Olgaadum
Olgaadum
Знаток
Отзывы Olgaadum
Комментарии Olgaadum
Получено лайков
9 Like
Christina Vartanova

Финальные впечатления о линейке Eveline Cosmetics Rich Coconut

Наконец-то готова сформулировать полный отзыв о линейке Eveline Cosmetics Rich Coconut! Но сразу хочу заспойлерить свое финальное впечатление. Я влюбилась во все кокосовые средства!

Как я уже писала в своем первом отзыве, как раз перед получением набора я была в поездке. И после перелета и перепада температур моя кожа покрылась раздражениями и стала сухой в определенных зонах. Усложнить испытания новой линейке Eveline Cosmetics решила простуда и насморк. Сказать, что условия для старта тестирования были одними из худших – это ничего не сказать.

Пришлось отставить все проверенные баночки глубокого очищения и взяться на нежное и бережное. Да-да, именно такими мне показались первые две ступени ухода из линейки Rich Coconut. Мицеллярная вода легко справляется с макияжем, но не вызывает никакого дискомфорта на коже и необходимости прилагать излишние усилия для качественного демакияжа. А это для меня настоящее спасение! Моя кожа сошла бы с ума, если бы пришлось активно тереть ватным диском по сухим и раздраженным участкам. А воздушная, буквально неощутимая на лице, пенка с восхитительным ароматом кокоса превратила привычную рутину в изысканную дегустацию. Точно буду ее советовать всем подругам, которые жалуются на чувствительную кожу!

За питание и увлажнение в линейке должны Rich Coconut отвечают сразу 3 крема: увлажняющий крем для лица, ультра-питательный крем для лица и крем для кожи вокруг глаз. Все они просто созданы для холодного времени года, так как имеют отличный состав, который действительно глубоко питает и увлажняет кожу. А еще у кремов достаточно плотная текстура, которую так приятно наносить именно осенью и зимой. И просто умопомрачительный, очень натуральный и совсем ненавязчивый аромат! Увлажняющий крем для лица у меня стал своеобразной версией дневного крема, а ультра-питательный я решила использовать ночью, чтобы действие всех органических компонентов и комплекса витаминов A, C, E и PP глубоко и длительно воздействовало на кожу. Каких-то глубинных изменений на уровне мелких морщин заметить не успела. Но это только потому, что для этого потребуется немного больше времени регулярного использования новой косметики. Но то, что моя сухая и раздражённая кожа очень быстро пришла в нормальное состояние, порадовало и приятно удивило. Потому что зимой вероятность таких ситуаций точно возрастет. Но благодаря Rich Coconut от Eveline Cosmetics я буду на 100% защищена от сухости и стянутости кожи!

А еще стоит отметить, что вся новая линейка Eveline Cosmetics – это косметика с веганской формулой, которая на 97% состоит из компонентов натурального происхождения. И даже если вы не любитель натуральной косметики, вас не может не порадовать тот факт, что производитель не тестирует косметику на животных! А упаковку после использования косметики можно отсортировать и сдать на переработку. Win-win на пользу и планете, и себе!

Теперь мечтаю, что линейка пополниться баттером для тела и, как писали многие девочки, бальзамом для губ! А вдруг мысль, озвученная вслух, вскоре станет реальностью?!
У отзыва 20 комментариев
.Olga.
Відмінний і вартий довіри відгук.
Олександр Коновалов
розширений відгук, дякую
lina19
дякую за враження від косметики
Кабардінка
Я очень люблю кокосовый запах, особенно когда этот запах остаётся на долго, крема сейчас особенно стают актуальными потому что чаще всего Погода ветреная и кожа требует защиты
Олена Зінов'єва
З вашої розповіді і я влюбилась в цей продукт. Треба обов'язково спробувати
Zolotavka
Очень познавательный отзыв!
zagorodnyaya
спасибо за такой отзыв!
Olgaadum
після Вашого відгуку вже точно знаю, що придбаю міцелярну воду! :)
Ольга Кучеревская
Спасибо за отзыв, очень интересно)
Ольга Ковальова
Спасибо за подробное знакомство с данной продукцией! Обязательно нужно попробовать!)
Christina Vartanova
.Olga., дуже дякую)
Christina Vartanova
Олександр Коновалов, дякую)
Christina Vartanova
lina19, дякую і вам, що прочитали)
Christina Vartanova
Кабардінка, вот и я такая же дикая фанатка кокоса во всех его проявлениях)
Christina Vartanova
Олена Зінов'єва, дуже рада, що вам сподобалось)
Christina Vartanova
Zolotavka, благодарю, старалась разобрать все подробно)
Christina Vartanova
zagorodnyaya, спасибо, приятно)
Christina Vartanova
Olgaadum, супер! сподіваюсь, що і вам сподобається)
Christina Vartanova
Ольга Кучеревская, спасибо)
Christina Vartanova
Ольга Ковалева, обязательно попробуйте что-то из линейки, вам понравится!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
polya.march

2 недели тестирования

За две недели тестирования eveline cosmetics я успела влюбиться в кокосовую линейку 🥰 запах как будто только что раскололи кокос 🥥 такого натурального и не приторного запаха ранее в продуктах с кокосовым ароматом я не встречала . Этот запах дополняет качественный продукт, впервые за долгое время , после крема для лица у меня нет дискомфорта,стянутости и липкости лица, это невероятный плюс после этой ленейки лицо свежее, нежное и мягкое ☺️ Мицелярная вода, вообще очень быстро и легко удаляет макияж, а пенка для умывания для меня прям находка, воздушная как облочко 🥰 обожаю средства для умывания, использую их на постоянной основе, и это кокосовое чудо мой реальный фаворит, такой нежной пенки у меня ещё не было👍🏻 Реальный восторг от новой линейки 👏🏻
У отзыва 6 комментариев
.Olga.
Читаю котрий відгук поспіль і дуже зацікавилася пінкою.
lina19
згодна з вами, запах дійсно неймовірний
Олена Зінов'єва
Цікаво і мені стало про пінку...обожнюю запах кокоса в косметиці
Zolotavka
Да, запах этой серии это нечто )))
zagorodnyaya
уу захотелось, люблю запах кокоса!
Olgaadum
для мене запахи відіграють важливу роль, зайшла почитати відгуки, щоб дізнатись, наскільки "хімічний" аромат має дана косметика, бо приглядаюсь до неї) дякую за інформацію!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Олександр Коновалов

Відгук до фарби Alpina (1).

Фарбу отримав Alpina STYLE 3 і валик данної продукції. Дуже зручно, що інформація розміщена на кришці. Фарба призначена для шпалер, для стін. Наносити фарбу можна валиком, щіткою чи фарборозпилювачем. Валик має зручний розмір, просте кріплення, щільний ворс, рукоятка не сковзить.
Буду надалі ділитися враженнями та доповнювати відгуки, надіюсь допоможу прийняти правильне рішення у виборі фарби. #naprobuua #naprobuua_Alpina_Expert_Style #Alpina_Expert_Style #naprobuua_відгуки
У отзыва 6 комментариев
Olgaadum
скажіть будь ласка, фарба призначена лише для шпалер під покраску, чи можна на звичайні паперові шпалери наносити, які добре і гарно тримаються на стінах?
Модератор Ірина
Olgaadum, Вітаємо! Інформацію про дану фарбу пропонуємо до перегляду на офіційному сайті ТМ Alpina: https://www.alpina.ua/produkt/alpina-expert-style-3-1/#youtubeLink
Вікторія-профі
це фарба кольорова йде чи прозора? фарбувати шпалери - це для мене щось нове і незрозуміле))
Модератор Ірина
Вікторія-профі, Доброго дня! Фарба - біла. Затонувати фарбу можна самостійно у будь-який колір, звернувшись до найближчого маркету мережі «Епіцентр».
Den_N
Вікторія-профі, очень частое решение, говорю как человек, который занимается ремонтами. Покупаются белые обои под покраску и дальше красятся в желаемые цвета.
Вікторія-профі
Den_N, ого. Буду знати)) дякую😊
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Olgaadum

Тепер про особисті спостереження

Вище писала те, що сподобалось і про самі вітамінки, а зараз хочу добавити пару слів спостережень.
З самого початку планувала давати вітамінки "комплексом" одного типу, наприклад, спочатку яблучко для імунітету чи вишеньку для нормалізації нервової системи, здавалось, так логічніше і можна буде швидше побачити результат. Але з маленькою розбишакою так не вийшло, дівча має мати на все свою думку і самій робити вибір. Ну що ж, різні вітамінки щодня - теж чудово, в осінню пору та часи сезонних хворіб важливо отримувати якомога більше різних вітамінів.
Наша дегустація співпала із осінньою простудою.
Доці 3,7 років, хворіє рідко, відвідує садочок 2-гий рік, а отже, адаптація давно минула. Активна, цікава.
Отже, за час випробування вітамінок зауважила (можливо і співпало, та все ж):
-практично не використовували засобів від нежиті (зазвичай без пшика в носик не обходиться простуда), все пройшло швиденько.
-без температури, випиваючи вітамінку щодня, малеча мала переважну більшість часу гарний настрій та море енергії для ігор (останні пів року перепади настрою стали звичним явищем, тому гарний настрій прмітно особливо)
-відсутність будь яких алергічних реакцій (доця не алергетик, але я з обережністю ставлюсь до чогось нового).
-не всі смаки сподобались, малинку та лісові ягодки відмовлялась пити, навіть не зважаючи на цікавезний формат самих вітамінів. Казала їй кислуваті і не смакують. (Діло самого смаку). На всі решта казала що смачно і з радістю розповідала мені, що їй цікаво дивитись як розчиняються в соломинці гранулки.
-перестала боятись ліків)) ми казали, що вітамінки, це потрібно для швидкого одужання, коли казала "я сьогодні не хоооочуууу". Її вирок, що не всі ліки страшні, бувають і смачненькі)) (бували дні, коли просила ще одну, але потім сама пояснювала, що лікарка казала їй одну в день).

В цілому, мені і доці подобаються такі вітамінки, впевнена, що ще і ще будемо насолоджуватись вітамінками #кітвіт.
Дякуємо за таку можливість познайомитись, naprobu.ua!

П.с. на фото- доця пригостила подружку соломкою, а мама подружки розпитала все, що цікавило про вітамінки, поки дівчата смакували))
У отзыва 11 комментариев
Модератор Ольга
Olgaadum, просто красуні на фото. Радіємо, що Ваша доня залишилася задоволена тестуванням.
oligmorozova
Головне, що ці дієтичні добавки зручні у використанні.
Olgaadum
Модератор Ольга, дякую :) я теж тішусь, що їй сподобались
Olgaadum
oligmorozova, так! Їх спокійно можна брати з собою "дозовано" в подорож чи на відпочинок на декілька днів.. Кожна з трубочок запакована окремо, це означає що з собою можна взяти рівно стільки, скільки потрібно) і як гостинець теж чудово :)
Катя03
Одразу видно що дитині подобається))
Yanka_sheva
Я фармацевт, працюю в аптеці (зараз у декретній відпустці), куштувала ці вітаміни)дуже смачні та дуууже цікава форма випуску)
parfenova_jullia
Модератор Ольга, подскажите пожалуйста, в каких магазинах есть в продаже КитВит??)мы бы хотели попробовать
Модератор Ольга
parfenova_jullia, вітаміни не продаються у магазинах. Запитуйте в аптеках міста - мають бути у наявності.
Olgaadum
Катя03, справді дитина довольна, пригощала друзів і розказувала про вітамінки)
1585847372
Они настолько вкусные и интересные, приходится следить , чтобы ребенок не принимал больше чем нужно 🙈
Модератор Ольга
1585847372, не варто забувати, що це не цукерки і зберігати вітаміни у недоступних для дитини місцях.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Olgaadum

Тепер про особисті спостереження

Вище писала те, що сподобалось і про самі вітамінки, а зараз хочу добавити пару слів спостережень.
З самого початку планувала давати вітамінки "комплексом" одного типу, наприклад, спочатку яблучко для імунітету чи вишеньку для нормалізації нервової системи, здавалось, так логічніше і можна буде швидше побачити результат. Але з маленькою розбишакою так не вийшло, дівча має мати на все свою думку і самій робити вибір. Ну що ж, різні вітамінки щодня - теж чудово, в осінню пору та часи сезонних хворіб важливо отримувати якомога більше різних вітамінів.
Наша дегустація співпала із осінньою простудою.
Доці 3,7 років, хворіє рідко, відвідує садочок 2-гий рік, а отже, адаптація давно минула. Активна, цікава.
Отже, за час випробування вітамінок зауважила (можливо і співпало, та все ж):
-практично не використовували засобів від нежиті (зазвичай без пшика в носик не обходиться простуда), все пройшло швиденько.
-без температури, випиваючи вітамінку щодня, малеча мала переважну більшість часу гарний настрій та море енергії для ігор (останні пів року перепади настрою стали звичним явищем, тому гарний настрій прмітно особливо)
-відсутність будь яких алергічних реакцій (доця не алергетик, але я з обережністю ставлюсь до чогось нового).
-не всі смаки сподобались, малинку та лісові ягодки відмовлялась пити, навіть не зважаючи на цікавезний формат самих вітамінів. Казала їй кислуваті і не смакують. (Діло самого смаку). На всі решта казала що смачно і з радістю розповідала мені, що їй цікаво дивитись як розчиняються в соломинці гранулки.
-перестала боятись ліків)) ми казали, що вітамінки, це потрібно для швидкого одужання, коли казала "я сьогодні не хоооочуууу". Її вирок, що не всі ліки страшні, бувають і смачненькі)) (бували дні, коли просила ще одну, але потім сама пояснювала, що лікарка казала їй одну в день).

В цілому, мені і доці подобаються такі вітамінки, впевнена, що ще і ще будемо насолоджуватись вітамінками #кітвіт.
Дякуємо за таку можливість познайомитись, naprobu.ua!

П.с. на фото- доця пригостила подружку соломкою, а мама подружки розпитала все, що цікавило про вітамінки, поки дівчата смакували))
У отзыва 11 комментариев
Модератор Ольга
Olgaadum, просто красуні на фото. Радіємо, що Ваша доня залишилася задоволена тестуванням.
oligmorozova
Головне, що ці дієтичні добавки зручні у використанні.
Olgaadum
Модератор Ольга, дякую :) я теж тішусь, що їй сподобались
Olgaadum
oligmorozova, так! Їх спокійно можна брати з собою "дозовано" в подорож чи на відпочинок на декілька днів.. Кожна з трубочок запакована окремо, це означає що з собою можна взяти рівно стільки, скільки потрібно) і як гостинець теж чудово :)
Катя03
Одразу видно що дитині подобається))
Yanka_sheva
Я фармацевт, працюю в аптеці (зараз у декретній відпустці), куштувала ці вітаміни)дуже смачні та дуууже цікава форма випуску)
parfenova_jullia
Модератор Ольга, подскажите пожалуйста, в каких магазинах есть в продаже КитВит??)мы бы хотели попробовать
Модератор Ольга
parfenova_jullia, вітаміни не продаються у магазинах. Запитуйте в аптеках міста - мають бути у наявності.
Olgaadum
Катя03, справді дитина довольна, пригощала друзів і розказувала про вітамінки)
1585847372
Они настолько вкусные и интересные, приходится следить , чтобы ребенок не принимал больше чем нужно 🙈
Модератор Ольга
1585847372, не варто забувати, що це не цукерки і зберігати вітаміни у недоступних для дитини місцях.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться