Алена 1208
Алена 1208
Expert
Reviews Алена 1208
Comments Алена 1208
Likes received
21 Like
19:30 02.07.2020
Алена 1208

Тестування

Очікувала пізніше, ал! Саме сьогодні, як раз тоді, коли є вишня )), отримала и поадрунок - тестовий набір.
Зрозуміло, що одразу до справи! Вирішила використати трохи нестандартний рецепт з додаванням двох різних Желфіксів. Результат, як то кажуть - бомбезний! На 2 кг спілої вишні - 2 пакета Желфікса ( різні) та всього 750 г цукру. І солодко, і є кислінка, а схватилося майже одразу, навіть ще не встигло прохолонути. Я просто в захваті!
Review has 2 comments
slyva85
Вітаю вас дівчатка! Вам пощастило стати учасниками і отримати набір для тестування, надіюсь якось удача посміхнеться і мені!
Алена 1208
slyva85, посміїнеться, треба просто кожного разу пробувати, я теж не завжи виграваю, просто вже довго з цім проектом знайома, і знаєте, от наче дрібниці, але так примно отримувати промо набір! це як в дитинстві , сюрприз, та зазвичай дуже класний. Удачі Вам!
To leave a comment you need Sign in
19:36 02.07.2020
Алена 1208

Клас!

Я в захваті. Чесно. Вже котрий раз виграваю в конкурсі на тестування, і дуже цім задоволена, бо це і корисно, і дозволяє ознайомитися з продукцією без ризику, а ще, кожного разу тестувальні набори - це як подарунок, настільки гарно вони упаковані, та й зміст дуже величезний, можна пробувати неперепробувати, вситачить на багато чого .Посилку отримала як раз тоді, коли сьогодні купувала і вишню.Спробувала додати до 2 кг вишні два різніх вида Желфікса., не зовсім по стандарту, але ж схотіла спробувати ))) Результат просто бомбєзний!
Цукру йде мало, але виходить і солодке, і трохи з кислінкою, и застигло майже одразу, навіть ще не охолонувши. Дякую дуже за такий тестовий експерімент!
Review has 2 comments
liba20203
Я також так спробую Головне скільки часу економиться
Алена 1208
liba20203, так і є, просто мить і готово, аж незвично )
To leave a comment you need Sign in
12:40 11.06.2020
ksenchik19

Вопрос!?

Девченки как у вас дела с клубникой?? В этом году у нас нет, а та что есть очень дорогая, по 100- 90 грн за кг!! Как же без клубничного варенья,надеюсь что еще рано и клубничка будет...потому что и не знаю чем заменить...блины оладьи все любим с клубничным вареньем...может у кого есть простые рецептики вкусненького джема?
Review has 9 comments
citadelle
В нас теж такі ціни. Київ.
zivochka
В Одессе тоже так. Но в этом году в сезон клубники шли дожди, поэтому сильно не ждите уменьшения цен
victoriya_petey_098_436_32_21
У Вінниці клубніка є . І ціна більш менш адекватні 45-50 грн. за кг.
luba_lenpas bloger
Да, цена на клубнику в этом году-кусается. Будем надеяться на вишню, вишнёвое варенье, тоже объедение.
Модератор Ольга
ksenchik19, ціни, нажаль, дійсно на полуничку не тішать :( А власний врожай був як завжди - короткий та замало :)
ternivchanka
Ніяк... Купувати дуже дорого. А та, що була на городі в мами - гнила від дощу, або так набиралася водою, що на смак була ніяка. Цього року клубничного варення в нас не буде. (((
ksenchik19
Так девочки все в Винницу за клубникой! Там хоть цена меньше...кстати цена высокая но на вкус клубника совсем не очень
ternivchanka
ksenchik19, На смак клубника не дуже, бо дощі були, і ягоди водянисті на смак. А от якби сонечко...
Алена 1208
Миколаїв - полуниця по 55-60, але цього року вона не солодка геть, на жаль.... Проте повно вишні черешні, її і буду варити
To leave a comment you need Sign in
15:02 02.07.2020
Анастасія Мархевка

десерт з збитими вершками

І ось я отримала нарешті свою посилочку) Так як фруктів я ще не купила для вареннячка то вирішила першим ділом протестувати збитий десерт.Так я дуже люблю робити різні десерти а щось простеньке для мене це нецікаво,я перешукала різні рецепти,щоб то таке приготувати)І ось я натрапила на рецепт однієї дівчини з цього сайту а саме шоколадний пудинг з збитим десертом.Так як під ногами постійно крутиться однорічний син?я вирішила шо цього разу буду робити щось швидке і простеньке.Зробила з какао пудинг,залила його у скляночки,облизала ложку і здалося мені що шось чи не так я зробила( бо замінила кукурузний крохмаль на картопляний?) чи цукру мало,на смак здавалось ніби желатин розвели з какао)) Думаю ну ладно,будем чекати поки застигне.На наступний ранок,я приготувала збитий десерт який нам надали для тестування,мені настільки сподобалось легкість його приготування,що мій син навіть незамітив моєї відсутності в кімнаті?Додав молочка,вжух вжух і десерт готовий)Добавила я десерт поверх пудингу зверху посипала трішки какао і для прикраси добавила чорничку,поставила ще в холодильник на 2-3 годинки і чекала.
Коли я спробувала цей десерт це було неймовірна смакота,я злопала його за 1хв?І я зрозуміла що десерт від dr.Oetker цеж взбиті вершки) Так смачно і в одночас тааак просто,як кажуть усе геніальне-просто.Тому я полюбила цю продукцію вже точно остаточно!З цією продукцією готувати одне задоволення ?Вже не дочекаюсь коли почну готувати вареннячко.А тепер йду за наступною порцією десерту??
Review has 8 comments
Юлия Борисюк
яка ж це краса, напевно дуже смачно! Теж скоро буду пробувати)
Анастасія Мархевка
yulya_bos, дуже дякую)?Гарного вам тестування))??
liba20203
Дуже гарний десерт.Думаю смачненький.Вітаю з початком дегустації.
TanichkaZimomrya
Яка краса, дуже смачно виглядає))
Анастасія Мархевка
Дякую дівчатка)) Десерт вийшов дійсно смачним)) І дуже швидко закінчився?
Алена 1208
Дякую, теж таке спробую!
Eshli33
Боже,какая вкуснотища, как же вам вкусно!!!!!
Інна Білань
Анастасія Мархевка, з смачним завжди така печаль приключається)))
To leave a comment you need Sign in
14:14 02.07.2020
nikolova

Желфікс

Велика вдячність від мене та моєї матусі. Желфіас справляється на відмінно. Задоволена на всі 200))) Рекомендую ?Прийшло дос ть багато продуктів на пробу, все супер запаковано з елементами дизайну. Що дуже гарно вразило. Прийшло по новій пошті. Вже зробили трускавковий жжем, і навіть встигли спробувати, сказати що це смачно це нічого не сказати, це шедеврально смачно. Мій синочок зїв з дуже великим задоводенням. Дякую проекту за такий чудовий сюрприз та можливість випробувати товар яким я до цього моменту не користувалася.
Review has 1 comment
Алена 1208
Клас!!!! Мені теж дуже сподобалося, вже сьогдні зварила вишню, це просто супер
To leave a comment you need Sign in