DinaBelka
DinaBelka
Знаток
Отзывы DinaBelka
Комментарии DinaBelka
Получено лайков
13 Like
DinaBelka

Желейний тортик з Dr. Oetker

Вирішили приготувати суфле с персиком і желатином від Dr. Oetker. Тортик вийшов просто- сама ніжність! Будем тепер готувати щодня! Він легкий , ніжний і малокалорійний)) Желатин дуже легко розчиняється, не утворюється комочків, що економить час при приготуванні своіх витворів мистецтва на кухні😍
Дякую за змогу протестувати нові позиціі! #naprobuua#naprobuua_Dr.Oetker#Dr.Oetker#naprobuua_відгуки.
У отзыва 3 комментария
DinaBelka

Наші кексики з розпушувачем Dr. Oetker

Цього разу ми випікали кекси з розпушувачем Dr. Oetker. Вони вийшли смачнючі! Вся сім‘я була дуже задоволена, а особливо, я так як, всі виросли і не були забиті)) Я часто тестую нові позиціі на ринку, але ці тепер будуть маст хев на моій кухні! Дякую за змогу протестувати нові позиціі! #naprobuua#naprobuua_Dr.Oetker#Dr.Oetker#naprobuua_відгуки.
У отзыва 1 комментарий
DinaBelka

Наша пасочка

Цього разу на тестування я отримала, продукцію від Dr. Oetker, ми пекли пасочки. Дякуючи дріжджам вони дуже гарно виросли, тісто немов пушинка😍, аромат ванілі заповнив весь дім, а від прикрашання прикрасами, дитина подучила массу задоволення! Цукрова пудра нам допомогла зробити глазур для пасочок, і вона вийшла зе смачніша! Раніше я користувалась тільки творопишом і пудінгами, а тепер, я буду купувати і решта асортименту, так як дуже задоволена від результату тестування!
У отзыва 0 комментариев
DinaBelka

Сухой корм Purina one для Стерелізовпних котів

Корм PURINA ONE для стерелізованих котів, ми почали їсти - ветеринар одобрив наш вибір. Дуже зручна упаковка має зіп , що не дає обвітритись і втратити запах, що є дуже важливим для котиків гурманів! Мягкий корм ми міксуємо, ранок у нас іде сухий а на вечерю мягкий! Наш кіт задоволений став більш жвавим і його апетит нас дуже радує! Ходить в туплет дуже добре і тепер майже без запаху від чого
задоволені всі, оскільки після нашого останнього тестування преміум корму запах був просто жахливий! Але тепер ми забули за цей жах! І надалі будем користуватись цим кормом оскільки у нас він викликав тільки позитивні зміни!
У отзыва 2 комментария
DinaBelka

Сухой корм Purina one для стерелізовпних котів

Прийшов нашому Філіпу корм.
Запас на цілий місяць ми просто в захваті! Ми регулярно міняєм йому корм, так як він в нас дуже вибагливий і не все ість) Але Purina one йому сподобалась)) - з‘їдає все до крихти! Що не можу сказати за попередні корми! Як показала практика не все дороге- оцінить Ваш любимий котик) Склад корму нам підійшов ! Він в хорошому настрої і став дуже активний!! Його шерсть( яка в нього є)) стала переливатись! І саме головне як він ходить в туалет немає їдкого запаху як раніше який викликав попередній корм!Ми раді, що наш Філіп задоволений і чудово ість як сухий корм так і мягкий.
Надалі перейдемо тільки на Purina one для стерелізовпних котів!
У отзыва 1 комментарий