vidmin
vidmin
Експерт
Відгуки vidmin
Коментарі vidmin
Отримано лайків
12 Like
vidmin

Посилання

Яким чином Ви робили посилання з сайтів з відгуками? Не можу розібратися, щоб заповнити звіт
У відгука 1 коментар
vidmin

Rozetka

Залишила відгук на розетці. Але він там відсутній. Що робити? Залишати ще раз?
У відгука 8 коментарів
vidmin

NAN®4 OPTIPRO® – відгук

Ми уже тиждень споживали NAN®4 OPTIPRO® і я можу написати свій відгук. Від грудного вигодовування нам прийшлось відмовитись у 6 місяців, тому різних сумішей ми перепробували багато. У відгуці тут на сайті чесно відповім на питання, які рекомендують розкрити:
Чи подобається дитині смак суміші (їсть із задоволенням)? - Дитині подобається смак, пє із задоволенням. Він в мене взагалі любить поїсти)
Чи подобається тобі склад NAN® 4 OPTIPRO®? - Нічого поганого в складі не помітила. Подобається, що містить у складі біфідобактерії, не кожна суміш їх містить. Особисто я для дитини віддаю перевагу готовій молочній суміші над коровячим молоком, оскільки вона точно містить вітаміни та мінерали.
Чи добре (міцно, спокійно) спить малюк після NAN® 4 OPTIPRO®? - Змін в сні в сторону покращення не помітила. Сни наша болюча тема.
Чи не турбує животик малюка після NAN® 4 OPTIPRO®? - З животиком як і з стулом все добре) А це маму радує)
Чи важливо для тебе, що NAN® 4 OPTIPRO® виробляється у Європі? - от це цікаве питання. Перечитала всю пачку, і не знайшла місце виробництва! Чесно кажучи, це напрягло. Вірю що через naprobu не могли надати підробку, але відсутність адреси виробничих потужностей сильно напрягає.
Чи довіряєш ти якості NAN® 4 OPTIPRO®? - Вірю що nesttle не випустить не якісних товарів, бо їм важлива їх репутація. Але відсутність місця виробництва для мене підозріло.
Чи порадила б ти комусь зі своїх знайомих/рідних NAN® 4 OPTIPRO®? - Так. Я б порадила б спробувати, бо підбір суміші це індивідуально для кожного малюка.
Підсумую, що ця суміш це хороша альтернатива грудному вигодовуванню, особливо, якщо врахувати що в цьому віці діти уже їдять з загального столу.
У відгука 0 коментарів
vidmin

відгук 2

Застрибую в останній поїзд з відгуком)) Максиму сирки як то кажуть "зайшли". Мамі теж) Сподобався склад, бо якщо порівняти з іншими виробниками, то немає ароматизаторів, а це мій "пунктик", та барвників. Те що в складі наповнювача кукурудзяний крохмаль, то біди в цьому не бачу, бо розумію що його мало. і він потрібен для загущення наповнювача на основі фруктів. Кукурудзяну кашу ми їмо, то чому мене має "смущати" кукурудзяний крохмаль. Бо бачу, що в декого пунктик на рахунок цього. Склад мені сподобався. Через натуральність він не такий солодкий і ароматний як з цукром і штучними ароматизаторами. але це добре. Максу сподобалися Бана-суниця та натуральний. Животик вів себе нормально, ні закрепів ні діарей не було виявлено. Загалом ми задоволені. Знайшли уже їх в супермаркетах, будемо брати. Дякуємо)
У відгука 0 коментарів
vidmin

Відгук 1

15 квітня нам виповнилося 8 місяців і стало питання введення другого прийому їжі. До цього кисломолочну продукцію я чомусь уникала. Але завдяки проекту Максим відкрив для себе світ дитячих сирків) З тих що ми попробували деякі зайшли на ура, а деякі просто з'їв))) які куди підведу підсумок згодом бо ще не всі скуштували.
Мені, як мамі, яка хоче для своєї єдиної дитини найкращого сподобалося, що є досить великий вибір смаків (без штучних ароматизаторів) містить живі біфідобактерії що забезпечується невеликим терміном зберігання, зручна упаковка на один "укусь" дитині)
Йдемо пробувати далі)
У відгука 0 коментарів