Відгук

leventy
Привіт! На днях я вирішила випрати наші з чоловіком светри. Оскільки їх склад в основному 50 і більше відсотків бавовни, а в деяких 50% вовни, питання про вибір програми в пральній машинці WTV 8634 XC0 від ТМ Beko навіть не стояло – однозначно «Бавовна». Автоматично було запропоновано прати 2год 4хв при температурі 60° C з віджиманням у 1200 обертів. Звичайно і тут без корегувань не обійшлося :) За рекомендаціями виробника, я встановила 40° C і 1000 обертів, це в свою чергу призвело до зменшення часу прання до 1год 59 хвилин, а по факту хвилин на 8 ще менше. «Бавовна» одна з найбільш вмістких програм – до 8 кг сухої білизни. Не знаю скільки в мене вийшло речей по вазі, але це було 11 светрів на дорослих людей і барабан був забитий вщент. Декілька светрів, навіть, лишилися на наступний раз. Для такого роду тканин я використовую рідкий засіб для прання, заливаючи його у відповідний відсік контейнера. Машинка і в цій програмі пере в досить невеликій кількості води, потроху додаючи її, ніби для того аби просто гарно змочити речі. За весь час прання було спожито 54л води, як на мене це дуже економно. Прання з порошком відбувалося годину. Далі, як і в «Бавовна Еко» в неї якийсь цикл роздумів йде близько 12 хвилин. Машинка зливає -- набирає воду – думає – крутне декілька разів барабан – знову в роздумах – віджимає – зливає, і нарешті доходить до полоскання :) Воно відбувається в 3 підходи протягом 30 хвилин. 15 хвилин відбувається віджимання речей. Особливої різниці між 800 і 1000 обертами ні по звуку, ні по вібрації я не відчула. Деякі светри після такого віджиму були майже сухі, деякі вологі, але в принципі за 3-4 години в кімнаті всі висохли. Часом і результатом прання я залишилася повністю задоволена. Деяких користувачів дуже турбує наявність води у манжеті (резинці) дверцят після прання. Як на мене, це взагалі не є проблемою, оскільки в даній моделі вона досить широка і має достатній проміжок для доступу повітря. Якщо одразу після прання під резинкою залишається близько столової ложки води, то поки я розвісила випрані речі – стало ще менше, а через декілька годин і взагалі висохла. Тому, не бачу сенсу зайвий раз її відгортати і витирати, аби не порушувати герметичність ущільнювача, і не зменшувати термін придатності :) В мене машинка стоїть відкрита для просихання добу так точно, тому взагалі обійдусь без вищенаведених маніпуляцій :)
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
leventy, нагадайте, де у Вас стоїть машинка? У мене, коли стояла у ванній кімнаті, вода у резинці висихала довго, тому що волого і так. А от після того, як перемістили її на кухню, вода випаровується швидше, адже там хоч и волога є, та все ж тепліше.
leventy
Модератор Ольга, машинка в мене стоїть на кухні під стільницею. Стара прикривалася дверцятами, а для цієї пузатої прийшлося їх зняти)))
Модератор Ольга
leventy, так, судячи з фото та відео - машинка чимала.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися