Сьогодні частина світу святкує Halloween, от і мій коханий скомандував... давай гарбуз. Гарбуз? Серйозно? Та я ніколи нічого не готувала з гарбуза. Що можна приготовити з нього? не знаю... залізла в інтернет.. "пошарилася" ... і святковий гарбузовий пиріг готовий) А оскільки я зараз тестую продукцію Dr.Oetker, то моїм помічником на кухні стала саме вона, і в мене з першого разу все вийшло. Такий собі "Веселий гарбузик". За декор окрема дяка чоловіку)))
Основа - пісочне тісто. Дуже часто основи в пирогах виходять забиті, тверді, важко кусючі, тому я не фанатію від такого типу пирогів, а в цей раз в тісто додала розпушувач тіста від Dr.Oetker. Після випічки тісто було м'яке, пісочне, розсипчасте, не промокло від начинки. В склад також входила сирна і гарбузова начинки. До сирної начинки для приємного аромату додала ванільного цукру від Dr.Oetker, що надало м'якої ароматної нотки ванілі та приємно доповнило смак гарбузика. В начинку також по рецепту ішов картопляний крохмаль, але ж так не цікаво, просто додати крохмаль. На етикетці пудингу я прочитала, що він складається в основному з кукурудзяного крохмалю...тому пудинг сміло замінив картопляний крохмаль. Правда до кінця боялась за консистенцію, яка вийде, а таки даремно, гарбузова начинка завдяки пудингу стала неначе кремовою поміж сирними шарами.
Мій експеримент з Dr.Oetker не підвів і "свято" у нас вдалось, а ще я тепер не боюсь гарбуза)))) Пиріг вийшов смачним, ароматним, з пишною та ніжною ароматною сирно-гарбузовою начинкою)))
Всіх святкуючих зі святом!!!
"Сьогодні ніч у нас така:
Всьому гарбуз є голова!"