Відгук

Модератор Ірина

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців»

Любі матусі та маленькі експерти, вітаю вас у проєкті!

Зверніть увагу, що починаючи з 21 березня 2023 року ми запровадили нову систему комунікації з учасниками тестування — канал проєкту у Telegram.

💌 24.05.2023 (ср) протягом дня УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ отримають на свою електронну пошту посилання-запрошення до каналу (за умови, якщо раніше ви не відписалися від нашої розсилки)

❓Навіщо вам приєднуватись до каналу?
Якщо коротко: це швидкий та найзручніший спосіб повідомити вам важливу інформацію усім одночасно, та вчасно.

— Тільки важлива інформація по проєкту, ніякого спаму, усі дописи каналу від модератора проєкту.
— Підтримка та вчасне нагадування про терміни виконання умов тестування;
— Це тимчасово. Після завершення проєкту можна покинути telegram канал;


Найприємніший бонус вступу!

По завершенню проєкту, ті з учасників проєкту «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців», хто приєднався до каналу — отримають +100 балів до рейтингу.

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ЗАПРОШЕННЯ НЕМАЄ?
Можливі причини, чому немає листа:
1. Лист потрапив у «Спам» або папку «Промоакції»;
2. Ви вимкнули дозвіл на розсилку на вашу електронну пошту (відписались);
3. Колись додали нашу розсилку у Чорний Список.
4. Допущено помилку в емейлі, коли заповнювали анкету у проєкт.

Якщо ви все перевірили, але запрошення не знайшли — напишіть про це у приватні повідомлення у Telegram (введіть у пошуку @naprobuua або +380 63 959 32 16)

____
З любов'ю,
модератор Ірина
У відгука 16 коментарів
Астахова Наталія Олексіївна
Спробували ми з донечкою суміш «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців» , донечка з задоволенням смакувала суміш , дуже сподобалося , донечка сита , ніяких змін та дискомфорту в дитини не було , спала солодко , животик не турбував . Дууже сподобався склад і відсутність пальмової олії . Дуже хороша якісна дитяча суміш . Обовязково буду радити матусям купувати дану продукцію . Залишилися дуже задоволені . Дякуємо Вам .
tanja20.09
Отримали на дегустацію суміш «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців» , донечка їла із задоволенням, їй явно сподобалось, для мене як для мами важливий склад суміші тому дуже радує відсутність пальмової олії і загалом хороший склад, донечка добре спить після суміші животик не турбує, також порадувало що виробляється суміш у Європі тому я впевнена у якості даного продукту, однозначно можу рекомендувати дану суміш знайомим в яких є дітки, дякуємо)
Модератор Ірина
Астахова Наталія Олексіївна, добрий день. Відгук потрібно залишити на сторінці проєкту, у розділі "Відгуки". Коментарем він не зарахується, як виконання умови. Ознайомтесь, будь ласка, з умовами, які обов'язково потрібно виконати у розділі "Питання-Відповіді", також ця інформація є у Телеграм каналі проєкту. Дякую.
Модератор Ірина
tanja20.09, добрий день. Відгук потрібно залишити на сторінці проєкту, у розділі "Відгуки". Коментарем він не зарахується, як виконання умови. Ознайомтесь, будь ласка, з умовами, які обов'язково потрібно виконати у розділі "Питання-Відповіді", також ця інформація є у Телеграм каналі проєкту. Дякую.
Віта Дмитренко
Дуже велике дякую проекту naprobu.ua за можливість скуштувати суміш. Дуже сину сподобалась,а головне наш кишківник налагодився. Буду рекомендувати матусям обов'язково. Дякую
katrin05052
Добрий всім вечір! Спробували і ми «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців» , малюку та мені все сподобалось, їв із задоволенням. Для мене дуже важлива відсутність у складі суміші пальмової олії та і взагалі, склад на високому рівні. Спить дитина після суміші на ніч дуже гарно, животик переносить все супер. Я довіряю європейській якості та буду радити цю суміш своїм знайомим та близьким людям. Дякую вам за таку можливість!)
Модератор Ірина
katrin05052, добрий день. Відгук потрібно залишити на сторінці проєкту, у розділі "Відгуки". Коментарем він не зарахується, як виконання умови. Ознайомтесь, будь ласка, з умовами, які обов'язково потрібно виконати у розділі "Питання-Відповіді", також ця інформація є у Телеграм каналі проєкту. Дякую.
katrin05052
Модератор Ірина, добрий день! Я вже залишила відгук там де треба!) А ось телеграм пише, що такого користувача більше не існує за посиланням у пошті((
Модератор Ірина
katrin05052, термін дії посилання на канал, що було відправлено поштою, вичерпався. В оголошенні для учасників проєкту «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців» є інструкція, що потрібно зробити, щоб потрапити у канал.
777LaNa777
Класна суміш,на смак смачна,дитина їсть з великим задоволенням та просить добавки)). Великим плюсом є склад,ніяких пальмових жирів і т.д. Як на мене,склад хороший,і викликає довіру. Після вживання дитину не турбують проблеми з животиком,випорожнення регулярні,сон спокійний та міцний. Раджу всім знайомим і не тільки. Користуємося самі та рекомендуємо іншим. Справжня Європейська якість.
Модератор Ірина
777LaNa777, добрий день. Відгук потрібно залишити на сторінці проєкту, у розділі "Відгуки". Коментарем він не зарахується, як виконання умови. Ознайомтесь, будь ласка, з умовами, які обов'язково потрібно виконати у розділі "Питання-Відповіді", також ця інформація є у Телеграм каналі проєкту. Дякую.
Дежурко -Селезньова
рекомендувати дану суміш знайомим в яких є дітки, дякуємо)
Дежурко -Селезньова
Отримали на дегустацію суміш «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців» , донечка їла із задоволенням, їй явно сподобалось, для мене як для мами важливий склад суміші тому дуже радує відсутність пальмової олії і загалом хороший склад, донечка добре спить після суміші животик не турбує, також порадувало що виробляється суміш у Європі тому я впевнена у якості даного продукту, однозначно можу рекомендувати дану суміш знайомим в яких є дітки, дякуємо)
Мар'яна Репко
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, коли будуть нараховані +100 балів до рейтингу за приєднання до телеграм-каналу😊?
Інна Лаврентьєва
Ура побачила себе у списках учасників,радості немає меж. Чекаю з нетерпінням посилочку і почнемо тестування суміші з синою! Дякуємо naprobu.ua за таку можливість
Яна  Рубцова
Доброго дня! отримала на дегустацію суміш (Нестожен 3 від 12 місяців)і дуже задоволена, малюк раніше їв малютку і іншу не хотів навіть пробувати,а Нестожен відразу сподобався, проблем з животиком не було.Отже суміш дуже сподобалася нам тепер будемо радити її друзям.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися