KovalchukAnna
KovalchukAnna
Expert
Reviews KovalchukAnna
Comments KovalchukAnna
Likes received
26 Like
18:58 04.07.2021
KovalchukAnna

Сирок Без цукру

Шкода що не потрапили до списку учасників, але дані сирки копуємо систематично, лише інколи не встигаємо їх зловити на полицях магазину, поділюся враженням .
Радує що "Простоквашино" створило серію дитячих сирків без цукру але солодких за смаком, так як звичайний без наповнювача дитина не завжди буде їсти а цукор дітям краще не вживати. Сирок смачний, в міру солодкий, на запах приємний але має дещо іншу консистенцію, не таку однорідну як у звичайних. Думаю це пов'язано зі зміною складу. Чекаємо на нові смаки, поки що бачили лише банан і яблуко:)))
Review has 1 comment
16:58 06.11.2020
KovalchukAnna

Гель для прання

Цікаво як працює цей засіб для прання, ніколи на поличках не зустрічала даної ТМ. Можливо новинка або ж просто маловідомий засіб, та це не важливо, головне результат користування. Перемо лише гелями, тому чекаю з нетерпінням на списочок тестуючих та подальші відгуки.
Review has 0 comments
16:53 06.11.2020
KovalchukAnna

М'ясна смакота

Ох, мабуть як кожен хто не з Києва я засмучена що немає і маленького шансу протестувати таку смачну продукцію. Цікавий проект, надіємося будуть схожі і для усіх інших:)
Review has 1 comment
16:50 06.11.2020
KovalchukAnna

Collistar, бездоганний догляд

Чула класні відгуки на рахунок цієї продукції, але ніразу не користувалася засобами. Хотілося б протестувати для себе цікаву новинку. Обожнюю все що стосується якісної доглядової косметики!
Review has 1 comment
16:46 06.11.2020
KovalchukAnna

Спроба #3:))

Обожнюю продукцію цієї ТМ, купую систематично і цукор ванільний, какао, дріжджі, хотілося б протестувати більш широкий асортимент. Чекаємо з нетерпінням на список учасників , можливо нуу хоч цього разу повезе:)
Review has 0 comments