Svetlana Morgun
Svetlana Morgun
Newbie
Reviews Svetlana Morgun
Comments Svetlana Morgun
Likes received
0 Like
14:10 25.11.2017
Svetlana Morgun
Пожалуй и я похвастаюсь своими пончиками, не скажу что я профи в этом деле, но для семьи готовлю с удовольствием, люблю баловать свою семью десертами, и к счастью с ТМ. Dr. Oetker это всегда легко и просто. P.S/ Не судите строго))))
Review has 2 comments
05:42 14.06.2017
Svetlana Morgun
Нажаль, підходить до закінчення тестування нашого вже улюбленого корму. Ще на початку тестування, були деякі сумніви як організм Мальвінки відреагує на новий корм, але завдяки правильному введеню корму в раціон Мальвінки, так як написано про це вкнизі, все пройшло на Ура. Корм їла завжди із апетитом, ніколи не відмовлялась. Кішечка, як і все маленькі котенятка завжди грайлива, енергії їй вистачало на цілий день. ЗІ здоров`ям все добре. На лоточок ходить регулярно. Нам сподобалось тестувати корм,Мені особливо приємно спотсерігати, яка щаслива Мальвінка, коли отримує свою чергову порцію лакомки. З впевненістю можу сказати, що корм якісний, і відповідає всім потребам підростаючих котиків і кішечок. Буду рекомендувати його всім своїм друзям, хто має домашніх улюбленців, та читачам даного сайту.
Review has 0 comments
12:04 26.05.2017
Svetlana Morgun
Нарешті, ми можемо написати перший детальний відгук про корм Royal Canin, адже пройшло вже 10 днів як ми його тестуємо, і є перші результати. Першим, що хочеться відмітити, це те, що апетит у Мальвіни відмінний, адже вона у нас ще той гурман, аби що їсти не буде. Також вона дуже активна, грайлива, непосидюча, значить калорій їй вистачає, які є в даному кормі. Із зовнішніх ознак, на мою думку, в Мальвінки змінилась шерсть, вона стала більш гладенькою та блискучою, значить із кількістю вітамінів також все гаразд. Ходить на лоток також регулярно, значить якість корму відмінна. Отже, ми далі із задоволенням тестуємо наш Royal Canin, спостерігаємо за нашими кішечками і котиками. І чекайте від нас нового цікавого відгуку.
Review has 0 comments
15:07 17.05.2017
Svetlana Morgun
Ось і ми вчора нарешті отримали свою довгоочікувану посилочку.Наша Мальвінка була в захваті від самої посилки. Спочатку все розглянула, погралась в коробці, покачала мірним стаканчиком. А потім приступила до найулюбленішого - дегустування корму. На перший погляд корм їй сподобався, їла їз заохоченням, і після дегустації, як завжди, лягла відпочивати. Звичайно, дуже важко помітити різницю, з перших днів, але те що він смачний, це однозначно. Будемо надалі спостерігати за нашою кицьою, як вона буде дегустувати Royal Kanin, і обов`язково чекайте від нас відгуки.
Review has 0 comments
10:33 11.05.2017
Svetlana Morgun
Урра и мы попали в список))) С нетерпением ждем с Мальвинкой корм. Думаю ей понравится.
Review has 0 comments