Ir.kikin
Ir.kikin
Эксперт
Отзывы Ir.kikin
Комментарии Ir.kikin
Получено лайков
20 Like
Ir.kikin

Тестування гелів для прання Woolite

Моє активне тестування гелів для прання Woolite продовжується, не дивлячись на закінчення терміну тестування. Адже кожного дня я маю речі на прання, значна частина яких це дитячий одяг. До проекту дана торгова марка Woolite мені була незнайома, лише тут я дізналася про неї. Як виявилось я відкрила для себе супер лінійку гелів Woolite як для ручного так і для машинного прання і для різного типу тканин. Тому однозначно можу рекомендувати??? , що така пляшечка засобу для прання має бути у всіх господинь, і підібрати їх зможе кожна під себе. А ще не потрібно заморочуватись і вичитувати етикетку на пляшці прального засобу, та сортувати речі по тканині і кольору, адже всі засоби розроблені під ваші вимоги, просто виберіть свій гель для прання Woolite)). Речі після прання мають приємний аромат, і є м’якенькими та приємними на дотик, адже в складі засобу є кератин, що делікатно береже речі від ковтунців. Як я зрозуміла, якщо ви маєте уже з ковтунцями річ, то ніде вони нажаль не дінуться, а от якщо використовувати засіб постійно, то ковтунці не будуть з’являтись на вашому одязі. Щодо ємності засобу, то 900 мл на 18 циклів прання, не всім вистачить на заявлену кількість циклів, якщо у вас пральна машинка на 6 кг то прийдеться доливати на 20 мл більше від мінімальної кількості 50 мл, та звичайно від забрудненості самих речей.
Уже протестувала всі засоби для прання фірми Woolite – мої найбільш використовуванні це для кольорових - Color та чорних речей – Dark. Далі менш використала гелів всіх типів - Pro-Care і для делікатного прання – Delicate, але напевно це так співпало від типу речей які у мене були для прання на період тестування. Гелі Woolite задовільнили мої вимоги на всі 100% ✅, тому надалі, після проекту, точно буду ними користуватись і рекомендувати ?.

Дякую ? порталу Na probu, за надану можливість прийняти участь і відкрити для себе таку торгову марку гелів для прання Woolite, ще й не одного засобу, а всієї колекції. Я задоволена ?, і безсумнівно буду рекомендувати знайомим і друзям гелі для прання Woolite.
#naprobuua #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У отзыва 2 комментария
Ir.kikin

Тестування гелів для прання Woolite - Pro-Care

Наступне знайомство було з гелем Woolite для всіх видів — гель Pro-Care. Виробник заявив що гель забезпечує кератинове відновлення та догляд для будь-яких тканин. Супер універсальний гель як для ручного так і для машинного прання, а ще підходить для будь-яких тканин. Тому одразу можу рекомендувати, що така пляшечка засобу для прання має бути у всіх господинь, які не люблять заморочуватись і вичитувати етикетки пляшок пральних засобів, та сортувати речі по тканині і кольору. Ємність засобу 900 мл на 18 циклів прання.
Консистенція гелю Pro-Care – рідка, як і в інших гелів тм Woolite. Напевно тому він гарно виполіскується з речей, і не лишає слідів розводів. Має дуже приємний аромат — зовсім не такий, який мають звичні пральні засоби інших виробників. Форма пляшки, етикетка з інструкцією – вдалі, одне лише додатково потрібно мати мірний стаканчик, щоб відлити відповідну кількість засобу для прання.
Для прання я мала різнотипний одяг (піжами дитячі, білизна, лосіни для йогі, реглан дитячий, худі чоловіча), тому склад тканин теж різний. Щодо забрудненості, то суттєвих плям не було, лише ручкою пописаний реглан (нажаль фото не подумала зробити). Засобу відлила 50 мл., як заявлено в інструкції виробника для легко забруднених речей та завантаженням машинки до 4 кг. Температура прання 40 град., режим «ручна стирка». Щодо піни, то вона майже не утворюється. Дістала мокрий одяг, наче був випраний ідеально, з легким запахом парфумів. На дотик не відчувалось, що був погано виполощений засіб для прання, бо зазвичай на цьому режимі прання я ставлю додаткове полоскання. Кондиціонер не добавляла. Тому що я зрозуміла з попереднього використання гелів Woolite – вони не потребують додатково при пранні добавляти кондиціонер для білизни, і речі випрані гелем Woolite - м’які і приємні на дотик. Напевно це завдяки заявленому виробником на етикетці засобу - з формулою відновлення кератину. Прасуються без ніяких зусиль. Замітила, що слід ручки на реглані ледь-ледь і то лише в одному місці (я розстроїлась що не зробила фото до), а взагалі відіправся. Тестую далі…

Завдяки порталу Na probu я мала можливість спробувати дійсно хороший засіб для прання, для мене це була новинка, і я лишилася задоволена гелями Woolite, і буду рекомендувати знайомим і друзям гелі для прання Woolite. Вони дійсно варті уваги, так як ціна доступна, і є якісними, не потребується при пранні додавати кондиціонер, що заощаджує як гроші так і місце на додаткову пляшку гелю Woolite )).
#naprobuua #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У отзыва 2 комментария
Ir.kikin

Тестування гелів для прання Woolite

Спішу поділитись відгуком одним із засобів Woolite для кольорових - гель Color. Я найчастіше ним користуюсь, тепер це мій номер один з усієї серії гелів Woolite.
Хлопці, мої сини, гарно погуляли на вихідних в парку. Забруднили куртки, штани, черевики. Для верхніх речей я завжди використовую при пранні лише рідкі засоби, а тут тим паче тестування. Манжети рукавів і планку курток спереду я затерла капнувши трохи гелю на ці сильно забруднені місця. На кожний цикл прання я добавляла 50мл. гелю Woolite Color. Режим прання «Синтетика» 40 град. Все супер відібралось. Колір речей насичений, з легким ароматом засобу. Я задоволена новим засобом який відкрив мені портал Na probu. Безсумнівно я рекомендую гелі для прання Woolite, вони дійсно варті уваги. А виробнику пропоную: 1. Вдосконалити ковпачок, для зручності, щоб використовувати його як мірний стаканчик. 2. Розробити п’яту пляшку гелю для прання спортивних і мембранних речей, щоб задовільнити всі потреби потенційного споживача тм Woolite)))
#naprobuua #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У отзыва 6 комментариев
Ir.kikin

(((

Нажаль ? не попала в ряди щасливих учасників тестування - дійсно супер продукту від торгової марки Dr. Oetker. Це моя улюблена марка❤. А от творопиш і десерт «Тірамісу» ще не пробувала готувати з Dr. Oetker. Маю трьох ласунчиків, тому десерти готую щотижння, щей декілька раз в тиждень.
У отзыва 3 комментария
Ir.kikin

Тестування гелів для прання Woolite - Dark

Наступне знайомство було з гелем Woolite для темних речей — гель Dark. Виробник заявив що гель відновлює колір і текстуру, делікатно очищає. Підходить для догляду за джинсами, синтетикою та бавовною. Супер універсальний гель для темних речей, як для ручного так і для машинного прання.
Я вже писала в попередньому відгуку, що машинка для прання на 4 кг завантаження, тому речей багато не загружаю на один цикл. Для тестування гелю Dark мала різнотипний одяг для прання чорного, темносірого і темносинього кольору і різного складу тканин (джинси дорослі і дитячі, носки, спортивні штани дорослі і дитячі, колготи дитячі, легінси). В загальному вийшло два запуска на прання. Брала гелю для прання як і заявлено виробником 50 мл. Запах легкий, приємний. Консистенція, як вже вказувала в минулому відгуку, рідка, якщо порівнювати з іншими торговими марками рідких засобів для прання. Та на якість прання це не впливає, навпаки ще краще виполіскується з тканини. Температура прання 40 град. режим «хлопок быстро». Піни майже не утворюється. Одяг випраний ідеально, легкий запах парфумів. Для мене це важливо, щоб засіб для прання не мав різкого насиченого запаху, так як я маю підвищену чутливість до різних запахів, і син нажаль теж, а одяг у нас сушиться в квартирі, відкритого балкону ми не маємо. І коли виймаєш з пральної машини одяг, розвішуєш, а потом в кімнаті добу чи більше стоїть запах засобу для прання, а потім речі ще довго пахнуть ним ((. А ось відмічу з гелем Woolite таких проблем немає, запаху майже не відчувається і він не дратує мої нюхові рецептори. Супер!
Гель гарно виполіскується, слідів розводів на темному одязі не було (от як після порошкових засобів, я змушена була ставити пральну машинку на додаткове полоскання). Речі без додавання кондиціонеру лишилися м’якими і приємними. Я підозрюю, що це завдяки кератину, така «фішка» від виробника. Прасуються без ніяких зусиль. Щодо відновлення кольору чорних речей після одно циклу прання нічого сказати не можу. Але одяг не фарбується і не лишає слідів, тобто не линяє на тіло. Буду тестувати далі.
Я промоніторила ціну гелю на розетці, то зараз акційна ціна 82 грн. Це супер ціна за такий якісний продукт, який може дозволити собі кожен.
Уже протестувала два засоби для прання фірми Woolite - це для кольорових та чорних речей. Вони у мене в топі і задовільнили мої вимоги на всі 100%, тому надалі, після проекту, точно буду ними користуватись і рекомендувати. Доречі, ковпачок – це не мірний стаканчик! Тестую інші гелі.

Дякую порталу на пробу, за можливість прийняти участь і відкрити для себе таку торгову марку гелів для прання Woolite, ще й не одного засобу, а всієї колекції. Я задоволена, і буду рекомендувати знайомим і друзям гелі для прання Woolite.
#naprobuua #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У отзыва 5 комментариев