Експеримент №2. Маємо все ті ж абрикоси (ну вибачайте, вродило так вродило). Минулого разу готувала джем з Желфіксом 1:0,5. Цього разу взяла Желфікс 1:1, ще додала лимонну кислоту. Захотілося кисленького. Буде що порівнювати. До речі, дякую за наліпки. Це дуже зручно, бо знаєш, за яким рецептом приготовано. Процес такий же швидкий і приємний, як і минулого разу. Фруктів взяла трохи більше, ніж потрібно в пропорції. Отже, цього разу консистенція більш тянуча і рідка, але завдяки лимонній кислоті з'явилася приємна кислинка, що мені до вподоби.
Сподіваюся, цей сонячний колір буде додавати настрою взимку! А ще як подумаю, скільки вітамінів вдалося зберегти завдяки мінімальній варці - душа радіє!