IrynaChukivska
IrynaChukivska
Новичок
Отзывы IrynaChukivska
Комментарии IrynaChukivska
Получено лайков
9 Like
IrynaChukivska

хороший продукт!

Ще раз хочемо подякувати всій команді, завдяки якій ми можемо пробувати таку смакоту! А це не тільки команда простоквашино, але і сайт «на пробу»! Ви всі супер круті! Дякуємо виробнику за чудову якісь продуктів, за те що дбаєте про маленькі животики, а професіоналамиз сайту за такі маленькі сюрпризи в неймовірно красивому упакуванні, за те що даєте можливість спробувати діткам і відчути себе справжніми експертами! Ми тепер назавжди з вами!!!
У отзыва 2 комментария
IrynaChukivska

Спробували )

Отримали ми свій тест набір, за що щиро вдячні спонсорам і проєкту. Дуже красиве упакування, ефект ваау! Перші пів години гралися , складали вежі і тішилися подарунку).
Ми щодня пємо йогурти, проте лише домашнього виробництва. Скажу одразу що страху давати малюку простоквашино не було, ніколи поганих відгуків я про них не чула. Данон любимо всі.
Малий не одразу зацінив. Першу баночку допивала я. Проте наступного дня випив одразу і поділився іншими баночками з братиками. Всі в захваті. Тепер Хочемо спробувати інші смаки біфілакту.
У отзыва 1 комментарий
IrynaChukivska

Купляємо ще

Встигли використати вже підгузники на пробу і збираємось замовляти наступні. Раніше користувались дешевшими, які влаштовували нас по ціні. А тепер зовсім не хочеться повертатись до гіршого. І ще зрозуміли що дешевших ми використовували в рази більше, оскільки нашому малюку вже 1,6 р і порції сечі досить таки об‘ємні - не завжди дешевий витримував 2 порції . Через це приходилось змінювати підгузник значно частіше. Що вже казати про те що він навчився сам розщіпати звичайний, а от трусики йому поки не під силу. Отже ми тепер з вами! Дякую за якість!
У отзыва 0 комментариев
IrynaChukivska

дуже задоволені продуктом!

Сказати що ми задоволені - не сказати нічого. Дякую памперс за суху постіль цілу ніч та попку малюка, яка не потребує жодних кремів від попрілостей. Перепробували багато продуктів памперс, але трусики це зе бест за діток 1+. Одягнути нашого хлопця в памперс це завжди завдання з зірочкою, трусики полегшують цей процес. Памперс мають особливо якісні матеріали, які не рвуться. А головне, що самим діткам подобається різного формату малюнки, особливо кольорова гама. В тому числі, одягання трусиків - памперс можна перевести у забаву з дитиною. Одним словом - топ!
У отзыва 1 комментарий