Mari97
Mari97
Expert
Reviews Mari97
Comments Mari97
Likes received
41 Like
19:47 04.07.2020
Mari97

Mari97

Всім привіт сьогодні тестувала желе для торту. Була приємно здивована, до цього постійно користувалася желатином. Мабуть після сьогоднішнього дня більше купляти його не буду? Сьогодні у мене був тортик з бісквітним низом, сметанковим кремом з кавою і желе з малиною? Я використала 2 пакетики желе. Коли його варила дуже сумнівалася в ньому не знаю чому) Змішала його з ягодами, і поставила трохи остигнути? Залила готову суміш з ягодами на тортик і винесла на вулицю. Приємно здивувало те , що в процесі остигання желе зразу почало застигати? Воно гарно втягнуло в себе сік з малини, до того ж мало приємний смак!!! Мені сподобалося всім рекомендую!!!!
+Легкий у приготувані!
+Швидко застигає
+Приємний на смак
+Насичений колір
+З ним приготування десертів на багато швидше, і приємніше
Review has 0 comments
16:59 03.07.2020
Mari97

Mari97

Всім привіт? Дізнавшись що стала експертом в тестуванні , подумала що нарешті попробую самостійно зробити варення? До цього сама ніколи не пробувала. Дуже люблю черешню і тут мені попала лісова черешня. Ну все вибір зроблено))
1кг лісової черешні
1пакет Желфікс 3:1
300гр цукру , і робота закипіла. Було настільки страшно , щоб не зіпсувати такий продукт)) Але все у мене вийшло , варення всім сподобалося) Наступна партія була на 4 кг ягід)) І все вдалося завдяки Желфікс!! Варення за 3хв? Все просто з DR.Oetker.
Партія на 4 кг зроблена , все супер. Варення густе , навіть не віриться що за такий короткий час 3хв , можна зробити варення неймовірно смачно!!!!! Дякую сайту за таку можливість , а також що підштовхнули до самостійного приготування консервації!!! Моє наступне варення з порічки , думаю що з таким продуктом від DR.Oetker будь яке починання закінчиться успіхом)
Review has 3 comments
12:19 21.04.2020
Mari97

Mari97

Ми вже досить довго користуємося підгузниками Pampers active baby нам все подобається . Тому залишила відгуки на сайті розетка а також пампік
Review has 2 comments
10:30 15.04.2020
Mari97

Mari97

Всім привіт ми вже декілька днів користуємося підгузниками Pampers active baby все супер. Єдине шкода що немає індикатора по вологості підгузника , зручно коли можна підглянути повний підгузник чи ні) Вже залишила відгуки на сайті розетка а також pampik!!! Ніяк не можу сфотографувати свою маленьку непосиду в підгузнику постійно кудись тікає))))
Review has 9 comments
09:28 12.04.2020
Mari97

Mari97

Ми протестували підгузник Pampers active baby. Так як в нас активна дівчинка і деякі підгузники не справлялися із своєю функцією,, не протікають". Pampers нам сподобався вони дійсно не протікають, еластична застібка не давить на тіло, і це великий плюс. В них гарний запах і це нам сподобалося. Оділи на ніч , наша дівчинка не просинається і це проблема в деяких підгузниках до ранку в нас буває що просипаємся мокренькі)) але не в Pampers проснулась сухенька, без попрілостей) Загалом підгузник Pampers нам без сумніву сподобалися і підійшли, будемо далі користуватися
Review has 4 comments