Moni4ka
Moni4ka
Опытный эксперт
Отзывы Moni4ka
Комментарии Moni4ka
Получено лайков
99 Like
kunokasta

Супер!

Дуже актуальне для мене тестування - як раз вибирала нову духовку. Передивилась купу брендів, але визначитись так і не змогла. Однозначно шукаю щось з системою подачі пари, тому що постійно щось печу) Мені було б дуже цікаво випробувати духовку Beko у випічці хлібу.
У отзыва 4 комментариев
Алена Буцкая
Я наверное древняя.Не знаю что есть система подачи пара. Хлеб не пеку. Но разную выпечку люблю.
Tanysha777
Цікаво. І я не знала
Moni4ka
Алена Буцкая, я с вами))) тестирование сделает из нас современных людей😁
Tanysha777
Moni4ka, це точно) і головне, що будемо в тренді))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
ОКСАНА Я

І хочеться і колеться

Тестування насправді цікаве. Живу в новобудові, тому проводка і все ін не проблема. Шафку теж можна зробити, під замовлення. Єдине питання, так в тому, що для індукційної плити, як я розумію, потрібно спец начиння, маю на увазі сотейники, кастрюлі, сковорідки. Чи не так?
У отзыва 5 комментариев
Модератор Ольга
ОКСАНА Я, якщо до дна кастрюль та сковорідок буде примагнічуватися магніт, вони повинні підійти для індукції. Але так, бажано, щоб на посуді були позначки, що він підходить для індукційних плит.
Cофія Ломанська
Бажано звісно мату спеціальний посуд для індукційної плити
Наталія Буковська
Багато сучасного посуду підходить для декількох видів варильних поверхонь. Купувала нещодавно набір, то три малюнка плит було
Алена Буцкая
Видела переходник для индукционных плит. Не знаю как точно называется. Это такая подставка под кастрюли и сковородки. У меня кастрюли использовались на индукции,сейчас они же но гас.Если наоборот вроде кухонная посуда портиться будет. Не знаю так это или нет. Но в любом случае сейчас много посуды для индукции. Как раз смотрю себе набор сковородки и кастрюли. То они подходят для обоих вариантов.
Moni4ka
Как интересно! Тестирование ещё не началось, а я уже столько нового узнала про индукционные плиты)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Оксана Зубко

Памперси-трусики

Памперси-трусики від ТМ "PAMPERS" неймовірно зручні у використанні, комфортні для малюка, так як не натирають, алергії не спровокували, хоча донька має таку реакцію на багато інших. Дуже порадував запах, він злегка відчувається, на відмінну від жовтих памперсів цієї ж лінії, також що порадувало дійсно, то ці трусики не протікають, 1 раз було, але це таке, резинки прилягають щільно до тіла. Дизайн упаковки і розмір цілком задовольнили, бо головне що в середині. На сайтах бачила проблему що трусики ніч не витримують, АЛЕ, ми міняємо памперси кожні 4-5 години, навіть якщо він не повний! Це рекомендація усіх лікарів! Нічні не нічні, вони мають мінятися ! Єдина проблема, то вони трохи маломірять! В цілому я задоволена, на поличці АТБ не знайшла їх, можливо були розібрані) Серветки супер, синього кольору купую з народження, оранжеві перший раз спробувала, вони ще краще очищають. Дякую за можливість тестування
У отзыва 12 комментариев
Skakun_tatianka
По нашему опыту, да, маломерят...
Марина1311
Вони ще не продаються в АТБ та ін., тільки в інтернет магазинах, наскільки я знаю
Tanysha777
Не можу сказати що маломірять.. на 13 кг 5 ідеальна. Ми навіть спробували, то і в 4 влізли. Мені було цікаво чи не маломірять.. а 4 до 11 кг наче.. )
Skakun_tatianka
Tanysha777, у дочки около 12 кг. Размер 4 подходит, не давит, но пару раз пописает и переполнен подгузник и попа влажная. В 5, полагая, больше абсорбента и все ок. Но, все индивидуально 😀
Natalia12
Я всегда подгузники немного с запасом беру, а то ребенок крепыш)😂
Natalia12
Я всегда подгузники немного с запасом беру, а то ребенок крепыш)😂
Tanysha777
Skakun_tatianka, так.. вони мілкуваті для поглинання,якщо менший розмір.. тому треба купувати трішки з запасом
Tanysha777
Natalia12, так і я роблю інколи) але тепер знаю що саме нічні трусики Pampers нам по розміру ідеальні) і запас не потрібний)
Модератор Ольга
Марина1311, так, поки що лише у інтернет-магазинах.
Марина1311
Skakun_tatianka, абсолютно согласна с вами,у сына почти 13 кг,а совсем недавно перешли на 5,4 ещё тоже подходит,не давится,но быстро очень наполняется)))Дело не только в весе,а и в телосложении малыша,у нас худыш,то и 4ка не давится))а 5ка нам долго была в поясе широковата
Moni4ka
З приводу нічної зміни... ну навіть не знаю. В мене просто дитина час від часу починає прокидатися вночі і гуляти по півтори-дві години. Я вранці після цього не можу зібрати себе докупи, і це дуже погано, бо син такий рухливий, що треба завжди прораховувати його безпеку наперед. Тому для мене краще вдягти нічні, і спати спокійно всю ніч
Natalia12
Tanysha777, буду знати)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Наталія Юр'єва

Результати тестування

Доброго вечора всім! Тестували ми нічні підгузки Pampers Pants та серветки.
Ми і раніше на ніч використовували підгузки Pampers Pants але звичайні, візуально вони не відрізняються, хіба трішки вищі нічні і запах в них приємніший. Однак, таки нічні підгузки тримають довше, 12 годин спокійно витримують мою мацьопу. ми тестували 5 розмір, і раніше теж 5 розміром користувались, який призначений для дітей від 12 до 17 кг, моя доця має біля 12,5-13 кг. Результатом я задоволена. Попка не запарена, не червоніла протягом 10 днів тестування після ночі ну і що теж важливо - одяг і постіль сухі.
Читала десь у відгуку з питанням навіщо користуватись більшим розміром, якщо ще менший налазить, а підгузків в пачці меншого розміру більше. Ну для мене головна відповідь - попка дитини лишається сухою довше, ну і думаю більш комфортні в посадці. все ж менші вони менші і по розміру, більш тісні.
Ну і щодо серветок - ними ми теж дуже задоволені - приємний запах, достатньо вологі (не тече з них, але і вологі), гарно відтирають і кулькові ручки і олівці з дитячих ручок. Міцний клапан - хорошим клеєм, який навіть при багаторазовому користуванні - всерівно приклеюється, навіть якщо трішки волога пачка.
Ну і за книжечку окреме спасибі. Дитині сподобались картинки, а мамі теж цікаво переглянути і скористатись порадами, які книжечки є зараз і що для якого віку. Дякую за можливість перевірити якість та протестувати підгузки. Фото додам.
У отзыва 8 комментариев
Mylemyk
Так , мм теж 5 розміром користуємось з 12 кг ( зараз 13) , витримує довше і більш просторніше дитинці . Нічні трусики теж зацінили 👍🏻
Skakun_tatianka
И мы опытным путём определили что лучше размер немного больше брать у Памперс
Дашунчик
Мы тоже 14 кг и пользуемся 5 и все отлично 👍
Модератор Ольга
Дівчатка, також потрібно зважати на комплекцію дитинки. Дійсно, все обирається шляхом підбору.
Марина1311
Модератор Ольга, згодна з вами,наш худенький,то 5 розмір був йому широкуватий в поясі,хоч по кг вже підходив
Наталія Юр'єва
Модератор Ольга, цілком з Вами згодна. Не кілограмами єдиними ) але якщо дитині і одні і другі підходять, то варто дивитись ще й на те що більші - довше тримають. Це особливо актуально для старших діток, в яких один раз попісяти в памперс - і підгузок вже повний )
Skakun_tatianka
Наталія Юр'єва, вы правы. Пока малышка была номера соответствуют килограммам. А подросла берём с запасом размер
Moni4ka
А це був мій відгук 😉 Але ситуація була трохи іншою. Ми вже користувалися 5 розміром, іншою фірмою, а отримали на тестування 4й. Але оскільки дитині було комфортно, то я й пораділа, що нам бонусом ще й на три штуки більше дісталося)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Tanysha777

Подаруночки))

Дуже дякую проекту Напробу за чудові подарунки і емоції! Так приємно отримувати їх! Дякую що даєте можливість стати експертом,протестувати різноманітні продукти і дізнатись чи підійдуть тобі чи ні. Для себе я відкрила багато нового! В цьому проекті нічних підгузків-трусиків Pampers я отримала довгоочікуване звання Досвідчений експерт. Тепер у мене є така класна брендована еко-сумочка для шопінгу і чудова продукція для нотаток. А за найкращий відгук/відео чудова, стильна термочашка. Тепер в осінню , холодну пору буду пити з неї улюблені гарячі напої.
У отзыва 13 комментариев
Модератор Ольга
Tanysha777, вітаємо! Раді, що Ви з порталом.
Natalia12
Вав! Супер подарок, как раз похолодало
Tanysha777
Модератор Ольга, дякую! )
Tanysha777
Natalia12, так) а на прогулянці з дітьми попити щось тепленьке взагалі супер)) класна термочашка)
ANYUTA_ANYUTA
Вітаємо!!! В Вас дійсно була дуже крута відео работа! Дуже класні подарунки! Мені теж хочется таку класнючу чашку)
Марина1311
Щиро вітаю вас!!
Зоя Сахно
Вітаю вас 😄🥳
makarenko_galina
Я вас вітаю!
Skakun_tatianka
Поздравления 🎉 потрудились всей семьей 👍
Moni4ka
Вас можна вітати ще з "підвищенням" до Досвідченого експерта?🎉
Tanysha777
Moni4ka, так))) в цьому проекті одні сюрпризи й подарунки😍обожнюю портал напробу♥️
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться