Olechka Katrych
Olechka Katrych
Connoisseur
Reviews Olechka Katrych
Comments Olechka Katrych
Likes received
17 Like
14:29 01.07.2020
Вікторія-профі

Трусики для непосид

Урааа тестування якраз для мене з донечкою)) я вже тиждень кожного дня повторюю собі «закінчаться підгузники - будемо купувати трусики»??
? Моїй доці виповнилось чотири місяці і тепер одягнути памперс - цілий квест!!! Викручується набік і просто хоч з бубном танцюй щоб нормально надіти і закріпити памперс) Тому я вже в очікуванні, хотілося б протестувати саме трусики, бо підгузки Pampers мені сподобались. А про трусики чула багато хороших відгуків?
Review has 6 comments
ledi_bush
ООО, дааа! когда детки подрастают,то подгузники всё труднее и труднее на них надеть! я тоже в 4 месяца думала,что трудно надевать, а когда сын ещё подрос, то уже иногда и гонятся за ним приходится :))))
Катюша1996
Как я вас понимаю)) нам вот вот 5 месяцев будет, пачка заканчивается и надо начинать трусики покупать))
MataBanata
Так, дійсно, трусики памперси вдягати куди легше. І ніч вони чудово витримують!
Вікторія-профі
ledi_bush, вам мабуть весело))) підозрюю що у нас так само буде?
Вікторія-профі
MataBanata, шо вам краще, памперси чи трусики? Трусики по ціні напевно йдуть дорожчі?
Olechka Katrych
В 4 мені здавалось , що одягнути памперс важко )) в 6 міс я розумію, що в 4 - це ще були дурниці ?
To leave a comment you need Sign in
13:22 01.07.2020
AnnaTkachenko

PAMPERS PANTS FOREVER

Наконец то, новое тестирование!! И как всегда крутое!!! С торговой маркой Pampers знакомы давно, покупаем и памперсы и салфетки, качеством довольны! Сейчас хотим перейти на трусики и как раз думали про Pampers Pants, поэтому мы как никто заинтересованы в тестировании этой ТМ!!! Будем надеяться на удачу!!
Review has 4 comments
Вікторія-профі
Аналогічно))) мою непосиду вже в памперс важко одягнути))
MataBanata
Вони дійсно зручні у використанні!
ledi_bush
Да, тестирование действительно крутое! организаторы - молодцы, что аж 500 экспертов выберут, т.к желающих на такое тестирование будет очень много
Olechka Katrych
Теж плануємо переходити на трусики ))
To leave a comment you need Sign in
12:24 09.06.2020
elakomka

Подарки от Напробу!

Ура! Я получила свой подарок за активность на сайте Напробу! Спасибо большое администрации за поощрение, это действительно очень приятно.
В аккуратной белой коробочке, завязанной ярким оранжевым бантов, я обнаружила модную экосумку, карандаш, ручку и большой блокнотик в клеточку. Все вещи брендированные, с нанесенным логотипом. Подробнее можно посмотреть в моем видео)
Review has 2 comments
Svetla21
Спасибо большое проекту naprobu и Pampers за возможность протестировать подгузники Pampers active baby 5.
Olechka Katrych
Клас ) обожнюю еко-сумки!
To leave a comment you need Sign in
14:30 01.05.2020
Olechka Katrych

Pampers_вибірмам

Ми вже тиждень тестуємо підгузки #pampers_active_baby завдяки ресурсу #naprobuua та їх проєкту #naprobuua_pampersactivebaby, тож готові поділитися нашим враженням.

Підгузники м'ягенькі, не пропускають вологу, мають приємний запах, не парять, у Даринки немає попрілостей та почервоніння, резинки не натирають маленькі ніжки, тож загалом нам вони підходять. Щодо алергії, то звісно ми тут не експерти, бо, дякувати Богу, за 3 місяці ми в принципі ні на що її не виявили, тому тут нам пощастило ?

Що мені дуже сподобалося- вони мега-тоненькі (порівняно з Huggies Elite Soft, якими ми користувалися), але тим не менше не пропускають вологу. Застібка-лепучка тримає чудово, і добре тягнеться, не відпадає.

На упаковці пише, що тримають до 12 годин - цього факту підтвердити не можу, так довго не перевіряли, але 7 годин сну вночі - так, проснулись сухенькі ☺️

Щодо вартості - (вже промоніторили?), вони в середньому ціновому сегменті. Дешевші від Pampers Premium Care, Huggies Elite Soft та звичайних Huggies, Libero, трохи дорожчі ніж Dada, Lupilu, Joy. Не можу сказати, що я з тих мам, які розказують, що ціна не має значення, бо використовуємо ми підгузників багато, міняємо їх протягом дня часто, тому для мене це теж важливо. Все таки, що 7 грн за шт, а що 5 грн (при використанні в середньому 8 підгузників в добу) це багато - майже 500 грн в місяць.

Для мене однозначно мінус - немає індикатору вологості (та смужка, що змінює колір), до неї дуже звикла.

Тепер хочемо ще спробувати підгузники- трусики #pampers.

Ми з Даринкою рекомендуємо спробувати і вам!
#pampers_вибірМам
Review has 7 comments
Ярина Б
А як Вам вологі серветки?
Модератор Ольга
Olechka Katrych, дійсно, мега-приємно, коли знаходяться підгузки і оптимальні за вартістю, і чудові за якістю. Трусики теж спробуйте - вони і зручні, і не підводять - ми з доньками їх теж дуже полюбляли :)
Olechka Katrych
Модератор Ольга, обов'язково спробую. Планую скористатися промокодом, який нам дали ?
Olechka Katrych
Ярина Б, на жаль, я їх ще не відкривала. Серветками користуємось вкрай рідко, лише тоді, коли нема можливості помити дитину водою. Зараз маю відкриту пачку іншого бренду, тому ще не спробувала ☺️ читала уважно умови - там не вказано про тестування серветок, я так розумію, що їх , як і еко-сумку дали в подарунок. Коли спробую, то обов'язково напишу відгук
Ярина Б
Olechka Katrych, ми теж вдома не користуємося вологими серветками. Помити попу ефективніше ?
Ярина Б
Але хотілося б знати Вашу думку стосовно даного товару )
Olechka Katrych
Ярина Б, моя думка може бути досить суб'єктивною, бо особисто я не люблю вологих серветок ( не лише в контексті - помити дитину, а й в принципі). Від них руки липкі та не приємні на дотик, тому завжди надавала перевагу антисептикам. А серветки - у дуже крайніх випадках
To leave a comment you need Sign in
14:44 01.05.2020
Olechka Katrych

Відгуки Pampers

На ресурсах Rozetka та Pampik відгуки залишили))

Бажаємо всім успішного завершення тестування!
Review has 9 comments
KovalchukAnna
Гарні відгуки!!! Ми теж нарешті залишили на сайтах відгуки:))
Olechka Katrych
K.anna, дякуємо ? наш довго не публікували, але вже з'явився
yuli4ka_litvinenko
А мій ніяк не опублікують ((
Limalinka23
Olechka Katrych, а під яким товаром Ви залишали відгук? Бо мені прийшов лист від rozetka, що відгук пр ойшов модерацію, але вони приховали його, бо треба надати дані що я замовляла цей товар у продавця)) але ж я його не замовляла) хлчу просто відгук залишити)))
Olechka Katrych
Limalinka23, оскільки нам на тестування прийшов Pampers Active Baby розмір 3, то під ним і залишала )) бачила , що там багато мамочок-експертів писало . Розетка є одним із спонсорів даного тестування, я б на вашому місці просто написала їм у відповідь, що ви виконуєте умови даного проєкту ?
Olechka Katrych
yuli4ka_litvinenko, всі коментарі попередньо проходять модерацію адміністрації, тому згодом опублікують :)
Limalinka23
Olechka Katrych, я написала теж під 3 розміром. Але кількімть штук взяла мігмальну, яка була. Бо маленьких пачок на сайті немає. Я вже їм написала, вони відповіли, що у зв'язку з великою кількістю звернень довгенько чекати)) надіюсь до кінця заповнення звіту, щось вирішиться))
Olechka Katrych
Limalinka23, якщо виникатимуть питання - то надішлете переписку з модераторами "Розетки", ви ж виконали своє завдання, написали коментар))
Limalinka23
Olechka Katrych, дякую! Сподіваюсь, що все буде добре і мій відгук опублікують)
To leave a comment you need Sign in