S_yuliya
S_yuliya
Connoisseur
Reviews S_yuliya
Comments S_yuliya
Likes received
9 Like
11:10 30.04.2020
S_yuliya

Какао та Глазур від продукції Dr.Oetker ЧУДОВІ!!!!!!!

Нарешті маю змогу поділитись ще враженням від продукції Dr.Oetker, а особливо задоволена какао та шоколадною глазур’ю. Тепер розказую чому саме ці два продукти мені особливо сподобались. В нас у Львові часто печуть пляцки, або як зазвичай всі називають тортиками. Одним з улюблених в нашій сім’ї є «СПАРТАК». Думаю багато чули та пробували цей торт, але не завжди він є смачний. Що важливого в цьому торті є це те що його потрібно тонко розкачувати та пекти кожну окрему паланицю, сам процес є довгий але воно того вартує. До тіста важливо дати хороше какао(на фото видно який він на колір получився). Це какао тепер №1 в моїй випічці, оскільки воно дає саме той колір насичений, який має бути при додаванні його у випічку. Темна структура була одразу замітна тільки як почала додавати у суміш для замішування тіста. Але головний результат я побачила це коли кожна паланиця була спечена та перемащена кремом. Зверху полила шоколадом і задекорувала глазур’ю школодно-білою. Як бачите результат вийшов чудовий. На декілька хвилин помістила в мікрохвильовку і скоренько поливала зверху по шоколадній основі. Глазур мені дуже сподобалась, тоненькою смужкою робила такі візеруночки і ось яка краса вийшла. Для того щоб все гарненько застигло і сам торт відійшов(щоб став мякший) потрібно хоча б 12 год його залишити в холодильну. При нарізанні глазур чудово тримається зверху, нічого не кришиться. Читала тут у відгуках, що не задоволені глазур’ю. Я можу впевнено сказати заперечне враження – я в захваті.
Review has 7 comments
Інна М
Дуже гарний тортик вийшов?
S_yuliya
Інна М, дякую?
zivochka
Зачетный Спартак!
S_yuliya
zivochka, дякую☺
Юлия13life
12 часов..... не кушать)))я б не вытерпела. Красота. Завидую вашей семье, у вас золотые руки
eliz.lata
Так і хочеться з'їсти
Інна Білань
Красивий пляцок!!
To leave a comment you need Sign in
11:10 30.04.2020
S_yuliya

Какао та Глазур від продукції Dr.Oetker ЧУДОВІ!!!!!!!

Нарешті маю змогу поділитись ще враженням від продукції Dr.Oetker, а особливо задоволена какао та шоколадною глазур’ю. Тепер розказую чому саме ці два продукти мені особливо сподобались. В нас у Львові часто печуть пляцки, або як зазвичай всі називають тортиками. Одним з улюблених в нашій сім’ї є «СПАРТАК». Думаю багато чули та пробували цей торт, але не завжди він є смачний. Що важливого в цьому торті є це те що його потрібно тонко розкачувати та пекти кожну окрему паланицю, сам процес є довгий але воно того вартує. До тіста важливо дати хороше какао(на фото видно який він на колір получився). Це какао тепер №1 в моїй випічці, оскільки воно дає саме той колір насичений, який має бути при додаванні його у випічку. Темна структура була одразу замітна тільки як почала додавати у суміш для замішування тіста. Але головний результат я побачила це коли кожна паланиця була спечена та перемащена кремом. Зверху полила шоколадом і задекорувала глазур’ю школодно-білою. Як бачите результат вийшов чудовий. На декілька хвилин помістила в мікрохвильовку і скоренько поливала зверху по шоколадній основі. Глазур мені дуже сподобалась, тоненькою смужкою робила такі візеруночки і ось яка краса вийшла. Для того щоб все гарненько застигло і сам торт відійшов(щоб став мякший) потрібно хоча б 12 год його залишити в холодильну. При нарізанні глазур чудово тримається зверху, нічого не кришиться. Читала тут у відгуках, що не задоволені глазур’ю. Я можу впевнено сказати заперечне враження – я в захваті.
Review has 7 comments
Інна М
Дуже гарний тортик вийшов?
S_yuliya
Інна М, дякую?
zivochka
Зачетный Спартак!
S_yuliya
zivochka, дякую☺
Юлия13life
12 часов..... не кушать)))я б не вытерпела. Красота. Завидую вашей семье, у вас золотые руки
eliz.lata
Так і хочеться з'їсти
Інна Білань
Красивий пляцок!!
To leave a comment you need Sign in
09:29 30.04.2020
Guess my dream

Мій перший пудинг з Dr. Oetker.

Це нереальна смакота, яка готується дуже швидко і легко!
Ще під час приготування рідні бігали на кухню і запитували, що так смачно пахне)
Запах був дуже гарний, а смак просто неймовірний. Особливо, полюбився шоколадний! Це перше моє приготування пудинга, але точно не останнє.
Консистенція готового пудинга повітряна і невагома, просто тане!
Загалом від тестування продукції Dr.Oetker я отримала тільки задоволення!
Дуже багато новинок відкрила для себе і приємно вражена як якістю, так і смаковими властивостями.
Знаю, що не завжди виходить приготування глазурі в домашніх умовах, але я точно тепер матиму кілька пачечок на такий момент, а також і смачний пудинг ( як десерт, який можна приготувати дуже швидко)! Декор від Dr. Oetker я завжди зкуповую при наявності в маркеті, а також розмушувачі/желе/пудру і ванільний цукор.
Review has 5 comments
Юлия27
Очень классный шоколадный пудинг, моим домочадцам тоже очень понравился.
lebed_sa
Нам тоже шоколадный зашёл на ура!
S_yuliya
Ви робили по рецепту на упаковці? Чи можливо щось трішки змінювали?
Guess my dream
S_yuliya, по рецепту. Готую вперше, тому ніяких казусів не хотіла;)
Marita
Дуже красиво оформлений пудинг! Нам теж шоколадний дуже сподобався.
To leave a comment you need Sign in
07:28 30.04.2020
stellastella

Аромат рому і ванілі

Доброго дня, друзі!
Продовжуємо дегустувати продукцію Dr. Oetker. Налісники -це одна з найулюбленіших страв у нашій сім'ї, а аромат рому і ванілі зробив їх особливими, ароматними. Дуже сподобався ароматизатор і зручна упаковка-пляшечка, можна взяти необхідну кількість і решту закрити до наступного використання. Шкода, що до фото не можна прикріпити аромат, він неперевершений!!!
Review has 6 comments
Юлия27
Вкусненькие блинчики.
S_yuliya
Тепер теж захотілось налисничків))))
dipererva
У нас блинчики как традиция по субботам) тема ??
stellastella
S_yuliya, так, вони дуже смачні)
stellastella
Юлия27, дякую, вони і справді смачні)
stellastella
dipererva, чудова традиція!)
To leave a comment you need Sign in
17:55 26.04.2020
S_yuliya

Чізкейк?

Дуже любимо смакувати цей десерт, він легкий та простий в приготуванні та виходить дуже смачний?Трішки мені погано застиг в холодильнику, оскільки взяла 1 пакетик желатину а він маленький і на 500 г сиру було замало( Але загалом він дуже ніжний та просто тане у роті?
Review has 14 comments
Інна Білань
А напишу рецепт, будь-ласка
S_yuliya
incya, рецепт
S_yuliya
Для тіста: 100г муки, 50г масла,1 яєчний жовток,20г цукрової пудри, 1ст.ложка меду Для сирної маси:400-500г творого,400г сметани,100г класичного йогурту без наповнювача, 25г желатину,200 г цукру(краще пробувати на смак, тому що я не дуже люблю щоб було солодке) ГОтуємо1.Муку разом з цукровою пудрою просіяти в миску. Додати порізане на шматочки масло.Перетерти все до однорідної крихти.Додати жовток,мед і місити поки тісто не буде однорідним.Випікати 15 хв при темп 180. Онову залишити в формі.2.Переходимо до мусу.Творог подрідниити в блендері, додати йогурт та сметану, вимішати все до однорідності. Желатин залити водою, залишити на 10-15хв, щоб він набряк.Розігріти на декілька сек в мікрохвильову піч або на водяну баню до повного рочинення гранул.Вилити желатин в творожну суміш та вимішати.Додати цукор.Краще додавати і пробувати на смак
S_yuliya
Далі в форму з пісочною основою виливаємо творожну суміш. Зверху декорумо фруктами, можна по бажанні ще залити галареткою. Залишити чізкейк у холодильнику на декілька годин, можна і на цілу ніч. Проготування справді займає мало часу, а результат виходить чудовий. Спробуйте приготувати)
Інна Білань
Пішла переписувати в зошиток)))
NataSa
Цікавий рецепт, дякую вам дуже!
Moderator Alena
S_yuliya, такий дівочий чизкейк вийшов, дуже гарно! Дякуємо за рецепт)
Інна М
Дуже яскраво, дякую за рецепт?
S_yuliya
Moderator Alena, смакуйте на здоров'я)
S_yuliya
incya, діліться враженнями, як Вам чи сподобалось)
Інна Білань
S_yuliya, в мене цього тиждня цукерочки-зефірки))), на наступному зроблю і відпишусь обов'язково
JuliyaP
Классная идея на какое-то торжество))) и себе рецептик переписала)))
S_yuliya
1587384194, дякую за позитивні відгуки)
To leave a comment you need Sign in