Анна87
Анна87
Знаток
Отзывы Анна87
Комментарии Анна87
Получено лайков
13 Like
Анна87

Мелотонін від тривог.

Спрей справді дієвий. Вже з перших днів, я спала настільки міцно,що не чула сирени. При тому,що раніше я на кожний рух дітей реагувала. Я просинаюся зранку, без відчуття невиспаності. Надіюся, що після місяця прийому, я зможу так сама спати.
У отзыва 0 комментариев
Анна87

Відгук 2 про всі крема

Вирішила перепробувати все за два дні?? нетерпілось. Матующий крем має освіжающий запах, легко наноситься. Не залишається жирного блиску. Цим кремом буду щодня користуватись,так як в мене жирна шкіра.
Крем сиворотка з кокосом і алоє для тіла. Запах кокоса, дуже смачно? і солодко. Наноситься дуже гарно, і шкіра після нього ніжна і гладенька. Шкіра не жирна, швидко впитується. З ним також не планую розставатись.
Крем масло з обліпіхою. Гарно пахне. Також швидко впитується, не жирний.
Зволожуючий крем немає вираженого запаху, запах крему, мила. Напевне підходить для більш сухої шкіри,або наніч для зволоження. Бо для моєї жирної, то ще жирніша получилась.
Буду і надалі користуватись. Подивлюсь чи будуть зміни на шкірі.
Поки що я задоволена.
У отзыва 2 комментария
Анна87

Крема

Доброго дня. Отримала на тестування креми для жирної шкіри. І перша моя думка, що це повноціний набір, не пробніки. Що мене дуже порадувало. Упаковка яскрава і цікава. В набір входить матуючий крем(гранат, спіруліна) , крем глибокого зволоження(алоє, шпинат) , крем масло(обліпиха), крем сироватка(кокос, алоє) , крем для рук і 2 маски( очищуюча і матуюча) . Крем для рук вже спробувала. Гарно пахне, жирний, для сухих рук те що треба, впитується не зразу. Надіюсь що встигну випробувати всі крема?.
У отзыва 4 комментариев
Анна87

Косметика

Нажаль мене не вибрали, але почитаю відгуки)
У отзыва 3 комментария
Анна87

Коліки

Добре що діти вже виросли) і я забула про коліки)
У отзыва 2 комментария