Наталія Юр'єва
Наталія Юр'єва
Expert
Reviews Наталія Юр'єва
Comments Наталія Юр'єва
Likes received
41 Like
03:53 10.11.2021
Наталія Юр'єва

Результати тестування

Доброго вечора всім! Тестували ми нічні підгузки Pampers Pants та серветки.
Ми і раніше на ніч використовували підгузки Pampers Pants але звичайні, візуально вони не відрізняються, хіба трішки вищі нічні і запах в них приємніший. Однак, таки нічні підгузки тримають довше, 12 годин спокійно витримують мою мацьопу. ми тестували 5 розмір, і раніше теж 5 розміром користувались, який призначений для дітей від 12 до 17 кг, моя доця має біля 12,5-13 кг. Результатом я задоволена. Попка не запарена, не червоніла протягом 10 днів тестування після ночі ну і що теж важливо - одяг і постіль сухі.
Читала десь у відгуку з питанням навіщо користуватись більшим розміром, якщо ще менший налазить, а підгузків в пачці меншого розміру більше. Ну для мене головна відповідь - попка дитини лишається сухою довше, ну і думаю більш комфортні в посадці. все ж менші вони менші і по розміру, більш тісні.
Ну і щодо серветок - ними ми теж дуже задоволені - приємний запах, достатньо вологі (не тече з них, але і вологі), гарно відтирають і кулькові ручки і олівці з дитячих ручок. Міцний клапан - хорошим клеєм, який навіть при багаторазовому користуванні - всерівно приклеюється, навіть якщо трішки волога пачка.
Ну і за книжечку окреме спасибі. Дитині сподобались картинки, а мамі теж цікаво переглянути і скористатись порадами, які книжечки є зараз і що для якого віку. Дякую за можливість перевірити якість та протестувати підгузки. Фото додам.
Review has 8 comments
19:05 27.10.2021
Наталія Юр'єва

Отримали тестовий набір

Дякую НаПроби за можливість потестити нічні трусики, дуже важливо щоб це були якісні речі і не було після них запрілостей та протікань) Сьогодні спробуємо одягнути їх на ніч.
Неочікувано велика коробка з подарунками. Доці книжечка сподобалась, хоча вона й більше для мами з татком)))
Пробні набори підгузків вже скоро будуть передані також новим власникам для дегустації)
Review has 3 comments
18:24 08.06.2021
Наталія Юр'єва

Чищення зубів улюбленцям

Підсумовуючи результат, скажу що за два тижні зубні палочки двож з двох улюбленців не розлюбили. Це вже добре. Результат є, хоча покищо не дуже помітний, оскільки камінь ще є і зубки нашого йорка були запущені. Не дається вона їх чистити, тому палички Purina Dentalife для нас можуть бути порятунком від зоостоматолога. З кокер-спаніелем трохи простіше, вона більше кісточок їсть і сама чистила ними зуби. Тому вони відносно не погано виглядали, але і вони побіліли. Дякую напробам та Пуріні за можливість спробувати. Плануємо продовжувати чистити зубки цими паличками нашим песикам. Ну і ще звичайно скажу що упаковка зручна з зіпом що зберігає свіжість паличок.
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
Review has 0 comments
18:22 25.05.2021
Наталія Юр'єва

Нарешті отримали

3+
Доброго дня. Нарешті отримали і ми палочки Dentalife. І вже наша йорк Глорія їх спробувала. Їй сподобалось, наввть більше за її улюблені ласощі Баффоси. З'їла одразу, не охороняла, що дуже тішить. Хоча по розміру великі, і я боялась що не справиться розрізавши палочку навпіл але справилась вона доволі швидко. Запах не різкий і упаковка з зіпом що приємно. Але в зручності Пуріна ніколи не підводила. Чимось палочки візуально нагадують несвіжий хліб. У відео показала. Тестуватимемо далі) і на днях на нашому кокері протестуємо.
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
Review has 0 comments
08:19 11.12.2020
Наталія Юр'єва

Прання дитячих речей

Доброго дня. Рада залишити ще один позитивний відгук про тестовані гелі. Маємо маленьку доцю, 8 місяців, і ризикнула попрати її речі woollite delicate. Вона в нас не є алергіком. Після прання реакії шкіри в доні на попрані бодіки ніякої не було і запах досить легенький, майже не відчутний. Для нас це важливо. Речі не стали жосткими, хоча вода в нас досить жорстка в крані. Тому можу порекомендувати їх для прання дитячих речей. Але якщо дитина алергік то перевіряйте, слідкуйте після першого прання за станом шкіри дитя. Ну і перші 2-3 місяця життя дитини я б мабуть теж не прала, бо все ж якийсь легенький запах але є. А для немовлят не рекомендують ароматизовані речі застосовувати.

#naprobuua #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
Review has 0 comments