Anna0997
Anna0997
Expert
Reviews Anna0997
Comments Anna0997
Likes received
15 Like
15:25 16.05.2024
Anna0997

Тестування суміші NAN Supreme pro

Сьогодні перший день нашого тестування суміші. Наші перші враження від неї чудові. Зручне пакування, на якому гарно та доступно все розписано. Саме пакування створене з урахуванням можливостей подальшої переробки, в наш час це важливо і не може не тішити. Склад чудовий, сам порошок суміші легко розчиняється в воді, без грудочок, що дуже важливо для малюка, запах приготовленої суміші приємний. Син з задоволенням випив свою порцію суміші. Дякуємо, що обрали нас експертами) будемо тестувати далі)
Review has 0 comments
11:39 21.06.2021
Anna0997

2 відгук про Бекутан

Наше з сином тестування Бекутана підходить до кінця. Сину 3,5 роки, приймав він по 1 пакетику в день протягом 14 днів, під час тестування алергії у нас не виникало, пив із задоволенням. Залучала сина до приготування напою, так як зробити це дуже легко і в нього викликало це багато позитивних ємоцій. Для мене великим +  Бекутану стало те, що упаковка саше займає небагато місця та її зручно брати з собою, ми часто їздимо в село і великі банки з вітамінами не дуже зручно брати з собою, займають багато місця. За час всього тестування розбавляла саше просто водою. За час тестування вітамінів помітила, що син став більш енергійний, також під час прогулянок контактував з хворими дітьми та, на мій подив, не хворів! Думаю, це заслуга Бекутана.
Хочу подякувати за те, що вибрали нас експертами! І за таке чудове тестування. Завдяки йому ми відкрили для себе комплекс вітамінів Бекутан. Будемо і надалі купувати і пропивати курс Бекутана для підтримки імунітету весною і осінню.
Review has 0 comments
21:07 31.05.2021
Anna0997

Тестування Бекутан

Ми теж вже встигли отримати посилочку та розпочати тестування. Як тільки забрали посилку з відділення, відразу відкрили з сином. Сама упаковка сподобалася і мені, і сину, йому хотілося скоріше спробувати вітаміни. Сину 3,5 роки і він вирішив, що Арчі - дракончик) Великим + є те,  що на самій упаковці детально написана інформація щодо складу, з якого віку можна приймати та кількість доз(14 саше), інструкція до вітамінів зрозуміла, немає зайвої інформації. Склад Бекутана гарний, для підняття імунітету там є все, що потрібно. Також порадувала наявність пробіотиків. Вміст пакета легко та швидко розчиняється, колір яскравий, для дітей те що треба, щоб зацікавити. Спробувала на  смак, мені сподобся, в міру солодкий, приємний смак апельсину. Син випив із задоволенням. 
Хотілось би, щоб в інструкції було вказано за який час після розчинення потрібно вжити вітаміни. Також не знайшла інформації щодо кількості води та в який час краще приймати. Але почитала відгуки на сайті та все знайшла! Ось такі мої перші враження. Будем  продовжувати тестувати далі!
Review has 0 comments
19:21 24.05.2021
Anna0997

Список учасників

Урааа!! Ми з сином потрапили до списку учасників! З нетерпінням чекаємо на посилку! Дякуємо, що обрали нас)
Review has 0 comments
13:20 12.05.2021
Anna0997

Нове тестування

Яке доречне тестування. Зараз весна і організм дитини потребує вітамінів. Дуже хочеться потрапити до списку щасливчиків) Сину 3,5 роки, завжди весною і осінню замовляють вітаміни для підтримки імунітету та рибний жир. Якщо пощастить, будем із задоволенням тестувати) якщо ні, то буде цікаво почитати відгуки, тема актуальна для нас.
Review has 0 comments