Nad2295
Nad2295
Знаток
Отзывы Nad2295
Комментарии Nad2295
Получено лайков
7 Like
Nad2295

Растішка без цукру

Донечка скуштувала дану лінійку растішки. І їй подобалося. Вона просить купувати ще. Дякую що надали можливість скуштувати дану продукцію . Сподобався смак та склад продукту. Для дитини ж головне зо йогурт смачний та магніти ки які додаються до кожної порції йогурту. Надалі будемо купувати дану продукцію адже склад добрий . Йогурти растішка добре використовувати як перекус між прийомами їжі адже це можна вважати десертом. Своїм друзям рекомендувала дану продукцію адже це корисно не тільки дітям але і нам батькам.
У отзыва 4 комментариев
Nad2295

Смаки

Отримали на дегустацію чотири йогурти растішка без цукру. Дуже сподобалися смаки. Поєднання двох смаків робить його унікальним адже я не зустрічала дитячі йогурти де поєднувалося два фрукти. А растішка це зробив )))
Персик- яблуко, виноград-яблуко, банан-полуниця. Доці дуже сподобався банан- полуниця. Дуже дякуємо що намагаєтесь зробити щось новеньке, корисне та смачненьке для наших маленьких діток. Адже головне що б було не тільки смачно а ще й корисно. А ваші йогурти такими і є. Тому що до їхнього складу не входить цукор , який є не буде корисний для дитячого організму.
Дякуємо)))
У отзыва 5 комментариев
Nad2295

Витамины

Вот и закончился приём витаминов. Из наблюдений заметила что волосы не так лезут. И ногти перестали слоиться. Самочувствие прекрасное.
У отзыва 1 комментарий
Nad2295

Вітаміни

Знаходжуся на 25 тижні вагітності все майже 2 тижні приймаю вітаміни. Приймаю тільки з дозволу лікаря. Самі вітаміни не маюсь прсторонього або неприємного запаху. Дуже легко вживати. В короткій коробці знаходилось 5 пастилок. Після прийому вітамінів здам аналізи та подивимось . Самопочуття після прийому чудове
У отзыва 1 комментарий
Nad2295

Розумні олівці

Вже тиждень тестуємо іграшку розумні олівці. Доця в захваті від іграшки. На майбутнє вже придивилася їй іграшку саме ціеї фірми. Вразило те що дана іграшка на 100% безпечна для дитини. А саме головне що відсік для батарейок під захистом 2 шурупів. Дитина не дістане батарейки. Дуже дякую що мала таку можливість
У отзыва 2 комментария