olgak
olgak
Експерт
Відгуки olgak
Коментарі olgak
Отримано лайків
39 Like
olgak

Мелоксонін # 1 від безсоння

Вітаю! Майже дві неділі тестую спрей. Про перші враження вже написала свій відгук і вони залишаються такими же. Засинаю близько 10 хвилин після розпилювання, що з телефоном, що без нього однаково. Сон міцний, жодного разу не прокидалась за ніч. На ранок гарне самопочуття та цілий день також. Бо від інших препаратів, я з ранку овоч. На даному етапі все подобається, буду приймати і далі місяць, як в інструкції написано . Мені здається, що я нарешті знайшла саме той препарат, який повністю відповідає моїм критеріям. Хочу виразити величезну подяку проекту 🤗 Це саме те, що мені потрібно було. Буду рекомендувати спрей рідним та друзям. Дякую!
У відгука 0 коментарів
olgak

Солодкі сни – запорука здоров’я

Вітаю. Посилочку отримала і вчора почала тестування. В мені великі проблеми зі сном останнім часом. Пила різні препарати, але то прокидалась по декілька разів за ніч або потім, як овоч була цілий день. Ще не знайшла ідеального препарату. Вчора спробувала Мелоксонін вперше, поки найкращі враження. Дуже зручний спрей, набагато краще ніж пігулки ковтати. На смак не гіркий, віддає м'ятними нотками. Заснула через хвилин десять. А саме найголовніше, я дуже міцно спала до ранку і не разу не прокидалась. Я вже не пам'ятаю, коли я так міцно спала вночі. І самопочуття цілий день гарне. Буду надалі тестувати. Дуже вдячна проекту)
У відгука 0 коментарів
olgak

Солодкі сни – запорука здоров’я

Величезне дякую за таку можливість протестувати на даний час дуже актуальний препарат. Нажаль зі сном виникли великі проблеми, що тільки не пила, але зранку відчувала себе, як овоч. Сподіваюсь саме цей препарат мені допоможе. Ще раз дякую)
У відгука 0 коментарів
olgak

Пробіотик Ентерол ІМУНО

Майже дві неділі тестую Ентерол. Загальні враження добрі, на початку тестування було урчання у животі, але з часом це пройшло. Капсула, як для мене нормальних розмірів, не викликає дискомфорт при ковтанні. Зручна упаковка, яка легко відкривається. Великий термін придатності до 2026 року. Почуваюсь себе добре, пройшов дискомфорт та тяжкість. Однозначно буду рекомендувати даний пробіотик рідним та друзям.
У відгука 0 коментарів
olgak

Пробіотик Ентерол ІМУНО

Доброго дня, приймаю пробіотик вже 5 днів по одній капсулі в день після основного прийому їжі. Одним із переважних особливостей є країна виробник - Франція, повністю довіряю. Трохи відчуваються покращення в роботі кишечнику, пропадає дискомфорт. Дуже корисний склад - вітаміни С, D3 та мікроелементи цинку. Зручна упаковка, легко відкривається. Термін придатності аж до 2- го лютого 2026 року. На даному етапі задоволена)
У відгука 0 коментарів