Martulka30
Martulka30
Знаток
Отзывы Martulka30
Комментарии Martulka30
Получено лайков
1 Like
Martulka30

Зачіска для маленької красуні

Сьогодні з Мушкою тестили пінку і лак #wella_deluxe для розкішної укладки і захисту кератину
Легка укладка з гафре, яка залишилась після перебування на сонці, вітрі і навіть після сну.
Лак має дуже дрібний розпилювач і його вистарчить надовго, хоч банка стандартна 250 мл. Він не липне, не залишає слідів на одязі і, повторюсь, після розчісування немає тих жахливих білих комків, як після багатьох лаків. Волосся природнє і блискуче. Аромат приємний з нотками яблука і не різкий.
Пінка стабільна, не тече, легко наноситься і гарно фіксує, а волоссячко в доні, ой яке неслухняне. Захищає від пересушування, тому наче не потрібно окремих термозахистів.
Мої легкі кучері - зачіска п'ятихвилинка. Прядки накрутила, розділила, запшикала - готова зачіска на цілий день!
Тішить, що купити новий лак чи пінку можна в улюбленій мережі @eva_ua
Дякуємо сайту @naprobu.ua за можливість ознайомитись з новиками
#naprobuua #naprobuua_відгуки #naprobuua_wella_deluxe #дівчаткатакідівчатка
У отзыва 4 комментариев
Martulka30

Легкі кучеряшки з WellaDeluxe

Для мами двох шилолупів укладка має бути супер легкою. Так і було з лаком від Wella Deluxe. Окремі прядки накрутила плойкою, трошки розпустила, голову вниз запшикала лаком і святковий настрій готовий. Укладка після двох годин на сонці і вітрі не змінилась. Після сну досить легко розчесатись, не липне і немає тих жахливих білих комків на волоссі, як після більшості лаків. Гарне доглянуте волосся.
Донечці робила укладку гафре + лак, укладка трималась два дні - це просто бомба ракета для тонкого і неслухняного волосся, фото ясно, що нема, бо пані була не в настрої до фотографій
Додам, що у мене пряме волосся і важко піддається накрутці і фіксації, а за допомогою Wella Deluxe я зробила зачіску швидко і легко без походів в салон краси❤️
У отзыва 0 комментариев
Martulka30

Готуємось до Великодня. Засоби для випічки і декорування від Dr.Oetker

Сьогодні пекла для своїх солодкоїжок сирний пиріг. Мука, масло, яйця, цукор і розпушувач від Dr.Oetker. Начинка: сир, цукор, яйця, родзинки, цукати і ванільний екстракт від Dr. Oetker. Тісто пухке, розпушувача гарно справився, начинка з приємним ароматом. Раджу продукцію від Dr. Oetker всім, хто любить випікати вдома, так як і я. Дякую, naprobu.ua , за можливість ще раз протестити дану продукцію і за подарунки, вінчика мені на господарці дуже бракувало😘
ПС. Якщо потрібен детальніший рецепт, пишіть в коментарі
У отзыва 0 комментариев
Martulka30

Готуємось до Великодня разом з Dr. Oetker

Моє перше тестування з @naprobu.ua і #droetker
З продукцією ми знайомі вже давненько, але перший раз використовувала сухі дріжджі для випікання паски і вони мене не підвели. Тісто гарно піднялось і пасочки вийшли 👍. Ванільний цукор має приємний аромат, що не мало важливо, бо у деяких виробників він просто не природньо пахне і псує перше враження від випічки.
Донечка прикрашала декором, ясно, що половину його з'їла. Декор смачний, м'який, фарба не залишається на руках, не тече.
Продукцією задоволені і радимо її
Далі буде...
У отзыва 0 комментариев