Анастасія Мархевка
Анастасія Мархевка
Newbie
Reviews Анастасія Мархевка
Comments Анастасія Мархевка
Likes received
13 Like
17:43 21.09.2020
Анастасія Мархевка

вітаміни для годуючих мам

Дуже б хотілось спробувати) Малому 1рік і нонстоп ГВ, то напевно вже всі соки з мене випив))) Якщо незможу протестувати,то обов'язково придбаю ці вітаміни,бо тільки взнала що їх можна приймати годуючій мамі))
Review has 2 comments
07:38 15.07.2020
Анастасія Мархевка

желе для торту

таак,на черзі йшло желе для торту,тому вирішила приготувати якусь вкусняшку,але було цікаво чи можна крім звичайного торта,приготувати якось інакше,хотіла спочатку приготувати чізкейк,але немала творогу,а була сметанка? Так як на вулиці жарко,вирішила готувати легкий десерт.Взбила сметанку з цукром ,добавила покрошене печиво і добавила шматочками шоколад,і добавила желатин.Відправила застигати у холодильник.Тим часом вирішила приготувати желе.Взяла 2 пакетика желе для торту червоного кольору,змішала з цукром і добавила і воду.Вода закипіла,поварила 1хв.і виключила.Колір був такий гарний,насичений червоний.Єдине що засмутило,це в інструкції неписало,яким потрібно желе заливати:гарячим,теплим,холодним?
Тому чисто по інтуїції,так як тортик в мене був холодний,я почекала поки желе буде кімнатної температури і почала заливати.На верх тортика я виклала шматочки персиків,і залила желе,поставила у холодильник, буквально півгодини і желе застигло?Це було круто,бо зазвичай з галяреткою,вона стигне ну дуууже довго.
На смак дуже смачно?Дійсно як галяретка.Легко ріжеться,не розпадається,і фрукти дійсно лишились без змін.Я залишилась задоволена.Єдине це напевно рекомендувала б виробникам дописати на звороті,якою температури заливати на вироби?
Review has 0 comments
11:47 06.07.2020
Анастасія Мархевка

Варення з приготування желфікс 2:1

Нареееешті я добралась до вареннячка) В загальному я ніколи нелюбила робити варення оскільки це заняття займає купу часу,але по інструкції пише що це настільки швидко і легко що вирішила спробувати.І так,на форумі у відгуках,прочитала в дівчини рецепт вареннячка з нектарину і банана,і дуже мені захотілось спробувати, оскільки вперше чула що можна зробити з банана?Так як нектарина я немала,я вирішила спробувати персик ну і банан,так ось...почистила я персик від шкірки( з моїх 800грам вийшло аж 460?),кинула у кастрюльку до банана(500грам),блендером вжух вжух і пюре готово для варіння ☺️Запах мене вже спокушав,а щож далі?) Так от,поставила на плиту,добавила згідно інструкції цукор з желфіксом і чекала доки закипить,десь заняло ну до 10 хв,а може і до 5.Закипіло,кинула решту цукру,і мішаючи почекала 5хв,поки покипить,виключила,і перелила у банки,перевернула баночки і вареннячко готове)) Ну і звісно трошки залишила на дегустацію в горнятко?Так ось,що я можу зказати,це мега швидко,я взагалом потратила часу до півгодини,чоловік незрозумів коли я прийшла з кухні і був приємно здивований що я непропала там навіки? По смаку,це вийшло дуже дуже смачно)) Я звичайно встигла попробувати тільки 2 чайних ложки,бо решту з'їв мій чоловік,і сказав що банки з вареннячком до зими не доживуть?По консистенції вийшло дійсно як варення,не рідке,вміру густе і не дерево яке треба різати,якраз яке я люблю) Тому я дійсно рекомендую даний желфікс,це зручно,швидко,смачно.Не потрібно стерелізувати банки,що дуже мені сподобалося, достатньо просто добре вимити і висушити.На смак желфікс ні яким чином не повпливав,вийшло все смачно,і чітко чути лише смак фруктів,і ні чого зайвого.Тому я сміло рекомендую і обираю цю торгову маргу,і вам раджу?
Review has 0 comments
15:02 02.07.2020
Анастасія Мархевка

десерт з збитими вершками

І ось я отримала нарешті свою посилочку) Так як фруктів я ще не купила для вареннячка то вирішила першим ділом протестувати збитий десерт.Так я дуже люблю робити різні десерти а щось простеньке для мене це нецікаво,я перешукала різні рецепти,щоб то таке приготувати)І ось я натрапила на рецепт однієї дівчини з цього сайту а саме шоколадний пудинг з збитим десертом.Так як під ногами постійно крутиться однорічний син?я вирішила шо цього разу буду робити щось швидке і простеньке.Зробила з какао пудинг,залила його у скляночки,облизала ложку і здалося мені що шось чи не так я зробила( бо замінила кукурузний крохмаль на картопляний?) чи цукру мало,на смак здавалось ніби желатин розвели з какао)) Думаю ну ладно,будем чекати поки застигне.На наступний ранок,я приготувала збитий десерт який нам надали для тестування,мені настільки сподобалось легкість його приготування,що мій син навіть незамітив моєї відсутності в кімнаті?Додав молочка,вжух вжух і десерт готовий)Добавила я десерт поверх пудингу зверху посипала трішки какао і для прикраси добавила чорничку,поставила ще в холодильник на 2-3 годинки і чекала.
Коли я спробувала цей десерт це було неймовірна смакота,я злопала його за 1хв?І я зрозуміла що десерт від dr.Oetker цеж взбиті вершки) Так смачно і в одночас тааак просто,як кажуть усе геніальне-просто.Тому я полюбила цю продукцію вже точно остаточно!З цією продукцією готувати одне задоволення ?Вже не дочекаюсь коли почну готувати вареннячко.А тепер йду за наступною порцією десерту??
Review has 8 comments
12:30 18.04.2020
Анастасія Мархевка

Класний корм!!!

Дуже крутий корм! минулого року мала котика,то він дуже любив цей корм,і головне що він корисний!
Review has 2 comments