Elena  Konstantinova
Elena Konstantinova
Connoisseur
Reviews Elena Konstantinova
Comments Elena Konstantinova
Likes received
0 Like
18:36 01.08.2018
Elena  Konstantinova
Грушово-яблучний конфітюр з маком та м`ятною свіжинкою. Шляхом експериментів народився ось такий рецептик, успішно опробуваний синочками. Брала 200 г яблук (в очищеному вигляді), 550 г грушок (так очистила від шкурочки та сердцевинок), 1/2 скл. води, пачечка Желфіксу 2:1, 1/2 лимону, 3-4 гілочки м`яти, 1 ст.л. маку. Приготування: 1. Яблучка та грушки очистити, окремо нарізати кубиками. 2. В миску з яблуками влити 1/2 склянки води, на плиті довести до м`якого стану. Забрати з плити, розтерти на пюре. 3. Нарізані грушки полити сіком лимону. 4. Цукор відважити. З загальної кількості взяти 2 ст.л. і розмішати з пакетиком Желфіксу. Всипати до грушок. Покласти гілочки м`яти. Перемішати і довести до кипіння. 5. Мак підсмажити на сковорідці. 6. Винути м`яту. 7. Додати до грушок решту цукру та мак. Можна потримати на вогні 3-5 хв, якщо бажаєте, щоб грушки трохи хрумтіли. Якщо ж ні, тримайте ще, постійно помішуючи. 8. У стерилізовані банки залити гарячим конфітюр, закрити кришками і перекинути на декілька хвилин для герметизації (не забудьте повернути назад, щоб так не застиг смаколик:). Конфітюр вийшов таким, який хотіли - дуже густим, з кислинкою, хрумкими грушками і м`ятним післясмаком. Син сказав, що можна використовувати для начинки або на тортики. Желфікс у цьому рецепті чудово спрацював, ми задоволені!
Review has 0 comments
14:37 31.07.2018
Elena  Konstantinova
Розміщувала весь час рецепти в соцмережах, а потім прозібралася, що треба було ще й тут. Виправляю помилку. З Желфіксом отримала величезне задоволення при приготуванні солодких заготовок на зиму. Вже робила з абрикос, з яблук та сливок, з грушок смакоту. Усього не перерахувати. Покажу ще тут результат приготування з Желфіксом 1:1 Готувала яблучний конфітюр з лимоном та м'ятою. Цукру додала не 1 кг, а 700 г. У цьому рецепті желфікс не так сильно спрацював, мабуть, треба було використовувати 1:2. Але все одно результатом задоволена, смачний освіжаючий десерт на зиму
Review has 0 comments
13:56 15.07.2018
Elena  Konstantinova
Дякую за довіру. З нетерпінням чекаю на посилку, досі не отримала нічого на пробу.
Review has 0 comments
18:58 12.04.2017
Elena  Konstantinova
Чи уявляли ви хоч раз такою свою місцевість? Мені допоміг це зробити Віктор Васільєв. Знайомтеся, це Калинівка Вінницької області у всій її красі.
Review has 0 comments
21:42 11.04.2017
Elena  Konstantinova
Здрастуйте! Водичка - чудова! Хочу заповнити анкету, а не бачу активної опції.
Review has 2 comments