natawa-best
natawa-best
Newbie
Reviews natawa-best
Comments natawa-best
Likes received
0 Like
18:11 02.07.2018
natawa-best
На третій раз мого експерименту з Желфікс, я взяла смородину, малину і апельсини. Ягідки перебрала, апельсини очистила від шкірки, нарізала маленькими шматочки і перебрала на наявність кісточок. Все збила блендером в окремих каструльках. Варила як зазвичай із додавання потрібних пропорцій (які вказані на звороті упаковки Желфікс). Для апельсинів використовувала Желфікс 2:1, для малини Желфікс 1:1, для смородини я вирішила змішати Желфікс 1:1 і Желфікс 2:1 (не знаю навіщо, просто так захотілось). Спочатку зварила і закрила смородину, а потім ми з чоловіком (було 4 години ранку, як раз поки дитина спала – ми з чоловіком варили джем) вирішили по експериментувати. Поки він помішував на плиті малину, я залила по півбанки в одну апельсинового джему, а в іншу джем із смородини і просто накрила кришечкою. Коли малина була вже готова, ми подоливали її у наші трохи загустівші джеми. В кінцевому результаті, у нас вийшов джем зі смородини, малиново-апельсиновий та малиново-смородиновий джем. Коли з’явиться в продажі диня, то спробуємо закрити ще джем з дині. Я рекомендую всім #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
Review has 0 comments
18:10 02.07.2018
natawa-best
Мій перший досвід виготовлення апельсинового джему виявився досить успішним, тому я вирішила зробити джем з малини (просто родичі мого чоловіка пригостили нас саме цією ягодою). Малину я перебрала (Повідкривала кожну малинку щоб перевірити чи не має всередині черв'ячків. Слава Богу малина виявилась чистенькою). Банки промила та підсушила. Перебрану малину збила блендером до однорідної маси. Влила збиту малину в каструльку і поставила на вогонь. Як тільки маса почала трохи кипіти, додала вміст 3-х пакетиків «Желфікс 1:1» та 6 столових ложок цукру. Постійно помішуючи вміст каструлі, довела масу до кипіння, додала 1500 г. цукру та почекала поки цукор трохи розтане (маса покипіла ще 5 хвилин). В заздалегідь підготовлені банки залила рідкий джем, закатала металевими кришками і перевернула на 10 хвилин банки догори дном. На ранок малиновий джем загустів. Тепер буде що чоловікові мазати на млинці взимку =). P.S. Любі читачі не дивуйтесь тому, що я всипала таку кількість Желфіксу і цукру. Справа в тому, що я готувала відразу потрійну порцію. Малини у мене було 3 кг, тому й пропорції більші. Я рекомендую всім #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
Review has 0 comments
07:01 02.07.2018
natawa-best
Доброго дня. Я залишила відгук про друге тестування Желфікс 29 червня. 30 червня знову відправила про друге і третє тестування, але й досі вони не були опубліковані. 1 липня теж повторила спробу. Тепер навіть не знаю чи вони проходять по системі.
Review has 0 comments
13:41 30.06.2018
natawa-best
З Желфікс я вперше спробувала зварити джем (і вийшло досить не погано). Поки залишилось трохи апельсинового джему, я вирішила приготувати для свого коханого чоловіка щось смачненьке. Так як він у мене з недавніх пір став веганом, то готувати щось смачненьке без додавання в тісто яєць, молочних продуктів, масла, маргарину і навіть простого желатину, стало трохи проблематично. Тому, я вирішила за допомогою Желфікс приготувати кекси, я їх назвала «Веганські медові кекси із апельсиновим джемом». Трохи поміркувавши, я взяла такі інгредієнти: вода – 250 мл., мед – 2 ст. л., цукор – 0.5 стакана, рафіновану соняшникову олію – 0.5 стакана, мука – 2 стакана, сода – 1.5 ч. л., на кінчику ножа лимонну кислоту торгової марки «Dr. Oetker» (щоб відчувалось трішки кислинки). Спосіб приготування: теплу воду перемішала з медом, цукром, лимонною кислотою і рафінованою соняшниковою олією. Муку просіяла разом із содою і поступово додавала медову суміш, весь час перемішуючи. Форму для кексу змазала рафінованою соняшниковою олією і присипала трішки мукою. Наповнила четвертину формочки тістом, потім нетовстий шар апельсинового джему і знову покрила тістом. Випікала в розігрітій до 180 С духовці до утворення золотистого кольору. Готовність кексів перевіряла дерев’яною зубочисткою (якщо тісто не прилипає, то кекси готові). Після того як «Веганські медові кекси із апельсиновим джемом» трохи охололи, вийняла їх із силіконових формочок на тарілку та перед подачею присипала цукровою пудрою. Вийшло дуже смачно! Я рекомендую всім #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
Review has 9 comments
17:17 28.06.2018
natawa-best
На даний момент я сиджу вдома в декреті з 3-х місячним немовлям, тому часу мало на що вистачає, особливо на заготівлю варені на зиму. Тому Желфікс став для мене просто не замінним помічником, враховуючи те, як він швидко допомагає готувати варення та джем. Я вам скажу, що це реально класна знахідна для економії мого часу (тому що весь час я приділяю донечці), адже тепер не потрібно витрачати цілий день на варіння і помішування варені. Отже, перш за все, я купила в магазині апельсини (в очищеному варіанті у мене вийшло трішки більше ніж 1 кг.) Банки промила та підсушила (для приготування варіння я банки не стерилізую). Очищені апельсини я розділила на дольки, які потім дрібно нарізала. Маса яка вийшла мені не дуже сподобалась, тому я ще додатково збила її блендером до більшої однорідності. Дістала з тумбочки каструльку і поставила на вогонь, попередньо висипавши в неї отриману апельсинову масу, додала вміст пакетику «Желфікс 2:1» та 2 столові ложки цукру. Постійно помішуючи вміст каструлі довела масу до кипіння, додала 500 г. цукру та почекала поки цукор трохи розтане (маса покипіла ще 5 хвилин). В зарані підготовлені банки залила рідкий джем, закатала металевими кришками і перевернула на 5 хвилин банки догори дном. Охолонувши, апельсинова маса стала достатньо густою. Не знаю як у кого, але у мене вийшло дві банки по 0.5 літра. Я рекомендую всім #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
Review has 0 comments