Ну що, потихеньку тестую продукцію, і вчора руки дійшли нарешті приготувати чізкейк без випічки, який, до речі буде актуальний для тих, хто притримується здорового харчування.
Недивлячись на те, що на упаковці вказано розводити на 0.5 рідини, я орієнтувалась на свій рецепт, і 6 г з упаковки використала на 100 г молока.
Активувався, тобто набухав, желатин приблизно 10 хв, і потім мені потрібно було розтопити його на водяній бані.
Не знаю як у більшості кухарочок, та у мене зазвичай желатин брався грудками, навіть якщо не великими, та вони були. Желатин dr.Oetker використовувала вперше, і тут грудочок не було ВЗАГАЛІ!
Желатин без смаку та запаху, після застигання він не став резиновим, хоч і мало рідини було використано, і не розпадається.
Сьогодні відправляла чоловіка до місцевого супермаркету, нажаль такого ж він не знайшов, чи то шукав погано, чи то дійсно в продажу немає, але я могу вже точно сказати - купувати тепер буду саме його) дуже хочу спробувати приготувати маршмолоу з ним, теж цікаво чи вийде))
Наразі рекомендую! Цікаві також відгуки інших дівчат ,чи сподобався?)
Якщо відгук мій для вас корисний - не шкодуйте лайк))
Гарного дня!