Сюрприз від Dr.Oetker «Твій особливий рецепт»

Сюрприз від Dr.Oetker «Твій особливий рецепт»

Важливі повідомлення проекту

Ура! Ми визначили ще одного переможця розіграшу! Вітаємо експерта Светлана70. Зовсім скоро подарунки відправляться до Вас!
Шановні учасники! З технічних причин можливість коментування відгуків тимчасово відключена. Найближчим часом все налагодиться;) Перепрошуємо за тимчасові незручності!
Шановні учасники! З технічних причин можливість коментування відгуків тимчасово відключена. Найближчим часом все налагодиться;) Перепрошуємо за тимчасові незручності!
Шановні експерти! Перелік накладних для отримання посилки вже можна переглянути у розділі "Список учасників". Смачного тестування :)
Ура! Переможців визначено! Вітаємо наших учасників. Наталия Олендра, Nadiia Vasilivna, Tania1994rv Спасибі за Ваші солодкі рецепти!

Результати тестування

99%
експертів довіряють продукції Dr.Oetker
100%
експертів готові рекомендувати продукцію Dr.Oetker своїм родичам та друзям
99%
експертів планують купувати продукцію Dr.Oetker після тестування

Dr.Oetker – випікай з легкістю, смакуй з задоволенням!

Ніжна й ароматна випічка з гарячим чаєм, як ніщо інше, радує й зігріває прохолодними осінніми вечорами. Лишень уяви яка це насолода всією родиною смакувати ніжним, ароматним, соковитимяблучним пирогом або штруделем. А може хочеться чогось легкого, тоді приготуй ванільний чізкейк, шоколадний кекс або хрустке печиво.

Варіантів безліч, фантазуй, експериментуй та насолоджуйся! А щоб результат твоїх кулінарних зусиль був завжди вдалим та смачним, подбає Dr.Oetker. З продукцією для випічки Dr.Oetker ти легко та швидко приготуєш навіть складні багатокомпоненті страви.

Головне – чітко дотримуватися рецепту, ретельно підбирати високоякісні інгредієнти, пам’ятати про пропорції та приступати до приготування лише з хорошим настроєм. Здоба як ніяка інша страва реагує на емоційний стан хазяйки, та й приправлена любов’ю, вона завжди смачніша.

 

Відгуки

oljak2006
Для мене насправді було сюрпризом отримати щось на Новій пошті, коли заглянула в конверт дужу зраділа! Дякую за вибір! Тепер думаю що б такого цікавого попробувати приготувати, не таке як завжди:)
У відгука 0 коментарів
eledrey
Я регулярно приобретала в торговой сети дрожжи (хлеб пеку сама), пудинги (мои дети их обожают) данной торговой марки.Стать участницей тестирования не повезло. А незадолго до Нового года случился выигрыш в инстаграм подарочного набора продукции Dr.Oetker. Восторгу не было предела! Такого ассортимента я не видела в продаже. Какао очень вкусный и ароматный, шоколадная глазурь украсила новогодний торт. А "Творопыш" стал просто хитом моей кухни, попробовав раз из подарочного набора, теперь постоянно держу в запасе смесь для приготовления этого пирога. Пеку его чуть не каждые выходные, не только по предложенному рецепту - с изюмом, но еще и с вишней, с какао, с шоколадными каплями. Каждый выходит по своему вкусным, неизменно нравится моей семье.
У відгука 0 коментарів
Lia78
Торт Сникерс с какао и разрыхлителем от Dr.Oetker, осталась довольна участием и сюрпризом от данной фирмы. Надеюсь ещё не раз стать экспертом.
У відгука 0 коментарів
Tikki_mom
Я хоть не попала в список экспертов, но все равно купила продукцию данной торговой марки в АТБ. Осталась довольна! Отличные продукты. Очень понравился разрыхлитель, в отличие от других производителей. Буду теперь покупать только такой:)
У відгука 0 коментарів
Марта Соколюк
Як кажуть "краще піздно, ніж ніколи" Тепер вирішила порадувати родину мигдальними тістечками. для тіста знадобилось: - Мигдаль 150 г. - Цукрова пудра 150 г. - Цукор 150 г - Вода — 50 мл - 3 білки Мигдаль перебити до стану борошна, додати цукрову пудру та добре просіяти. Змішати цукор та воду, варити до кипіння. Збити 1 білок до твердих пік, поступово вливати сироп та продовжувати збивати. Білково-сиропову суміш охолодити, додати 2 білки, мигдаль та цукрову пудру. Добре вимішати лопаткою, та розділити на 2 частини. Рівномірно розподілити на формах для випікання та поставити у розігріту духовку. Випікати 15 хвилин на середньому вогні. Крем: -Крем для торта Dr.Oetker -250 мл молока -Білий шоколад 100г До охолодженого молока додати крем для торта, збити міксером. На водяній бані розтопити шоколад, поступово додати молочний крем добре помішуючи. Дати охолонути. Коржі виходять крихкими тому знімати з форми треба обережно. Перекласти кремом та дати настоятись 30 хвилин у холодильнику. Крем смаком нагадує морозиво, має ніжний смак, в принципі можна використовувати як самостійний готовий продукт, так і базою для десертів, додаючи шоколад, карамель, або ягідні наповнювачі. В інструкції сказано що при бажанні можна навіть додати масло якщо потрібно густіший. Консистенція хороша, крем не сухий, додатково змочувати коржі нічим не знадобилось.
У відгука 0 коментарів