумувати те, який мені більше сподобачся.
Я спробувала 3 смаки, що швидко готуються в чашці за 30 секунд та 4 смаки, що потрібно варити в каструлі.

⭐️Швидкорозчинні запали мені прямо в серденько. Мені подобається, що кисіль має збалансований смак, має густу текстуру та містить в собі справжі шматочки фруктів, що надають відчуття, що перед тобою домашня страва.

⭐️ Кисіль, який готується в каструлі мені менш сподобався через те, що готування займає більше часу, залишає багато грязного посуду та смак не такий яскравий. Але добре, що є вишневий та журавлиновий смак, яких немає у швидкорозчинних.

Хочу зробити більш детальне порівняння на основі малинового смаку (це моя одна з найулюбленіших ягід) приготованого у чашці та каструлі:

1. Смак. У чашці більш виражений, є шматочки малини. У каструлі смак не такий яскравий, можливо через відсутність ягід.

2. Консистенція. У чашці густа, більш кремоподібна, а от у каструлі кисіль став тягнучим, ніби клей. Особисто мені більше сподобався перший варіант.

3. Процес. У чашку просто налити гарячу воду, додати суміш із пакетику і вже можна споживати. А приготування в каструлі займає більше часу, вимазується більше посуду який не дуже приємно мити (стає слизьким).

Загалом, обидва варіанти мають право на істування і я впевнена, що кожний знайде спосіб приготування і смак собі до вподоби 😋
Review has 0 comments
11:52 18.12.2023
abilivnenko

Продовжую тестувати киселі Dr.Oetker.

3+
Продовжую тестувати киселі Dr.Oetker.

Уже спробувала всі смаки киселю, який розчиняється за 30 секунт у чашці, мій особистий фаворит - малина. На швидкорозчинні киселі уже підсадила чоловіка та сестру. Дуже зручно у приготуванні та займає мінімум часу.

Довго відкладала час щоб спробувати приготувати кисіль, що потрібно варити. Спершу готувала вишневий і якось я не дуже уважно прочитала інструкцію і не побачила, що потрібно додавати цукор. А зрозуміла, як зняла каструлю з плити і під час розливання по тарілкам спробувала який же на смак кисіль. І відчула, що він геть зовсім не солодкий. Перечитала інструкцію і так, я пропустила пункт «цукор». Добре що кисіль ще не охолонув і я швиденько рятувала ситуацію: вилила все знову в каструлю і додала цукор вже в кінці. На смак, як на мене, це ніяк не вплинуло.

Та за другим разом з малиновим кисілем я все виконала згідно інструкції:

1. Набрала води в стакан
2. Розчинила в ній суміш з пакетику
3. Додала 3 столові ложки цукру
4. Налила в каструлю 0,5 води і довела до кипіння
5. Вилила суміш із стакану в окріп
6. Кисіль закипів і я розлила по формам

Під час додавання суміші із стакану в кип‘ячу воду я наче повернулася в школу в клас хімії - відбулася миттєва реакція і кисіль просто миттєво почав густіти!

П.С. Коли ніколи самостійно не готуєш кисіль, то такий на перший погляд простий процес здається уроком зіллєваріння 😅
Review has 2 comments
11:31 14.12.2023
abilivnenko

Перше враження

З нетерпінням чекала на киселі від Dr. Oetker і вчора коли прийшло повідомлення, що посилка вже чекає на мене у відділенні - я перед роботою швиденько забрала і була вражена кількістю різноманітної продукції! Я отримала 4 пачки різних смаків, що готуються в каструлі та по 3 пачки 3 смаки, що готуються всього за 30 секунд у чашці.
Я дотерпіла до ранку і сьогодні приготувала малиновий кисіль за 30 секунд. І вже готова дати невеличкий відгук. Насправді, я вже багато років не пила кисіль. Востаннє пила/їла (гарячий їм ложкою, а охолоджений п‘ю) ще як була дитиною і бабуся готувала кисіль. Так от, кисіль Dr.Oetker виявився дуже схожим на домашній. Він ароматний, густий, смачний. А головне - в ньому є маленькі шматочки ягід, що роблять його наче приготованим на бабусиній кухні із малини, вирощеної в саду за вікном.
Загалом у мене поки що позитивне враження від даної продукції. В подальшому планую пригостити свого чоловіка і брати цей смаколик із собою на роботу в термосі.
Коли протестую всі смаки зможу надати більш точне враження від киселів.
Review has 2 comments