Марина Сергеевна Мищенко
Марина Сергеевна Мищенко
Эксперт
Отзывы Марина Сергеевна Мищенко
Комментарии Марина Сергеевна Мищенко
Получено лайков
18 Like
Марина Сергеевна Мищенко

Мелоксонін спрей - запорука гарного сну

Останнім часом для мене стало проблемним заснути, можу просто довго лежати, часто за ніч прокидаюся, а вранці голова квадратна, немає сил та настрою. Але я мама, вранці прокидається маленький моторчик і я маю бути активною та бадьорою, повною енергії. Саме тому я
спробувала спрей Мелоксонін: 1 розпилення під язик за 30 хвилин до засипання. Заснула дуже швидко, спала міцно і не прокидалась. Для експерименту спробувала наступного дня 2 пшики: на швидкість засинання це не вплинуло, а ось зранку було дуже важко прокидатись, хотілося ще поспати. Тому обрала для себе оптимальним 1 розпилення спрею Мелоксонін.
Завдяки спрею Мелоксонін я добре виспалась та зранку повна сил та енергії підкорювати цей світ разом зі своїм маленьким енерджайзером.
Дякую сайту @naprobu.ua за чудову можливість протестувати спрей Мелоксонін
У отзыва 1 комментарий
Марина Сергеевна Мищенко

Мелоксонін спрей - запорука солодких снів

Хочу поділитися своїми враженнями від тестування спрею Мелоксонін. Тестування розпочала з 1 квітня, виявив бажання протестувати спрей і мій татусь (61 рік, бо скаржився на поганий сон та довго не міг заснути.
Отже, на тестування спрей прийшов в картинній упаковці , зроблю зауваження: я б її зробила більш якою, щоб привертала увагу до себе. Всередині упаковки міститься інструкція та флакон з темного скла з розпилювання. До складу спрею входять:
Екстракт насіння грифонів, мелатонін, Екстракт насіння зизифусу та нші допоміжні речовини.
Ознайомившись з інструкцією та складом приступаю до тестування.
За 30 хвилин до замикання я використовувала 1 розпилення спреєм під язык, зо сприяє більш швидкому всмоктування діючи речовин та засипання відбувається набагато швидше, ніж чим випити капсулу чи таблетку . Як на мене форма спрея дуже зручна. На смак солодкуватий з легкою кислинкою.
Заснула я не відразу, десь хвилин 20-30 мені знадобилось. Але всю першу ніч та наступні ночі протягом тижня я спала дуже міцно. Дякую сайту напробу та спрею Мелоксонін за свій нічний сон
У отзыва 0 комментариев
Марина Сергеевна Мищенко

Мелоксонін спрей - тривалий і здоровий сон

Дякую за посилочку сайту naprobu.ua , отримала спрей Мелоксонін на тестування. Сподіваюсь мої сни будуть солодкими та довгими.
У отзыва 0 комментариев
Марина Сергеевна Мищенко

Відчуй смак життя з дитинства!

Дуже хотіла потрапити до списку учасників, тому що в синочка почали лізти зубки, він дуже вередливий весь день, хниче. Але і пічкати з самого малечку дитину хімією не хотілось...аж ось нас обрали учасниками тестувати новинку від Альпекід Хепі Дрінк. Тож напишу про перше враження. Зустрічають як-то кажуть "по одежке". Дуже класна кольорова упаковка, 12 зручних дозованих порцій у герметичних саше, у кожному саше по 3 г. Після відкриття саше відчувається приємний аромат ромашки. Готувати чай дуже легко: висипати вміст саше у бутилочку та додати кип'яченої води кімнатної температури, все добре перемішати. І вуаля - чудо засіб готовий.
Оскільки в синочка прорізуються зубки та засіб має природній склад, безпечний навіть для маленьких діток, тому вирішила його спробувати.
Отже, до складу чаю входять лише природні компоненти, а саме:
Ромашка - усуває спазми і має антидепресивну дію.
Меліса - покращує травлення і апетит, має бактерицидну дію і зменшує біль.
Кріп і аніс - усувають метеоризми та болі у животику.
Я давала чай 3 рази на день: зранку, в обід та ввечері протягом трьох днів.
Дитина пила чай із задоволенням, а мама допивала.
Що хочеться відмітити, що дитина стала спокійнішою, стала спати краще та довше. Далі в нас щеплення, обов'язково спробуємо цей засіб.
Хочу подякувати сайту @naprobu.ua за чудову можливість протестувати цю дієтичну добавку, про яку ми навіть не чули.
Дуже раджу молодим батькам і при коліках спробувати цей дієвий та натуральний чай.
У отзыва 0 комментариев
Марина Сергеевна Мищенко

Відчуйте смак життя з дитинства!

Отримали посилочку з набором для тестування! В яскравій упаковці міститься 12 полімерних саше. Будемо з синочком тестувати . Здоровий та спокійний сон Малюка - щаслива та весела Матуся!
У отзыва 0 комментариев