Mari97
Mari97
Expert
Reviews Mari97
Comments Mari97
Likes received
41 Like
09:55 02.08.2020
Яна Кутова

Очікування

В очікуванні вироку, чекаю побачити цей список щасливчиків і звичайно маю надію побачити і себе там. Хоч шансів і мало, але потрібно сподіватись на позитив. Кожен проєкт дуже класний, але хочеться спробувати протестувати хоч якусь продукцію. Бажаю всім успіху і міцних нервів. Ще лишилось трішечки терпіння
Review has 4 comments
Mari97
Також надіюся попасти в проект, так як зараз не можу оприділитися на 100% на якій марці кремів зупинитися
Bulavo4ka
А Ви до цього користувались Eveline? Бажаю Вам потрапити у список як і всім тут ,шансів мало але Надія є,косметика дійсна варта уваги
Яна Кутова
Bulavo4ka, звичайно багато чула про ТМ але особисто не користувалась. Хотілося б спробувати і порівняти з тими якими я користувалася
olena.romanenko
Яна Кутова, Яно, навіть дивно, що вона вас "оминула" - бренд дуже широко представлений в магазинах різної цінової категорії - від брокарду до містечкових маленьких крамниць.
To leave a comment you need Sign in
10:55 04.07.2020
Югина

Збитий десерт

Збитий десерт чудовий вихід коли хочеться чогось смачненького до кави, але стояти пів дня на кухні не хочеться. Сьогодня готувала дуже цікавий, оригінальний та смачненний десерт. Збитий десерт від Dr.Oetker виступив в ролі крему, він має легкий в міру солодкий смак та чудово тримає форму. Швиденько спекла шпинатний бісквіт, розрізала на дві частини, змазала нещодавно приготованим м'ятним варенням, з кондитерського мішка виклала збитий десерт, накрила ще одним коржем та прикрасила збитим десертом. Вийшло гарно, а головне смачно)
Review has 9 comments
Anni
никогда не пробовала готовить шпинатный бисквит, нужно попробовать)
Mari97
Можна рецепт ?
Mari97
Скажіть цей десерт , не тане якщо замість крему його використовувати? Також хочу попробувати
Югина
Mari97, ні, не тане, а після того як постоїть в холодильнику стає більш стабільним.
Югина
Mari97, Шпинатный бисквит : яйца - 4 шт. сахар - 200 г, мука - 250 г масло подсолнечное - 180 г шпинат - 200 г цедра лимона - 1 ст.л разрыхлитель - 2 ч.л. Яйца взбить до увеличннин
Югина
Шпинат, масло, цедру лимона перебить блендером. Соединить мамы. Высыпать муку в два приема. Печь 40 мин при189 на радусах
innabellinka
Как оригинально, нужно поискать этот десерт в продаже?
Югина
innabellinka, в кондитерських продается такой шпинат-малина (там шпинатный бисквит, прослойка малинового джема и крем чиз)
Mari97
Югина, Дякую
To leave a comment you need Sign in
10:55 04.07.2020
Югина

Збитий десерт

Збитий десерт чудовий вихід коли хочеться чогось смачненького до кави, але стояти пів дня на кухні не хочеться. Сьогодня готувала дуже цікавий, оригінальний та смачненний десерт. Збитий десерт від Dr.Oetker виступив в ролі крему, він має легкий в міру солодкий смак та чудово тримає форму. Швиденько спекла шпинатний бісквіт, розрізала на дві частини, змазала нещодавно приготованим м'ятним варенням, з кондитерського мішка виклала збитий десерт, накрила ще одним коржем та прикрасила збитим десертом. Вийшло гарно, а головне смачно)
Review has 9 comments
Anni
никогда не пробовала готовить шпинатный бисквит, нужно попробовать)
Mari97
Можна рецепт ?
Mari97
Скажіть цей десерт , не тане якщо замість крему його використовувати? Також хочу попробувати
Югина
Mari97, ні, не тане, а після того як постоїть в холодильнику стає більш стабільним.
Югина
Mari97, Шпинатный бисквит : яйца - 4 шт. сахар - 200 г, мука - 250 г масло подсолнечное - 180 г шпинат - 200 г цедра лимона - 1 ст.л разрыхлитель - 2 ч.л. Яйца взбить до увеличннин
Югина
Шпинат, масло, цедру лимона перебить блендером. Соединить мамы. Высыпать муку в два приема. Печь 40 мин при189 на радусах
innabellinka
Как оригинально, нужно поискать этот десерт в продаже?
Югина
innabellinka, в кондитерських продается такой шпинат-малина (там шпинатный бисквит, прослойка малинового джема и крем чиз)
Mari97
Югина, Дякую
To leave a comment you need Sign in
10:55 04.07.2020
Югина

Збитий десерт

Збитий десерт чудовий вихід коли хочеться чогось смачненького до кави, але стояти пів дня на кухні не хочеться. Сьогодня готувала дуже цікавий, оригінальний та смачненний десерт. Збитий десерт від Dr.Oetker виступив в ролі крему, він має легкий в міру солодкий смак та чудово тримає форму. Швиденько спекла шпинатний бісквіт, розрізала на дві частини, змазала нещодавно приготованим м'ятним варенням, з кондитерського мішка виклала збитий десерт, накрила ще одним коржем та прикрасила збитим десертом. Вийшло гарно, а головне смачно)
Review has 9 comments
Anni
никогда не пробовала готовить шпинатный бисквит, нужно попробовать)
Mari97
Можна рецепт ?
Mari97
Скажіть цей десерт , не тане якщо замість крему його використовувати? Також хочу попробувати
Югина
Mari97, ні, не тане, а після того як постоїть в холодильнику стає більш стабільним.
Югина
Mari97, Шпинатный бисквит : яйца - 4 шт. сахар - 200 г, мука - 250 г масло подсолнечное - 180 г шпинат - 200 г цедра лимона - 1 ст.л разрыхлитель - 2 ч.л. Яйца взбить до увеличннин
Югина
Шпинат, масло, цедру лимона перебить блендером. Соединить мамы. Высыпать муку в два приема. Печь 40 мин при189 на радусах
innabellinka
Как оригинально, нужно поискать этот десерт в продаже?
Югина
innabellinka, в кондитерських продается такой шпинат-малина (там шпинатный бисквит, прослойка малинового джема и крем чиз)
Mari97
Югина, Дякую
To leave a comment you need Sign in
11:14 04.07.2020
Slivka2014

? Тартс "Фруктовое озеро" ?

Для тестирования еще одного продукта компании #DrOetker я придумала свой рецепт
.
? Тесто:
Мука — 300 г
Масло сливочное (комнатной температуры) — 150 г
Сахар — 100 г
Яйцо куриное — 1 шт
Соль — 1 щепот
Ванильный сахар - 0,5 ч.л.
.
Замесить тесто, выложить в форму 24 см диаметром, формируя высокие бортики (~ 4-5 см). Поставить тесто в холодильник.
.
Духовку включить на 180 °.
.
? Творная начинка:
Творог - 300 г.
Йогурт без наполнителя - 3 ст.л.
Яйца - 2 шт.
Сахар - 100 г.
Ванильный сахар - 0,5 ч.л.
Мука - 1 ст.л.
.
Все ингредиенты смешать, если творог очень зернистый, можно пробить блендером до однородности.
.
В форму с тестом вылить творожную начинку, разровнять и поставить выпекаться на 25 мин.
После выпекания дать тарту остыть, не вынимая из форми.
.
Приготовить #DrOetker_желе_для_торта по инструкции, указанной на упоковке. В зависимости от фруктов и ягод, выдирайте, какое желе вам больше подходит: красное отлично смотрелось бы с клубникой, красной смородиной, малиной и т.д. Я выбрала безцветное, так как использовала персики, голубику и чернику.
.
Выложить ягоды/фрукты, нарезанные дольками, на тарт, залить #DrOetker_желе_для_торта и дать остыть в холодильнике.
.
Перед подачей дайте пирогу постоять при комнатной температуте минут 20 - 30, тогда он будет нежнее.
Приятного аппетита)
.
#naprobuua #naprobuua_DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_желфікс #DrOetker_желе_для_торта
Review has 2 comments
Тетяна Святець
Выглядит безумно аппетитно?
Mari97
Вигляд шикарний, попробую за вашим рецептом приготувати виглядає вауу
To leave a comment you need Sign in