Nataly Savka
Nataly Savka
Новичок
Отзывы Nataly Savka
Комментарии Nataly Savka
Получено лайков
12 Like
Nataly Savka

Чудовий порошок

Дуже радує відчизняне виробництво екологічних засобів для прання,дуже задоволена , що мені випала нагода буті тестувальником українського безсульфатного порошку Трона , враження дуже хороші, гарне та сучасне пакування , мірна ложка у кожній пачці, натуральний та екологічний склад, не викликає алергій ( що аж надто актуально у сучасному світі з маленькими дітьми).
Дуже економічний у використанні (всього 50 гр на прання).
Залишається легкий аромат та речі приємни та мякі на дотик.
З легкістю долає різні складні плями та здається речі виглядають яскравішими.
У отзыва 3 комментария
Nataly Savka

Чудовий порошок

Останнім часом я користувалася порошками різних виробників, все намагалася підібрати для себе найбільш підходящий варіант: і за ціною, і за якістю.
Після отримання посилки я вирішила перевірити, як цей порошок покаже себе в пранні. На той момент у нас дитина якраз зовсім недавно повернувся з прогулянки, і знявши з дочки курточку, теплу кофту, джинси, шапочку і шкарпетки - всі ці речі я зарядила в пральну машину і поставила на щадний режим при температурі 40 градусів. Через 30 хвилин, діставши з машинки чисті речі, я побачила істотну різницю в порівнянні з іншими порошками.
Пральним порошком Трона універсальний я перу весь одяг без винятку: постільна білизна, рушники, покривала і пледи, махрові речі і все те, що ми одягаємо в повсякденному житті всією сім'єю.
Випрати верхній одяг (куртки, плащі, куртки) можна також без проблем Трона Колор, не докладаючи особливих зусиль, при цьому на ній не залишається ніяких білих розлучень від порошку, повірте - ця проблема часто переслідує нас ...
Мій чоловік захоплюється риболовлею, і практично завжди його одяг забруднюється за лічені хвилини, але після користування даного прального порошку - це не є для нас проблемою. Завдяки безсульфатному порошку "роба" виглядає як нова, плям можна сказати - "НІ" ...
У пральній машинці з даними порошком можна також випрати рушники , спортивну форму та спортивне джинсову взуття.
Речі набувають приємний легкий аромат, свіжість і чистоту, кольорові речі стають набагато яскравіше.
У отзыва 4 комментариев
Nataly Savka

Trona порошок

Загалом Трона сенсітів я задоволена: добре відпирає плями і білий одяг, добре піниться, дуже приємний аромат свіжості і чистоти. Так що можу порадити не лише для ручного прання речей. Засіб розчиняється в воді добре, відразу ж відчула дуже приємний аромат (не схожий на інші порошки, так як не сильний і не хімічний) Прала вручну білу блузку і кофточку з плямою від соку. Плями зникли відразу, навіть не довелося посилено застіривать. Також дитяча блузка стала біліше після прання.
У отзыва 1 комментарий
Nataly Savka
Доброго дня! Вчора ввечері нарешті забрала посилочку, і вранці одразу приступила до процесу. Варити дуже легко і просто. Значно економить час, а результат просто неймовірний. Кухня наповнена приємними ароматами, і вже є бажаючі спробувати джем тут і зараз. Робила, все по інструкціі, відмінність - лише у мультиварці. Там ягоди рівномірно прогріваються і розварюються до потрібноі консистенціі. Спробувала з порічками і желфікс 1:1, якраз на кілограм ягід, додати желфікс з 2ст.л. Цукру, довести до кипіння, і додати решту цукру. Мішати до кипіння ( зайняло хв 4-7), і ще залишити на 3 хвилини. Підготовка займає більше часу, ніж сам процес готування. Що дуже радує. Все легко і просто. Розлити в баночки і все. Зачекати поки вистигне, і обов'язково потримати 5 хвилин верх дном. Тепер можна клеїти наклейки і підписувати. І так приємно, що все у комплекті. На черзі малинка і вишні. І ще дуже хочу спробувати апельсиновий джем зготувати, за рецептом, який теж був у комплекті. #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
У отзыва 0 комментариев