Що робити коли чоловік хоче "что-то с грушей", а тобі хочеться "щось шоколадного"? Вирішено було поєднати груші і шоколад в такий собі Шоколадний кекс з грушею. Так як какао від Dr.Oetker ще не пробувала, то спробувала його з посилочки (на фото какао не має, бо я так захопилась фото, що забула поставити до фото). Що можу сказати про какао, та нічого поганого сказати не можу. Колись "в молодості" вирішили зекономити і купили какао в якомусь магазині з сухофруктами на вагу, так от, гіршого какао я ще не бачила, тому маю з чим зрівняти, таке складалося враження що воно робило будь-яку випічку сухою і крихкою, а какао з нього неможливо було пити. Про це какао від Dr.Oetker я такого сказати не можу, кекс вийшов вологий, мягкий, шоколадний. Какао справилась зі своєю роллю в цьому кексі на всі 100 %. Без розпушувача від Dr.Oetker я не обійшлась, він як завжди добре підняв важке кексове тісто. А цукор з корицею та ароматизатор Ром доповнили смак груші пряними нотками. Аромат стояв на всю кухню під час випічки. Тому можу сказати, не бійтесь експериментувати з Dr.Oetker, Вам все під силу) ... тільки обережно, бо від такої кількості смаколиків після цього тестування прийдеться сідати на дієту...