Відгук

go1989

Підіб'ємо підсумки тестування

Насамперед, дякую порталу На пробу та Dr. Oetker за надану можливість протестувати Желфікс 3:1! Продукт класний, якби я тільки раніше могла знати на скільки спрощує життя цей диво винахід! Завдяки Желфікс можна не переживати що варення виявиться занадто рідким, що джем або конфітюр не застигне. Цукру тепер потрібно значно менше, ніж зазвичай при приготуванні солодкої консервації. І основний плюс - це зекономлений час, не потрібно годинами влітку в +35 стояти на кухні біля плити. На упаковці детальна і зрозуміла інструкція, розібратися в ній зможе кожен. Ніякої страшної "хімії" у складі немає! Майже всі інгредієнти мають природнє походження, вони роблять джем густим і не дають утворитися на його поверхні зловісній плісняві. Мінусів у даного продукту не знайшла. Тому користуватися ним буду із задоволенням, а також буду рекомендувати своїм подругам. Він прекрасно зберігає колір, смак і аромат свіжих фруктів та ягід, з ним ти справді консервуєш літо!
У відгука 3 коментарі
grinder26
Доброго дня ! Бачу вам як і моїй дружині сподобались властивості Желфікс. ВЕЛЕЧЕЗНИЙ плюс це що літом в +35 не потрібно стояти довго біля плити. Менше Сахару йде. Чудовий продукт
go1989
Так, звичайно, тепер дітки ласують із задоволенням. Булочки з джемом прекрасні виходять, нічого не розтікається. Я задоволена, тепер звичайного варення не хочу закривати, лише з Желфіксом!
AnnushkaR
Дякую за відгук! Дійсно, він дуже скорочує час готування смаколиків
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися