Rinka
Rinka
Новичок
Отзывы Rinka
Комментарии Rinka
Получено лайков
0 Like
Rinka
И сново здравствуйте! Продолжаем писать свои отзывы тестирования. Сегодня мы много ползали, ходили, играли и нам очень комфортно в этих подгузниках-трусиках , мягкие резиночки совсем не натирают. Даже после длительной прогулки на улице , Полинка осталась сухой и нету никакого раздражения или опрелостей , пока нам все очень и очень нравится , особенно удобство с одеванием и сниманием))
У отзыва 14 комментариев
Slava
напомните какой у вас размер? для активных детей трусики это самый лучший вариант, легко и удобно передвигатся))
Gracheva
согласна, что для активных деток хорошо трусики они не растегиваются...
Belchonok
Я думаю, что все мамочки согласятся, что трусики удобнее подгузников, но особенно радует меня, лично, мягкая резночка. Моя малышка не худенькая и я всегда переживала, не туго ли я ей застегнула подгуз? Пользовались трусиками другой ТМ, но мне как-то не оч, а с Либеро трусиками никаких переживаний!!!
150589
Поддерживаю! Мой сынок даже начал делать пару шажков) И мне кажется это именно потому что ему ничего не мешает)
Танюхха
Rinka, трусики действительно хорошие)) и то что не натирают очень нас радует, потому что некоторые обычные подгузы на липучках натирали нереально. А с Up&Go у нас все хорошо:)
AleksandraV
150589, трусики по сравнению с громоздкими подгузами на липучках - небо и земля! мой деть раньше топал у опоры осторожненько, а сейчас - руки вверх и бежит по коридору ( правда, шлепается в конце, но аккуратно)))
150589
AleksandraV, значит я не ошиблась и то что сынок начал понемногу ходить связано в первую очередь с удобством его ощущений в подгузниках)
Светлана Ислакаева
Рады за вас,что вы оценили преимущество трусиков перед подгузами на липучках.Тестируем дольше и убеждаемся в надёжности. Полинке увлекательного и сухого продолжения тестирования.
Rinka
У нас 4-ка размер , идеально сидят.
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш усім батькам, які прагнуть надати своїм дітям найкраще з перших днів життя!"
Януська Гуцуляк
Ця суміш не тільки дозволила нам подбати про харчування нашої малечі, але й зробила цей процес приємним і легким. Ми маємо впевненість у тому, що наша дитина отримує всі необхідні поживні речовини для свого здоров'я та росту. Зручність використання цієї суміші просто незамінна, особливо в умовах сучасного темпу життя. Ми завжди можемо мати під рукою все необхідне для годування нашої дитини без зайвих турбот. Ми щиро вдячні виробникам за цей чудовий продукт, який дозволяє нам бути впевненими у тому, що ми робимо найкраще для нашої дитини. Рекомендуємо цю дитячу суміш усім батькам, які хочуть мати спокійність щодо харчування своїх малят!"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться