Inna Kostuk
Inna Kostuk
Connoisseur
Reviews Inna Kostuk
Comments Inna Kostuk
Likes received
11 Like
12:42 19.05.2024
Inna Kostuk

Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка.

Після декількох днів тестування суміші можу сказати що я повністю задоволена нею. Алергічних реакцій не було,це смачно , корисно та зручно. Великий формат упакування зручно та надовго вистачить та економно. Зручно в приготуванні, добре що є мірний черпачок. Я повністю задоволена і буду і надалі її використовувати.
Review has 0 comments
20:54 17.10.2021
Inna Kostuk

Трусики Pampers

Хочу спробувати трусики Pampers, бо зараз користуємося трусиками іншої марки,то не дуже задоволена бо деколи протікають.
Review has 1 comment
18:46 11.10.2021
Inna Kostuk

Нічні трусики

Ура це тестування якраз для нас з доцею. Правда pampers ще не пробувала, дуже хочу протестувати.
Review has 1 comment
18:49 07.09.2021
Inna Kostuk

Потрібні вітаміни

Дуже хотіла б протестувати ці вітаміни, зараз годую донечку і відчувається нестача вітамінів.
Review has 0 comments
11:43 27.11.2020
Inna Kostuk

Woolite Гелі для прання

Спробувала гель для прання та догляду для всіх видів тканин «Woolite Premium» Pro-Care, як на мене то це універсальний засіб, який підходить для всіх видів тканин, бо деколи збирається різні види речей і кольорові і темні а прати потрібно тоді цей гель якраз підходить. Зі своїми обов'язками він справився, речі чисті, аромат приємний.
Ну і останнім до тестування приступив гель для прання та догляду для делікатних тканин «Woolite Premium» Delicate. Думаю в кожного є улюблені речі якими дуже дорожиш і переживаєш щоб після прання з ними нічого не трапилося. Цей гель підходить для прання речей з кашеміру, шовку та решти тканин до яких потрібен делікатний підхід. Я наприклад маю нічну шовкову сорочку і цей гель якраз для неї. Буду використовувати цей гель тільки для унікальних випадків коли потрібне справді делікатне прання.
Ну і тепер коли всі Гелі використані та протестовані підходжу до висновків :
Гелі мають гарний вигляд, дійсно стильні пляшки ;
Інструкція доступно розписана;
Наявність гелів для різних типів тканин ;
Приємний аромат до та після прання ;
Консистенція трошки зрідка, як для гелю хотілося б густіше;
Зі своїми завданнями справляються, речі чисті, яскраві, приємно пахнуть ;
З недоліків для мене було незручно відміряти потрібну кількість гелю, в ковпачок наливати не зручно бо гель зарідкий і розливається потім по всій пляшці, на око просто лити теж не дуже, прийшлось відміряти потрібну кількість в мірному стакані водою, потім шукати ємність в яку можна залити гель, було б зручніше якби на пляшці була розмітка в мл.
Але підводячи підсумки цього тестування, я можу сказати що відкрила для себе новий засіб для прання, раніше використовувала тільки порошок для прання то тепер буду користуватися і гелями.
Review has 0 comments