tktyf123
tktyf123
Знаток
Отзывы tktyf123
Комментарии tktyf123
Получено лайков
0 Like
tktyf123
От і настала черга смородини. Зазвичай я роблю за перевіреним рецептом, так як інші з смородини рідкі і мені не подобається. Можу поділитись. Беремо 6 ст.чорної смородини 2ст. червоної 2 ст. малини та 2 апельсини з шкіркою. Все на мясорубку +13 ст. цукру. Доводимо до кипіння і закатуємо. Густеньке і супур ароматне виходить. А сьогодні робила просто зі смородини 1кг смородини+1.5 цукру + желфікс 1:1 Результат порадував, густе і ароматне. Ті баночки що були дном доверху так і залишились. Не опускається донизу. Мої експеременти з Желфіксом вдались. А на смак будуть вирішувати діти,мені сподобалось все.
У отзыва 0 комментариев
tktyf123
Доброго дня. А я продовжую "солодке життя"! Трішки затрималась з цим ділом, зробили операцію на нозі прийшлось зробити перерив. Так от вчора зварила малиновий та вишенвий джем. Брала желфікс 1:1 Цукор згідно рецепту на упаковці. а малинки +300 гр. вирішила так спробувать і не прогадала, малина була дуже солодка. 3 хв і ароматний і (як захолов) густенький джем готовий. З вишнями трішки інакше вони кислі. На 1кг вишень брала 1,5кг цукру і желфікс 2:1, густина і колір супер. А от цукру (на смак дітей) можна додати більше. Сам смак джемів з желфіксом трішки інакший ніж просто з ягід. Поки не можу точно оприділить чим. Ще розпробую-розкажу. Ще зробила компот асорті (вишні,смородина,порічки) з додаванням лимонної кислоти. смак виходить більш насищений. Сьогодні буде смородина -завтра розкажу і покажу. Всім смачного.
У отзыва 0 комментариев
tktyf123
Готовий джем. Не вдалось загрузити фото в попередній відгук.
У отзыва 0 комментариев
tktyf123
Доброго дня. Отримала свою посилочку в ній було: Желфікс. Засіб для консервації 1:1, 25 г. – 3 шт. Желфікс. Засіб для консервації 2:1, 25 г. – 3 шт. Лимонна кислота харчова, 8 г. – 3 шт. Наклейки на банку – 1 -8шт. Журнал «Люблю готовить» - 1 шт. Сьогодні зварила джем з полуниці. Взяла 2 кг=1кг цукру=2 пакетики "Засіб для консервації 2:1, 25 г." зробила все згідно інстукціі на пакетику. Результат супер!!!! На фото на тарілочці джем ще не зовсім вихолов, але як гарно тримає форму. Колір яскравий а запах- бомба!! На днях спробую з вишень та смородини.
У отзыва 0 комментариев
tktyf123
Дякую розібралась. Мені в додатку показувалось до оплати 50 (скрин)
У отзыва 0 комментариев